Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu moc urážíte greenpeace ne? Když já napsal něco obdobného o feministkách dostal jsem ban. Tss měli byste se trochu umravnit
  • VonHayek
    Jedinou chybu vidím v tom, že si Petr spletl Greenpísáky se Sea Shepherd, pokud jde o to vrážení do lodí. *4*
    Jinak je ten článek myslím cajk...
  • Nechci se nějak navážet do p. Poláčka, ale věta, že se to někdo snaží narvat do velrybářů "....v křečovité snaze o nějaký ten titulek v novinách" působí jako pubertální pokus o vyřizování účtů. Kdyby šlo někomu jenom o zviditelnění, dělá to dávno mnohem jednoduššími a pohodlnějšími způsoby. Trochu mi to připadá, jako bych četl text od JD. Chápu, proč to autor napsal, když se do her naváží kdejaký pitomec, ale řešením není to napodobovat opačným směrem a mířit na někoho, koho se to vůbec netýká. Greenpeace snad žádnou kritiku AC IV nevydala, nebo ano?
    Takže na jedné straně se politici a různé organizace populisticky naváží do všech her, protože nějaký vrah prý hrál hry, a na druhé straně se herní redaktoři budou populisticky navážet do všech ekologů, protože jeden pitomec z PETA se vyjádřil k AC IV?
  • Chalpče... Bereš to trošku moc vážně
  • to maj v PETA štěstí, že neviděli ty jatka ve Far Cry3 - jak už někdo zmínil..každopádně je pravda,že obecně se člověk chová k přírodě jako Prase a proto nechápu to zaujetí novinky proti greenpeace - greenpeace nejsou přece jen lidi,co přepadávaj lodě a špatně se myjou ne? kolega Poláček by měl přestat poslouchat blackmetal, vypnout na chvíli kompa a jít se projít na čerstvej vzduch (no hate mě to taky pomáhá:-) )
  • Ja jsem scela jednoznacne PRO vyhlazeni vsech ohrozenych druhu zviratek, pak uz zadne ohrozene nebudou a bude klid.
  • Co je to za kulturu clanku? Vyrazy, ktere bych cekal tak od skolaka ZS. Informace verejne prezentovana, by mela byt nestranna, nebo alespon by mela mit zduvodnena hlediska. "zviratka by mohla mit bebi, greenpeace brouzdajici more a snazici se to narvat do rybarske lodi..." . Autor nepovazuje tyrani zvirat a lov ohrozenych druhu za problem? Nekdo muze mit moralni krizy...at se ve hre velryby klidne lovi...mne je to jedno. Stejne tak by ale mela byt moznost zabijet deti, mit odprezentovano muceni a znasilneni... vzdyt filosofie myslenky je stale jedna a tataz. Pokud tedy redakce pousti do sveta nejake clanky, meli by se alespon snazit chovat trochu profesionalneji a drez si formu, nebo tu z toho jednou bude Blesk, ci Tv Nova
  • MrSanta
    Bílá velryba už je zfilmovaná? To by mě ani ve snu...
    Proto tam píšu to slůvko "zase". Minimálně TV mini-série s kapitánem Pickárdem běžela i v našich končinách.
  • MrSanta
    Když už chceš dávat rozumy, tak se nauč psát. Lidé tě pak budou třeba brát i vážně.
  • residentevilfans
    jo ale Dunwall by bez velrybiho tuku ani neskyt :D (takze tam musel zarvat velryb)
  • Být zvíře a vědět že mne zastupuje blbeček z PETA s takovým uvažováním, ukousl bych mu hlavu.
  • Co já se natrápil zvířátek v FC3 *1*
  • janchor
    V Dishonored velryby nelovíš.

(a naopak tam Srdce lov velryb celkem trpce komentuje)
  • janchor
    Hru, na rozdíl od japonský velrybářský flotily, nikdo aktivně nesabotuje (viz organizace Sea Shepherd).
  • residentevilfans
    A u Dishonored drzeli hubu :D
  • Zajímavé, Japonci si můžou lovit tyto krásné živočichy ve skutečnosti téměř beztrestně- a odnese to hra :).
  • trošku mi diskuze připomněla tuhle sto let starou čtenářskou recenzi: http://games.tiscali.cz/duke-nukem-forever-837/ctenarske-recenze/duke-nukem-forever-kontroverzni-1605/
  • Já hlavně nechápu tu hysterii hráčů, že jim někdo šahá na hry. Co jsem pochopil, tak se jen jeden mluvčí někde vyjádřil. Není to žádná nátlaková akce proti ubisoftu, nebo snaha o politické řešení. To není ani kauza, ani ň :-D Jen řekli skrz mluvčího svůj názor a to je celé. Netolerantní mi spíš přijdou reakce hráčů.
    To, že to tu visí v novinkové sekci ještě neznamená, že to je doopravdy závažný :-)
  • janchor
    Jasně, Fallout je výborný ztvárnění americkýho Jihu. Jde o kontext, jde o aktuálnost tématu. Bavit se hraním za "zlou" postavu ve fiktivním světě a bavit se hraním za šéfa virtuálního koncentráku jsou poněkud odlišný věci. O nějaký glorifikaci a schvalování vůbec nemusí být řeč.
  • Rhulad
    My velrybáři jsme a harpunou lovíme, jenže není co tak písničku zpíváme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit