Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to se asi těším na nějakou pořádnou nezávislou hru... Přece jenom je to svým způsobem herní vizionář a průkopník. Myslím si, že některé lidi po určité době začne omezovat tvorba AAA titulů... přece jenom hry nejsou jenom o penězích *5*
    • Jo Populous , Civilizace , i Dungeon Master .... to byla jiná doba než hraní s plyšáky v Black & White a blbnutí před kinectem.
      • jeden ze tri pokusu jsi trefil :-), ale je fakt, ze to uz jsou hry jen pro nas pametniky, k populousu mam jeste originalky z te doby
      • Black_Hand
        civilizace?!?!?
        • XorxoxTalarius
          Tu delal Sid na Peter ;)
        • dungeon master?!?!?
          • XorxoxTalarius
            No dvojka uz byla plna zjednoduseni ... asi to bylo v dobe kdy zacal meknout :)
    • bejvávalo, já si myslim, že už se žádnýho novýho pořádnýho Populuse, nebo Black and White nedočkáme
    • Kdyz mas penez dost, tak uz to nemusi byt o penezich ;)
  • XorxoxTalarius
    Jsem zvedav kam to bude smerovat, kazdopadne P. Molyneux uz dloooooooooooouho neudelal nic co by se dalo povazovat za genialni ... jeho hry jsou prumerne (viz treba posledni Fable, nasliboval hory doly a skutek utek) a nejaky genailni napad se vytratil ...
    Kazdopadne mu preji stesti, ale pokud se nebude vic snazit tak to moc daleko nedotahne (vubec bych se nedivil, kdyby byl z MS odejit).
  • Přeji tomuto šikovnému pánovi a snílkovi, aby měl konečně absolutní svobodu ve tvorbě a přišel zase s něčím novým. Pod střechou microsoftu si moc kreativity asi neužil.
  • Nechci zpochybňovat jeho starší úspěchy, ale z mého pohledu odchází z AAA produkce největší slibotechna herního průmyslu. Ještě teď se mi při vzpomínce na první infa přímo z jeho úst o hře Fable chce blít. Hry to nebyly špatné, ale člověk co to sledoval a těšil se musel být zákonitě zklamaný.
    • Vidim to podobne. Mel zajimave vize,ktere ale nikdy nedokazal dostat do samotne hry.
  • deridon
    ah.. kecálek s duší dítěte a geniální vývojář, Black and White považuju za jednu z nejlepších strategií, které jsem kdy hrál, k tomu tvůrce Dungeon Keeperu a legendárního Populousu... Fable byla taky super hra.. jen ty novější hry už nebyly to co jsme asi čekali od něho... jsem zvědav co bude kutit dál, ozvlášť, jak říká Cajicek, když nebude pod křídly MS..
  • Čo je na tom prekvapivé? Už to bolo všetko veľké, neosobné, strácal prehľad nad firmou. Presne z akého dôvodu odišiel z (jeho) Bullfrogu a založil Lionhead :)

Už pred pár rokmi som sa čudoval, že tam ešte stále je :D
  • no mohlo by v jeho nezávislé firmě vzniknout pokračování Dungeon Keepera
    • XorxoxTalarius
      Radsi ne ... mam obavy ze po vlne zjednoduseni a vylepseni by z toho vznikla pekna slatanina ... to at uz radsi predela jednicku do noveho grafickeho havu (ale na nic jineho tam nesaha !!!!).
      • Nesahat, ale doplnit jednu jedinu vec z dvojky.
        Ked som v prisere tak si mozem zobrat dalsie priserky ktore ma budu nasledovat (spravit partu).
        Ale inak ano suhlasim DK1 v novom kabate. A hned predobjednavam :)
  • No už bylo na čase...a teď se jen rozvzpomenout na zlaté časy Bullfrogu a vydat něco hodné někdejšího Molyneuxova jména.
  • Ve svy dobe to byl jeden z nejuspesnejsich vyvojaru, hry jako Magic Carpet, Dungeon Keeper, Black and White jsou v jistem smyslu do dneska neprekonane... a v porovnani s jinymi tehdejsimi legendami (W. Spector) nedopadl zase tak spatne viz napr. Epic Mickey vs. Fable *4*
    Magic Carpet si jeste sem tam, jen tak pro odreagovani, na chvili zapinam (fable teda ne, to je fakt *1* )
    • Souhlasim, já sem se teď zase vrátil k původnímu Syndicate.
      Nicméně mám ten dojem, že třeba taková B&W byla sice silně hypovaná (ostatně to Peter umí skutečně dobře) ale byla to podle mě první hra, která měla dost problematickou hratelnost - všichni to sice uctívali, ale v praxi mi to nějak extrémě zábavný nepřišlo. Měla to být hra na boha, ve skutečnosti měl ale hráč pravomoci takového nižšího démonka a poskoka vesničanů a hratelnost trochu dřela.
      Podle mě poslední skutečně výborná hra byl Dungeon Keeper a já za sebe doufám, že se mu zase podaří navázat zase něčím skutečně vyjímečným.
  • First.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit