Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak hlavně že to přidalo volba konce kdy všichni umřou a cyklus se opakuje :). Pro průměrného hráče je to pochopitelně nestravitelné (kdo by se čekal že něco může skončit špatně) ale z pohledu příběhu :) je to originální a logické zakončení :)
  • Podle mě negativní a pozitivní reakce na hru ME je důkaz že v Bioware odvedli skvělou práci .Je to druhá hra která na mě udělala velký dojem z herního zážitku (i s tím koncem) , ta první hra byla série Metal gear solid.
  • Já ME3 poprvě dohrál koncem jen trošku zklamaný, ale bez znechucení... tak jsem se vrhnul na opakování, nadšenej zjistit, co umí ty další varianty konce... a když jsem to zjistil, běžel jsem podepisovat petici...
  • Ono nejde o pochopeni, jde o tak nějak nedostatečný konec, za ty desitky hodin si zaslouzim treba i 20 minut videa
  • Můj Shepík tedy rozhodně nepadl. ;)
  • moja teoria je a vychadzam z toho ze ak organik stvori syntetika da mu nejake zakladne pravidla: ochranuj organikov. nikdy neubliz organikom. no a v urcitom stadiu syntetici zistia ze organici su hrozba sama sebe :D tieto pravidla si odporuju a vysvetlia si to po svojom. a reaperi sa proste vyvinuli a zvolili taktiku ze ak chcu globalne zachranit/ochranit organikov v galaxii, musia par miliard aj vyvrazdit :D dobra analogia je film "I robot". kazdopadne koniec je dobry, co mi vadi je par momentov na konci: ako sa dostala normandy do relay, ked bola na zemi? V arrivale ked vybuchlo relay znicil oto celu sustavu. No achybalo mi nieco take ako: Garret umrel v sutinach londyna, Tali umrela v lodi na orbite Zeme, Liara a ostatny prezili zvysok zivota na Zemi - kedze bez relay je navrat na domovske planety nemozny. Flotala Quatianov vymrela, kedze pozemska atmosfera a jedlo bolo pre nich toxicke. Gheti pomohli s obnovou zeme a vybudovali vesmirne stanice pre zvusok orezivsich z flotili a mesta na marse. atd :D
  • To Xander: Pokud nikdo neodpovídá na vysílačce a všude leží hromada mrtvol, vypadá to že nikdo nepřežil. Tohle s v boji stává běžně že se k velení dostávají nepřesné informace. Navíc ve videu se říká "...decimated" což není to samé co "...destroyed". Dále je tam zmíněn rozkaz aby se stáhli a přeskupili což je většinou příprava na další pokus o útok.
  • Ja som rad a spokojny. ME3 bol zakonceny excelentne, nepotrebujem vodit za rucicku doplnkovymi scenami pre tych menej chapavych. Kto nepochopil koniec a nezbadal v tom dielo, to je jeho problem, nie problem Bioware. A som rad ze nezvolili happy end. To by bolo faux pass jak oci. Na pochopenie staci DOKLADNE sledovat VSETKY dialogy a udalosti ME1, 2 a hlavne 3. Dalsia vec ze asi kazdy priemerny teenager to nema sancu pochopit, ale to nevadi, Bioware sa poistilo - hra je aj tak 18+ :) Potom to dopadne ako na forach Bioware kde trolluju americke deti ktore maju z ME3 v hlave omacku.
  • Oni ho nenajali, oni uz ho tam meli ;-)
  • Dovolím si jen reagovat :)
    konec si zvolili - jaký si zvolili, ale rozhodně ho nedotáhli do konce.
    Celou trilogii kladli důraz na vztahy postav, rozvíjeli příběh a to i v politických směrech.

Proto se ptám, proč musíme čekat u obsáhlého rpg na něco takového, nebo je to tak složité poněkud důstojně zakončit něco tak legendárního jako je MASS EFFECT? :

