Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ked sa Robertsovi nepaci Kickstarter s tym ze si zoberie 2,5% pre seba nech ide za Bankou so svojim projektom a tam ho vyrazia aj s dverami. Namiesto aby bol rad tak fnuka a na jeho maly solovy projektik mu postaci len 2 mega dollarov. Aky neskromny to clovek.
    • Black_Hand
      a z pohledu zakaznika je samozrejme, ze prispiva i kvuli tomu, ze podporuje kickstarter. lol, to nemyslis vazne :). proc platit zbytecnemu zprostredkovateli, viz introversion s jejich prison architect, kteri si udelali svuj vlastni kickstarter v dobe alfy hry primo na svem webu.
      • Přesně tak. Navíc něco ukázal a hlavně, tomuhle jménu věřím, že umí udělat co ukazuje, protože už to několikrát dokázal:)
  • kostejnesmrtelny
    Z traileru to vypadá fantasticky, ale poněkud mě tam znervózňuje toto:

Not a subscription but not free-to-play; rather a hybrid of these two business models. Much like ArenaNet's Guild Wars 2, you will purchase the PC game and pay no recurring subscription charges. Your purchase of the game will allow you to play in the universe for free, forever! The game will offer a variety of virtual items for purchase with in-game credits allowing you to spend money on items that offer more ways to express yourself, provide convenience, and customize your experience. But the cardinal rule regarding "in-game purchases" is: Players who spend money purchasing in-game credits will have no advantage over players who spend time!

Everything is bought with in-game credits. These purchases won't offer any advantage over someone who puts in the "game-time" to earn the same amount of credits.

Na mý stupnici F2P - P2W je tohle nebezpečně vpravo *13*
    • Ronox
      "Everything is bought with in-game credits. These purchases won't offer any advantage over someone who puts in the "game-time" to earn the same amount of credits. " takže úplně jako GW2. Barvičky, skiny atd podle mě. Takže pro mě hodně vlevo ;)
      • USER47
        Spíš z tý formulace vyplývá, že to bude podobný jako většina f2p/p2w her. Buď si zaplatíš, nebo vložíš "game-time" aka budeš grindovat. Ovšem vývojáři chtěj vždycky vydělávat, tak obvykle čím dál jsi ve hře, tím jsou požadavky na grindování větší, aby tě to donutilo zaplatit si.
        • kostejnesmrtelny
          Přesně tak jsem to myslel, akorát jsem to byl línej formulovat *3*
      • A navíc pro singl to bude asi úplně šumák :)
    • walltar
      Mě to připomíná eve systém ... tam taky můžeš koupit herní měnu za prachy... Takže se uvidí jak bude postavený zbytek hry ... a vzhledem k tomu, že kupuješ kredity ze hry tak prostě ostatní můžou mít to co ty i bez placení, jenom ty to máš dřív a bez grindu.
  • Vypada to super, jen nevim proc, ale ja mam u tehlech her vzdycky pocit jak kdyz ta lod stoji a hybe se svet kolem ni. Neco tam je na tom pohybu, co neni prorozeny podle me. Mozna presnost s jakou se to pohybuje?! Nevim... napr. v tom videu Physics, jak tu lod toci kolem vlastni osy, je to jak kdyby ji prispedlil na jedno misto a pak s ni na tom spendliku otacel. Nemam z toho te pocit ze to je neco volne vysici a otacejici se v prostoru. To sami pro pohybu a stejnej pocit mam i pri Eve Online. To je podle me taky duvod proc lidi chteli do Eve navrat tech car co zustavaj za lodi, protoze to o trochu vic imituje pohyb, ale co ja vim, ja sem jen prosty pobijec much "Flyboy Eda".
    • nektery herni svety tak funguji, kdysi jsem cetl nejaky clanek o tomhle ale uz si z toho moc nepamatuju, ted ani nevim jestli to ma neco spolecneho s float space vs fixed spaces. Mozna nekdo kdo programuje engine nam to lip vysvetli.
    • Myslím že je to nepřirozený (zatím) z jednoho důvodu. Ve vesmíru se člověčí mozek nemá čeho chytit aby vyhodnotil pohyb a i přes to že jsou tam v dálce třeba nějaké objekty, jsi od nich tak daleko, že na nich nepozoruješ tak výrazné/rychlé změny, aby ti to pomáhalo. Tohle ale zažiješ kdekoliv, kde budeš mít okolo sebe obrovké prostory...třeba na moři...
    • To je jak ve Futuramě s pohonem na temnou hmotu *15*, tam taky loď stojí a hýbe se vesmír kolem *4*
    • jednou delali takovy pokus, kdyz nalepili mouchu na ,,spendlik,, a po stranach nechali odvijet pasky se svetlymi teckami, ktere simulovaly pohyb. A cim rychleji se ty pasky odvijely a ty tecky se rychleji mihaly kolem te mouchy tak ona o to vic mavala kridlama, ikdyz porad byla prilepena a nehnula se z mista, jen si myslela, ze leti cim dal rychleji ů)
  • Na tohle se rad budu koukat skrz ruzove bryle :) "shut up and take my money!"
  • Robotron3
    Zatim se dá říct, že trailery teda sakra UMÍ! *4*
  • fizola
    Zrazu sa cítim šťastný :D
  • Lawliet
    Oh sh*t nevím co napsat,.. ta loď! je prostě nádhernáj! ta hudba je odzbrojující! a pohled z kokpitu jako bych to přetížení při startu sám zažil! *14* *16* Nadherné video!
  • Jen mi přijde divný že v tak nabušený vesmírný technice pořádně nefunguje zaměřování takovej ran vedle :D
    • :) a me vzdy zajimalo proc tak nabusene vesmirni stihacky maji kridla :) asi aby se hur vesli do hangaru nebo aby meli slabe mista ... ale hra vypada pekne (nemluve o tom jak chudy je tento zanr)
      • Shaker
        asi, aby mohly litat i v atmosfere :)
        • jo to me napadlo, ale logika mi to zamitla :) + s tema kridlama co vetsinou maji tezko :) .. spis aby to na soucasneho cloveka pusobilo jako stroj urceny pro litani ..
          • walltar
            Protože vesmír ve vesmírných střílečkách je složený z tekutiny s celkem nízkou hustotou takže ty křídla pomáhají držet směr. *1*
          • Magister_Peditum
            Většina sci-fi stíhaček a bitevních lodí obecně není moc věrohodná. Často to připomíná střet námořních lodí a letadel z letadlových lodí někdy z druhé světové. Ale na to jsme si už mohli zvyknout. *3*
  • njn je to brutus, ale porad jen tech demo.. a jestli jsem to pochopil spravne tak bude vic serveru? takze ne klasicke mmo??? nebo nekdo vylustil jestli bude nejakej offiko server piskoviste ke kteremu se budeme moci vracet po dlouhe roky?
    • Ghost47
      Já to pochopil tak, že jako hlavní multiplayer prostředí chtějí jeden server jako v EVE. Pak je tu ještě možnost založit si vlastní MP hru, ale to budou spíš samostatné bitvy (zase s možností používat libovolné mody, takže kdo má rád Star Wars nebo BSG...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit