Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No konecne, jeho stare hry pro DOS byly dobre, v Microsoftu se ale pohrbil. Jsem zvedav jestli mu male studio prospeje a vrati se mu invence a nebo uz je vyhorely a nepomuze mu nic.
  • Trol.diskuzni
    Je vidět, že okomentovalo všech zbylých deset fanoušků tohoto pána... *5* (no offence)
  • Velmi dobrá zpráva.
  • Urug
    Čas koupit si Velkou knihu křížovek a odejít do důchodu....
  • Nevim jestli se to už někde neprobíralo, já si toho všim až teď, ale nepřipadá vám, že ten název by se dal číst na dva způsoby?

twenty two cans / twenty toucans
  • bohužel se z něj v poslední době stává spíš nový Derek Smart ... spousta keců na tiskovkách, spousta slibů o tom jak nová hra bude úžasná ... a pak skutek utek, vypadne z toho průměrná tuctovka. Načež na další tiskovce pak s výrazem "aj seňore, mexičtí bandité přepadli naši vesnici" vysvětluje jak to zase nevyšlo ale příště to určitě bude lepší (ano, všechny díly Fable, dívám se vaším směrem)
  • Umaroth
    Za fable 2 bych z okna křičel: ''Peeetreeee neodcházej'' ale za fable 3 bych mu to ten utěk odstartoval poplašnákem...
    • naprosto souhlaasim dvojka byla dokonala, mela atmosferu, napad, intuitivni ovladani... to vse ve trojce chybelo naprosto osekany a nelogicky pribeh, naprosto debilni epizody (pulku hry jsem snad resil, co za kralovstvi udelam a co ne) a to nejhorsi zlo byla svatyne, tak debilni "menu" jsem snad nikdy nevidel..
      z trojky se mi chce blejt.. zlata dvojka *9*
    • A co že je tak hrozného na Fable 3?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit