Přejít na výpis diskuzí
Pět a půl minuty dlouhý sestřih záběrů z hraní Far Cry 3
19.2.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
No celkem si umim predstavit jak to hraju. Zvysit tak o 2 levely obtiznost a nebehat tam jak strelenej kralik a verim, ze hra to bude hodne dobra. Celkem mi to tu jednicku pripomina.
-
Ten doktor mě děsí. *11*
-
Opravdu strašně rychlé. Takhle rychlý snad nebyl ani MP v jedničce. Doufám v to, že to hrál někdo, kdo to takovým stylem hrát chtěl. Teď by ještě mohli udělat video kde by bylo to samé udělané potichoučku, případně sniperkou odněkud z kopce. Tak mi to originál připomíná jenom prostředím a lokacemi. O XP nemluvě... Proč to tam sakra cpou? *13*
Za nůž do krku velké + *4* -
-
Nůž je do krku je fajn, ale způsob jakým ho hází a na jakou vzdálenost? :-) To je k smíchu...
Já bych byl docela rád kdyby to některý stealth akce skončili neúspěchem ( nepřítelovým sponzorováním) a přešli do nějaký rvačky o nůž *4*
-
-
No nevypada to vubec zle jen me případa že ten chlapik je asi snat NESMRTELNY. *10*
-
-
No taky dělat gameplay kde chlápek v půlce zdechne není dobré ale zase máš pravdu že není dobré ani když je nesmrtelný a jde to tak vidět .
-
-
Jak už jsem četl někde v článku, slova "čím déle jsem se díval, tím více jsem ztrácel zájem" docela dobře vystihly i můj dojem :( jednička byla fantastická, nová, geniální a snad nejdelší hra v tu dobu! Dvojka byla jiná, inovativní, z atipického prostředí a všechno bylo skloubené tak, že z toho opět vyšla hra, která vyjímečně klesala s hodnocením pod 9/10. Z nynějších záběrů (což samozřejmě neznamená, že taková bude i finíální hra) jsem bohužel pojal pocit jako ze spousty novodobých pokračování starých her, tj: prodávající se značka, prodávající se jméno, dáme přesnost kvantitě před kvalitou... BOHUŽEL, prozatím zklamání :(
-
Takhle rychle se jednička nehrála ne? Tohle je rychlejší než COD
-
-
No v jedničce by bylo takovýhle pobíhání, jako je na začátku, fatální
-
-
Ať si říká kdo chce co chce, mě se to líbí i na té xkrabici a těším se na září.
-
Grafika ? Na dnenšú dobu nič prevratného
AI ? Zatiaľ to vyzerá tak že sa stačí zacampiť a budú Vám nabiehať do aimu, poprípade pred Vami budú utekať ako čert pred krížom
Nejak v tom nevidím nič úžasného čím by sa mi mal Far Cry 3 vryť do pamäti...
Možno som už len presýtený tými "rambonoidnými" hrami, kde stačíte len Vy na celý svet :/ -
-
Grafika nic moc? no nevím na to že to hrají na konzoli vypadá hra po grafické stránce skvěle a počkej na PC verzi.
-
-
Na pc očekávám ještě pěknější pokoukání... nicméně týpek to hrál na slabou obtížnost ne?
-
-
a jeste s nesmrtelnosti mi prislo :)))
-
Týpek to měl hlavně projetý už. Věděl co má kde co a jak dělat ..
Nicméně těšivost extrémní -
No on to byl taky pěkně slabej hráč :D
-
-
crysis 1 je stale vitez