Přejít na výpis diskuzí
Pět obtížností Hitmana: Absolution aneb ušij hru sobě na míru
9.10.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
bude tam aj hodnotenie na konci misie?? rad by so mto presiel prvykrat na psychopata :D
-
ja myslel ze si budu moct vytvorit vlastni obtiznost napr vsimavost nepratel: dement/retart/normal, instinkt: ano/ne a ne ze mi tu vlastnost ktera k hitmanovi vubec nepatri naserou ke vsem obtiznostem krome ty uplne nejtezsi takze vlastne clovek kterej hral predchozi serie nebo si proste nechce kazit herni zazitek takovejma picovinama jako instinkt musi hrat tu nejtezsi i kdyz ne ze by me to nejak trapilo protoze ja stejne vsechno hraju na nejvic hard.
-
Děcka, ve slově Absolution Vám v názvu článku vypadlo "s".
EDIT: tak už nic *1* -
na velkou obtiznost zadne checkpointy ? tak ja budu treba kousek od dokonceni mise pak me zabiji a musim hrat treba 15 minut znova ? nebo nepratele budou silnejsi, tak to bude asi jako by meli cheaty to znam i z jinych her
-
-
nejvic nesnasim kdyz hra nema checkpointy a ja skoncim kvulu nejakemu bugu
-
-
Purist mode it is then.
-
-
Správně. A kdo si u toho nechá zaplej monitor je srab. Pěkně po sluchu... To se pozná profík.
-
-
Správný frajer si to napíchne na hru "lepší než život" (diváci Červeného Trpaslíka @ Red Dwarf určitě znají) a projde si to pěkně naživo - purist obtížnost *1*
-
-
Švindl číslo 3. Pás cudnosti.
-
-
-
-
pááááni... více obtížností ve hře? skutečne převratná myšlenka.
-
-
Kdyby tam byli jen 2obtížnosti,tak tady zase píšeš " Ježiš to tam nemohly dát více obtížností" atd. atd.
-
-
Tak ono je to stejně jedno. Když je člověk blb tak to nedohraje ani s nesmrtelností, a pokud je profi hráč jako já tak si to dává i s vypnutým monitorem.
-
-
*1* tak toto mě skoro složilo na zem
-
Aaaa máme tu profesionála..
-
-
-
-
Pro mě je jediná volba stejně jako ve všech předchozích dílech obtížnost -Hard- na nic jiného nehraji. Doufám že to tady bude stejně těžký jako v předchozích dílech. Navíc dohrát to na silent assasin neumí každý.
-
-
no tak na hard tady nebudes za machra, pac top je "purist" *1*
a ziskat hodnoceni silent assasin nema se schopnostma hrace nic spolecnyho, je to jenom o tom najit tu spravnou cestu a nacasovani - tzn. zkouset, zkouset, zkouset a zkouset *2*
-
-
Dohraju to na vsechny obtiznosti, nebot stopro bude za kazdou obtiznost trofej. A ja pujdu po platinumce!