Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • life28
    mne sa nejak nezdá to že nepriatelia budú pomalý/rýchly, bude ich menej/viac. Tak čo je potom realistické? Keď sú rýchly nepriatelia alebo keď je rýchly 47?
    • ales.smutny
      Obávám se, že ve hrách, zvláště v těch se zabijáky, kteří se převlecou v cuku letu a mají na hlavě tetování a nyní i Instinkt bych realitu nehledal.

Ale pokud jde o to, kde bude standard "normal", pak je to Medium. Nicméně tady jde spíše o to, aby si hráč nastavil hru tak, jak chce on, ne?
      • deridon
        Blood Money byl podle mě nejlépe hratelný na Experta, na Profesionala postavy reagovali přehnaně až to někdy bylo otravný, podrbaj se na bradě při pohledu na vás a v tu chvíli vytahli bouchajdy a bylo po srandě v Absolution je to aspon, řešeno tím, že si 47 zakreje v tom slow modu na chvíli obličej a projde kolem podezřívavých postav
        • nejdriv jsem mel podobnej pocit ale po chvili hrani a pochopeni mechanismu hry jsem zjistil ze stoupajici podezreni melo vzdycky svuj duvod treba v nalezeni mrtvoly nebo provareni se nekde jinde snad jenom na parniku pri vstupu do vip casti mi prislo ze reagujou bezduvodne ale zbytek hry jsem dohral na profesionala maximalne se zelenym barem
  • Jak to myslí s tím, že nepřátelé na easy budou pomalí? Jako že někoho zabiju a oni tam budou 5 minut koukat, než jim dojde "tý brďo, to je mrtvola!"? Mě připadá, že asi jedná použitelná bude poslední obtížnost, možná na první hraní ta předposlední.

Každopádně to už chcí mít *15*
  • Dohraju to na vsechny obtiznosti, nebot stopro bude za kazdou obtiznost trofej. A ja pujdu po platinumce!
  • Budu opět volit tu druhou nejtěžší (nějaký save potřebuju) a až to budu hrát podruhé dám si to na tu nejtěžší a budu se tetlit blahem až se mi to povede pokořit s ohodnocením Silent Assasin..
    • HRY do kterých vrážím peníze jedu hned na max hard chci aby mě nejdíl vydržely.. Tak třeba Castlevaniu už mám 2 roky a ještě jsem ji nedohrál.. *2*
    • Bude mít tenhle paskvil vůbec nakonci mise hodnocení ?
  • hentaiii
    pááááni... více obtížností ve hře? skutečne převratná myšlenka.
    • Kdyby tam byli jen 2obtížnosti,tak tady zase píšeš " Ježiš to tam nemohly dát více obtížností" atd. atd.
      • Tak ono je to stejně jedno. Když je člověk blb tak to nedohraje ani s nesmrtelností, a pokud je profi hráč jako já tak si to dává i s vypnutým monitorem.
        • Ataker
          *1* tak toto mě skoro složilo na zem
        • Aaaa máme tu profesionála..
  • Purist mode it is then.
    • Vidlec
      Správně. A kdo si u toho nechá zaplej monitor je srab. Pěkně po sluchu... To se pozná profík.
      • Správný frajer si to napíchne na hru "lepší než život" (diváci Červeného Trpaslíka @ Red Dwarf určitě znají) a projde si to pěkně naživo - purist obtížnost *1*
        • Vidlec
          Švindl číslo 3. Pás cudnosti.
  • Mě teda doposud zarazili hluché, slepé a hloupé NPC postavy. Že by se jim při vyšší obtížnosti vrátily smysly? Tomu nevěřim...jsem zvědavej na recenze.
    • Tady nejsi v diskuzi k novému CODu *1*
    • a v který hře nejsou?...
    • NPC je prostě na úrovni fanoušků hry nic víc
    • recenze budou 8-9/10 bez ohledu na to jaka to bude hra
      • Prave ze ne. Text v recenzi bude vypadat, ze to bude jasna 8-9/10, aby tomu pak Grygar dal 7/10. Jako tenkrat v Levelu.
  • ja se nejvice obavam jestli zustanou otevrene levely, co zatim bylo ukazano, vypadalo hodne linearne (jasne, tunel jako doom to jiste nebude ale zda se mi ze proste se zmenil dizajn). jestli nekdo pamatuje uvodni tutorialovou misis z Blood money tak se bojim aby takova nebyla cela tahle hra. Moc rad bych se mylil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit