Přejít na výpis diskuzí
Pětiminutová momentka ze space opery Star Citizen
11.10.2012 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
Oh sh*t nevím co napsat,.. ta loď! je prostě nádhernáj! ta hudba je odzbrojující! a pohled z kokpitu jako bych to přetížení při startu sám zažil! *14* *16* Nadherné video!
-
Zatim se dá říct, že trailery teda sakra UMÍ! *4*
-
i need a new machine
-
Ked sa Robertsovi nepaci Kickstarter s tym ze si zoberie 2,5% pre seba nech ide za Bankou so svojim projektom a tam ho vyrazia aj s dverami. Namiesto aby bol rad tak fnuka a na jeho maly solovy projektik mu postaci len 2 mega dollarov. Aky neskromny to clovek.
-
-
a z pohledu zakaznika je samozrejme, ze prispiva i kvuli tomu, ze podporuje kickstarter. lol, to nemyslis vazne :). proc platit zbytecnemu zprostredkovateli, viz introversion s jejich prison architect, kteri si udelali svuj vlastni kickstarter v dobe alfy hry primo na svem webu.
-
-
Přesně tak. Navíc něco ukázal a hlavně, tomuhle jménu věřím, že umí udělat co ukazuje, protože už to několikrát dokázal:)
-
-
-
První hra, kde jsem přispěl předem:-) A ne málo:-)
Je pravda, že málokde jsem strávil tolik času jako ve Freelancerovi, tak doufám, že to bude stát za to. A podpora Oculus Rift je jen třešinak na dortu... Asi začnu šetřit:-) -
puvodne jsem chtel prispet, ale posedlost robertse grafikou me hodne desi. jeste si to rozmyslim *13* .
-
No tak jsem jim hodil 35$ do placu. Zatim mi prijdou jako profici, ne jak ten jinej projekt ne oldschool rpg ( ne obsidian) ... Sajfai mam rad a darkstar one byla hoodne nedocenena.. Takze todle se mi snad bude libit..
-
Pecka, moje prachy teda rozhodně má.
Teda po tom, co mi jejich brána přestane řikat error invalid currency: eur. *1* -
To video je fakt spatne...
-
-
Ale zrcadlo není přehrávač :P
-