Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skutečně nerozumím tomu posměšnému tónu, kterým je článek napsán. Co je špatného chtít to, co nám před vydáním BioWare naslibovali? Mj. to, že hra rozhodně nebude mít zakončení, které se dá kategorizovat jako "konec A)", "konec B" a "konec C". Jediný objektivní e-mag je v tomto ohledu překvapivě Forbes... *7*
  • KokyMetalGear
    ano jen se doplazit na citadelu :D
  • Na konci? Tys to nevidel? Dyt to byl uplne vysmech celymu serialu (kterej urcite nebyl nezajimavej), ale tek konec to zabil, ze deus ex machina hadr.
  • Spades
    Stejne jako v LOST prakticky veskere vysvetleni toho co se to ku*va deje se stalo asi v 5ti minutach, kde ani nemas moznost poradne vyzpovidat to male decko. A ani ti poradne nevysvetli co se vlastne stane v tech koncich, neni vysvetlene proc se sakra normandie proletela pres mass relay atd...
  • Jasne, takze je spatne vyjadrit nespokojenost a naopak je super cool platit a pak dostat odflaknuty produkt?
    Ocividne jsi dalsi z tech, kteri nechapou, ze tohle neni o happy endu,ale o smysluplne uzavrenem konci trilogie tak, jak nam bylo slibeno.

p.s. Ovci te nenazvu,ale mozna bys mohl pripustit, ze je duvod proc EA vyhralo "oceneni" Worst company in America for 2012 *3*
  • nějak mi unika to prirovnani k Lost. co bylo spatny na konci ? *15* *15*
  • Az na to ze me to prijde dneska obracene. Devs si zvykli delat paskvil, prodavat ho na vic casti a nedodelavat konce.

Myslim ze chtit aby hra za 1300 mela solidni konec neni az zas takova troufalost.
  • Spades
    Však máš autosave těsně před koncem
  • Tak mladosi tenhle pocit meli, maj a budou mit dycky. A to se nemusi jednat ani o hry. To je mladi no ;)
  • Core
    Já se s tím určitě vyrovnám *3* Rozhodně se člověk nemůže znemožnit před stávající generací hráčů, kteří mají pocit, že spolkli páčidlo od Valve a mohou si diktovat cokoliv a kdekoliv. *5*
  • Mass Effect 3 jsem sice nehral, ale kdyz si predstavim konec ala Lost, tak to je proti lidskosti. Na to by mel bejt zakon *2*
  • Cahir
    +1

Ale právě jsi spáchal společenskou sebevraždu. *1*
  • KokyMetalGear
    hle a najednou to jde :D zadrmo no neberte to :) hateři jděte už do P*****
  • Spades
    Kdyby nám neslíbili, že NEBUDE konec hry alá LOST, tak nikdo ani necekne, ale konec alá LOST byl přesně to co jsme dostali...
  • "To si vymysleli hateri aby mohli hatovat SWTOR. Ve skutecnosti tam nic takovyho neni." *15*
  • To to budu muset jako dohrat znova, nebo vyhrabat nakou pozici nebo jak?
  • Core
    Naprosto neuvěřitelný... Vys*al bych se na ně! Diktovat si konec hry? WTF?! Digihry na vás!!!
    Asi zavolám manažerům Ozzyho Osbournea, že se mi nelíbí jeho poslední deska, ať mi jí kouká přetočit. Nebo napíšu otevřený dopis Larsovi Von Trierovi, že se mi nelíbí konec Antichrista nebo...nebo...nebo pošlu mail pánu Bohu, že se mi nelíbí, jak na tuhle planetu se*e a odjel na dovolenou. Mínusy do mě. Howg! *5*
  • Ringwraith
    Takže asi půjde jen o nějaké animačky nebo obrázky s voiceoverem...

Jo a Bioware poslouchají fandy?
    A co ty stovky na SWtOR fórech, kterým hra padá na 10 FPS při více jak pěti postavách na obrazovce?
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=227759
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=317352
    Co ty stovky, kteří hrají na prázdných serverech?
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=380340

Ale na papíře je to tak, že Bioware vyslyšeli své fandy a to je přece skvělý PR, že ano? A kdo by se dál hrabal v pravdě?
  • nasloucháme názorům našich fanoušků - zvlastni, ja slysel ze na ofic forech konci vetsina threadu lockem od EA boys. Stejne jak na BF3 forech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit