Přejít na výpis diskuzí
Pět a půl minuty dlouhý sestřih záběrů z hraní Far Cry 3
19.2.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
najprv vyrieš ten svoj
-
tak se o to nestarej, když te to nezajimá jzs
-
pride mi to ako cod-ko s otvorenou mapou *15* ,ale uvidime aka bude finalna podoba *3*
-
asi ti uniká pojem slova RIP - odpočívej v pokoji, to neznamená, že si hru koupim a budu ji hrát. Je mi líto, že už si nikdy nezahraju kvalitní pokračování.
-
to tam ale klidne muze byt. Jenze jak muzes videt, on nekam nabehl a nic se mu nestalo. Navic nedal Ai ani sanci na reakci. Spis se divim, ze nekoho takovyho to nechali vubec predvadet. Sam za sebe se tesim hodne. *3*
-
? *8*
-
Tak zrovna zvuk te zbrane je skoro stejny jako ve dvojce, kde jsem nemel vyhrady. Jen je to nahravany z camu. *3*
-
dekuji, snaha se ceni :)
-
Nereaguj a mas klid *2* Nebo mas snad nutkavou neurozu (obsesi)? *2*
-
Jj. Zvlast to pouzivani slova "urcite" je argument jako prase *1*
-
nevim. Ale ty sipky se pouzivaji ve vetsine hrach na nizsi obtiznosti. ;)
-
LOL, mesiáš jménem poslitomne přichází do těchto nehostinných krajů! *1* (no offense)
-
Snažil sem se vám pomoct vyřešit váš porblém tak sorry :D
-
proc ? :) .. ja si to rad zahraju .. trochu me bude mrzet, pokud to zabije potencial dobre serie (coz se povedlo i dvojce), ale s tim se neda nic delat (krome remcani na forech) ... akorat za to nedam plnou cenu, ale pockam si na nejakou akci .. nevadi mi kdy vznikaji (pod)prumerne hry (ted to myslim obecne, jake bude FC3 samozrejme netusim), ale byl bych radeji kdyby vznikali jako nova znacka ..
-
nemusis to hrát
-
tak to nehraj
-
nehraj to.
-
Nehraj to! *9*
-
Nehraj to
-
nehraj to!