http://www.youtube.com/watch?v=jG_P086L5LU
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=f7hJJqAniF4#t=333s
    http://www.youtube.com/watch?v=9DT5k9J6cYQ&feature=player_detailpage#t=45s
  • Nemyslím si, že by bioware najmulo moulu. Mají prachů a zdrojů, o kterých se jiným vývojářům může jen zdát. + reputaci. Takže kdyby to potřebovali a řekli, hele, musí se to o půl roku odložit, protože to není hotové, tak to udělají...
  • Veskoslav
    Tak hry, které si spojuji s Bioware je série KOTOR, ME a DA. DA2 byla naprosto nedodělaná, herní, dojná kr*va na prachy, která nedosáhla ani 50% DA. A kdybych zanevřel na toto studio, tak si asi nepořídím ME3, ne? A když jsme u Těch studií, tak EA ignoruji od koupi ME3 kvůli jejich přístupu k platícím hráčům (a pokud už nějakou hru koupím, tak jedině v EA Classic). Uvidím, co mi nabídnou u Sim City, ale pokud to bude tak, že Origin=bez připojení a koupě jinde=připojení, tak taky ignoruji. Ubisoft ignoruji od dob MRDa, tudíž i Anno 2070 jsem si nekoupil, naposledy posledního Raymena, protože nemá MRDa. IdSoftware nemám rád kvůli zpracování Dooma, Quake 4 jsem si pak koupil až v akci za směšnou cenu. Rage to samé. navíc jejich přístup k zákazníkovi a nefunkční hra na pc v začátku, to o něčem vypovídá. Naopak třeba Blizzard mám všechny hry kromě WoW originál, povětšinou koupené jako novinku, to samé Valve či CD projekt.

P.S: Děláte si kurvadrát prdel, že slovo KR*VA JE ZAKÁZANÉ?
  • Atmosféra deprese a zmaru... mluvíš o Válce světů, kde celou dobu jsou všichni v háji a na konci najednou "hele chcípli, jdem tancovat"
    Tady je ta atmosféra taky, ale ty se už od začátku s nějakou nadějí o něco snažíš. Takže dobrej konec by nebyl náhlej a zničehonic. *5*
  • No on je problem v tom, ze na hre delali urciti lide, ti ji opravdu vysperkovali a jak pises, byli to perfekcionisti. Dokonce tam zavedli zpatky to, co jsme kritizovali ve dvojce, jako upgrady zbrani a jejich statistiky apod. Ale pak prisel jeden moula, co ME vide naposled pred ctyrmi lety a aniz by o tom cokoliv vedel, napsal konec. A ted se desne divi, ze se to jeho veledilo skoro nikomu nelibi.
    A z toho, co zatim Bioware sdelilo a to, ze nenajali zadne dabery zpatky, to proste dopadne tak, ze nam na konci vyscetleji, proc je modra expolze modra a cervena cervena. Rad bych se mylil, ale asi to tak opravdu bude.
  • Ano, predstav si, ze dostal, protoze mi rekli, ze tam rozhodne nebude toto

http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2012/076/d/3/mass_effect_fail_by_akael-d4t0nrx.png
  • :D :D :D solidní trefa
  • Vrook
    Myslim tim třeba všechny ostatní? Jestli hejtuješ i jiný herní studia kvůli jedný nepovedený hře z kvanta ostatních kvalitních, tak to máš asi dost úzkej herní výběr. *3*
  • Vrook
    Aha, takže tys dostal úplně jinou hru s jinym názvem a jinym obsahem? Tak to je potom jiná. To by sis ale měl stěžovat na dodavatele, možná něco po*rali při expedici.
    K SWTOR.. jediný co, tak jsem se snažil vyvracet nesmysly, který jste tady plni vzteku blili. To, že hra klesá po jinejch stránkách, vim, taky jsem jí zkusil a nevyhovovala mně, ale psaní lží, nebo názorů založenejch na falešnejch informacích mě prostě sralo, sorry.
    A whatever tyvole, vážně mě nesere, jestli si nějaká banda lidí, který v RL (naštěstí) vživotě nepotkám, myslí, že sem biodron nebo cokoli jinýho. Lepší než bejt k*kotdron víšco..
    A teď valte házet mínuska, klidně si na to pozvěte kámoše haha..
  • x_ander
    jo, teorie indoktrinace je myšlena tak, že ta "halucinace" začíná těsně před vstupem do citadely, když dostane shepard ránu při tom konečném běhu. Spíš by mě zajímalo, jak vyvrátit to, že když se Shepard belhá k tomu portálu do citadely, tak je vysílačkou slyšet, že to nikdo nepřežil a nikdo se do citadely nedostal. a přitom tam shep zrovna belhá. a krom něho se tam dostane ještě anderson. tak co si o tom myslet?
  • Veskoslav
    Další co nepochopil, že lidem nevadí smrt Sheparda, ale konec jako takový.....A mimoto srovnání seriál a hra je docela mimo. U seriálu nemůžeš dotvořit její celkový dojem DLC či datadisky. Můžeš to maximálně tak dovyprávět a dovysvětlit. Což se sane i v tomto případě. Takže příště lépe číst.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit