Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cypri
    ty mínusy dostáváš asi jen ze zvyku protože souhlasím.

Ou jeee za tohle si jich taky pár vysloužím
  • mimochodem co mel v tom videu ukazat? Meli snad ukazat ctvrt hodiny dlouhe video, kde se plazi travou, bloudi ostrovem a zabije jednoho enemika? *1* *2*
  • tak to nehrajte vy idi*ti *1*
  • zas bych z toho tak nesycel. Nekde to nekdo zase predvadel se zapnutym god modem. Klasika na predvadeckach, kde to do ruky dostane PRko, kterej to v zivote poradne ani nehral. Nejak nevim, proc z toho hned delat zavery proboha....
  • Ano, zvuk zbraní je opravdu k smíchu. To snad nemůžou myslet vážně, teda doufám, že je to jen pracovní verze a né ukázka finálního audia.
  • ja bych jeste chtel aby borec nevylezl z kryti dokud mu kolem hlavy praskaji kulky, resp. aby to vyresil elegnatne hozenym granatem ... a aby me prinutil se kryt zatim co me jeho partak sunda z boku .. jenze to by musel byt system one hit one kill, ktery by dnes asi nebyl moc popularni
  • tak to podělali, jen další tupá FPS, nepřátelé nemají nejmenší snahu se krýt, nabíhají před hlaveň, akce staví hlavně na chaosu a spoustě nepřátel..vývojáři si asi myslí že hráči nedokáží obstát proti solidní AI....Navíc udělat dobrou AI je kumšt,tak se s tím nechtějí j3bat. Osobně mám radši tuhý boj s pěti týpkama než Moorhuhn s vojákama místo kachen. A ten kalach zní strašně, BF3 dokázal že zvuk dělá půl zážitku,teda alespoň pro mě, a tohle je fraška.... Chci aby mi ze zvuků zbraní praskaly bubínky, chci aby nepřítel sám od sebe když kropím jeho amigos mě obešel a podřízl mě nožem, chci aby poslední co zbyde utekl do pralesa a nečekal až ho dodělám,a pak mě 3 dny stopoval sejmul do zad, chci aby save byl co nejmenší, chci aby jsem si zlomil nohu při skoku ze 4 metrů a tři týdny herní doby kulhal, chci zničit dvě klávesnice protože po hodinové misi mě vždy z kilometru sejme sniper, chci CHALLENGE,REALISTIČNOST,KREV,POT A SLZY. Už nechci za 1200kč pětihodinový maratón s prstem na spoušti a druhým v nose. Zábava pro masy není můj šálek čaje. To je asi vše *5*
  • ty velký bílý šipky nejsou ukazatele nepřátel, ale klasickej ubisofťackej spotted meter *3*
  • Sem si myslel, že artifical aiming a jiný cheaty se obvykle musí do hry instalovat zvlášť.
  • Tak nevím, ale mě to připadá jako COD XY, ale FarCry2. Druhý díl byl skvělý, i když chvílemi frustroval tím co tu už někteří psali, ale jinak byl skvělý. V jedničce mi vadily ty příšery. Trojka bude konzoloidní COD lejno pokud bude působit, jako to co jsem právě viděl.
    To už se fakt nedělají skvělé hry? Dříve byly sice těžké na zvládnutí a mnohdy user unfrienldy, ale měly srdce a mnohdy i koule, ale teĎ je to pseudo Emo gay fest.
  • Video ušlo...snad do toho dají DX11 se vším co k tomu patří.Jinak beru,že videa většinou ukazujou na easy,takže jsou vždy skoro nesmrtelní.Nebylo by moc na co koukat,kdyby vždy hráče na videu zabili po 2výstřelech.Ukazujou akci nic víc nic míň.Jsem zvědavý a na tenhle díl se těším více než na FC2.Uvidíme co a jak bude
  • Cypri
    Este to chce pořádný obtížnosti, aby nepřítelé fakt něco dělali, nenabíhali do rány, rychle reagovali a hlavni hrdina nebyl nesmrtelnej...
  • vypada to zatim pekne, jen teda musim podotknout ze tech strilecek v dzungli uz bylo docela dost a treba t prostredi ve far cry 2 mi prislo mnohem hezci.a dalsi vec co me zarazila v tom vedu je moment,kdy on se na konci drzi aby nespad do vody nakonec spadne nejaka bedna ktera udela trhnilu a on ve vysledy po ty trhline sjede s klidem prdeli.....no prave ze by mu to vubec neutrhlo koule,ale nevadi :)
  • to neříkej mě kamaáde, já v ani jedné z těch her realitu nehledám
  • klicova bude moznost modifikaci ... ostatne jako u vetsiny her na PC .. pokud to pujde tak se nebojim do toho jit a je mi celkem jedno jak blbe by to mohlo byt ve vanilla verzi ..
  • No, furt to vypadá realističtěji než upoutávky na Hovniválové, aneb Záhada komixu...
  • No, furt to vypadá realističtěji než upoutávky na Max Payne 3...
  • :,o(((( Ze ja radsi nekoukal jen na ty obrazky.....
  • No, zatím to vypadá jako řádná kravina, ale v tom lepším slova smyslu. Snad se vyvarujou nějakejch zásadních chyb. A jestli to takhle vypadá na Xku, tak celkem spokojenost. Hlavně na PC zapracovat na využití paměti, at vegetace nedoskakuje jak praštěná, viz. video. HUD určitě přizpůsobit půjde, to je celkem jistota, takže šipek bych se fakt nebál. Pokud by to byla jediná vada, tak myslím, že celkem dobrý *1*
  • Konzolista...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit