Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si tu připadám jak na Novinky.cz. Tohle opravdu potřebovalo samostatný článek? Nestačila bleskovka? Ať už je konečně šéfredaktorem Lukáš Grygar. Z pana Poláčka se stal bulvární herní novinář.
  • janchor
    Nepoznám, ale mám jasno o bezvýznamnosti. Typický.
  • calwin
    tak z niečoho tí lúzri žiť musia :D... kedže dneska je v enviro-odvetví toľko peňazí že aj žobráci z PETA a greenpeace dostanú svoj diel za ich bezvýznamnú prácu...

btw som prekvapený... čo je PETA? ja tieto organizácie okrem greenpeace ani nepoznám...
  • Viktor_H
    To je fakt, máš pravdu. To z toho ale podle mě ještě nedělá kontrovezní záležitost.
  • Thorleif_cz
    Tož, kde sa v tobě bere tolik hněvu ogare? Sa nečil, odpověděl jsem ti ve stejným duchu, protože se mi nelíbilo, jak si zareagoval. Prosazovat si morální überhled poukázáním na jediný slovíčko (i když nepopírám, že tón toho komentu byl zlý) a nazvat pisatele blbečkem, mi nepříjde ani hezký, ani chytrý... Něco inteligentnějšího a elegantnějšího tě nenapadlo?
  • janchor
    To není otázka "in your face", ale hráčský účasti. V Dishonored je velrybářství kulisa, ne herní prvek.
  • Thorleif_cz
    Ze začátku nic moc, pak nakousneš zajímavou myšlenku... Abys ji nakonec absolutně zazdil závěrem... Proč?! *4*
  • Tož od kdy se pro lidi bez argumentu stává poslední berličkou nick?
  • Thorleif_cz
    Tož, když si dáš do nicku 100%NERD, tak to bude vypadat, že seš chytrej...;)
  • Thorleif_cz
    Nechci se do tebe křečovitě navážet, ale navážet se do P. kvůli větě, která je v článku zcela očividně (i skrz nepřílišnou souvislost s tématem) z humoru... No, příjde mi to takový křečovitě Narvalí nerozum.
  • Viktor_H
    Co to znamená "bavit se"? Jestli i to, že mi to nějaká hra snažící se působit autenticky umožňuje, pak to za morálně na hraně nepovažuji.

Taky je rozdíl mezi tím, jestli je hra simulátor doktora Mengeleho (tam to zavání glorifikací, je to pro mě dalece za hranou - viz nedávná kauza se "simulátorem" znásilňování), nebo jestli jde např. o RPG/adventuru, kde je možnost tyto věci dělat v rámci nějakého komplexnějšího prostoru. Zmizne-li ze hry volba, je to ekvivalentem pálení knížek...
  • ano když dáš na začátek věty tož bude to vypadat že mluvíš v nářečí, názorná ukázka totálního blblba
  • Viktor_H
    Magister: Zásah do středu. +1
  • Viktor_H
    To je problém u jakéhokoliv média, které se snaží postihnout nějaký současný/hystorický problém autenticky. I když moc takových není, jelikož tvůrci si často ohýbají historii tak, že zastánci tehdejších zvyků jasou zpravidla ničemové, kdežto hrdinové lidé, kteří někdy až absurdně předběhli svojí dobu (tak Balian v Království Nebeském řeší, jestli je vůbec Bůh/jestli by raději křesťané, muslimové a židé neměli být kámoši - ve 13. století *7* ). A když už se někdo o něco takového pokusí, společnost má tendence dotyčného rozcupovat.

Takže až uvidím film z 18 století, kde se jinak naprosto spořádání a ctnostní hrdinové budou k ženám chovat povýšeně (tak to prostě bylo), budu spokojen. Jestli AC ukáže lovení velryb bez příkras, stoupne u mě v ceně. Umění se nemusí nijak ospravedlňovat! *1*
  • Viktor_H
    Jakmie něco není "in your face" tak to aktivistům nevadí. Z toho si můžeš tedy udělat předtavu, jak o běžném člověku smýšlejí...
  • Jen novinářská bublina. PETA + Assasin Creed = čtený článek.
    Obzvláště, když se ve hrách zabíjí lidi jak na běžícím pásu. Ale protesty proti tomu jsou normální. Ale velryby... to tu ještě nebylo.... *10*
  • oni je rovnou torpedoujou
  • Články o hrách čtou nejen puberťáci. Mě je 36 a taky mi to znění trochu vadilo, ale je mi jasný, že být mladší, tak to tak neřeším. Ale jestli chce být autor profík, tak to do budoucna vychytá.
    Každopádně jsem proti takovým hysterickým reakcím na herní obsah.
  • Tož ty jsi samozřejmě s greenpeace a podobnýma jedna ruka - vždyt sám jsi taková přírodní raritní odchylka a ohrožený druh.
  • :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit