Přejít na výpis diskuzí
Pětiminutovka s NHL 13: první souvislé záběry ze hry
23.7.2012 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Z hovn* bič...
-
hraju na xboxu vsechny nhl od roku 2009... muzu rict ze nejvetsi zmena mi prisla v roce 2010 a od ty doby jsou to male zmeny.. ktere rozhodne neopodstatni 1300 cenu... 11 - lamani hoejky a ve 12 se o neco vylepsil system narazu... ve 13 se zlepsilo brusleni..., ale uz od 11 to vypada stejne..
-
to zase pozor.. akorat to ma EA spocitane..
tam kde drive nebyly DLC, ted jsou jich mraky..
a tam kde by mohly byt, proste dal vydavaj krabicovku za plnou cenu kazdej rok.. lidi jim to zerou *15* -
Jestli si nikdy nehrál na žádný konzoli tak vaše koko výkony jsou pochopitelný. Nicméně až si zvykneš a začneš do toho pronikat, tak teprve pak přijde to pravý NHL ;)
PS.: Právě v tom je to NHL supr. Ve fifě si umí nakopnout nahravku a zavěsit uplně každej Retardson. No co - prostě fotbal. -
presne ten pocit - je to pomaly. A je to videt i na tom, jak "makaji" ti hraci. Nohy sotva tahaji za sebou... Jinak ty souboje na tělo - jejich počet se určitě zvýší s obtížností jako ostatní roky. I v tomto videu je vidět jak protihráči nepořádně nenapadají...
-
nevim no, nekdo tu psal, ze to nhl vypada porad stejne? *1* graficky mozna, ale podstatna zmena je brusleni coz uz konecne pripomina opravdu hokej, konecne se hraci pohybuji tak jak maji. No, uz tato novinka mohla prijit mnohem driv, ale s necim kazdy ten rok musi prijit nebo by za chvilu nikdo ty pokracovani nekupoval :-) Nicmene se mi to stale zda pomale, porad to neni ta brutalni rychlost jako skutecne NHL, nebo teda kdyz koukam na TV *1* posledni jsem hral NHL 11 a bylo docela pomale, i na videu to bylo poznat a taky jsem veril, ze hrat je jine nez na to koukat a moc nebylo.....urcite bych jeste vic zrychlil a pridal vice souboju telo na telo, tezko rict v jake to hrali obtiznosti. Jinak parad, ale proste....porad mi chybi ten autenticky dojem toho NHL
-
Cviceni dela mistra. Vyděržaj pijaněr ! *4*
-
Tak si asi prisel o oci v 97:) To je neuveritelny
-
Asi nejvíce mi k srdci přirostly sportovní hry od 2K. Např. NBA či MBL má daleko větší úroveň a zábavonost i trvanlivost než FIFA, NHL a TWPGA od EA dohromady. U starších ročníků NHL (viz. léta 90.) byla nedílnou součástí docela obsáhlá omáčka navíc, která člověka do té hry samotné ještě více vtáhla. Obsáhlé statistiky, kalendář s podrobný popisem všech odehraných zápasů, historie soutěže i mužstev, videa o hvězdách v danném ročníku a mnoho další vylepšení navíc. A když si vzpomenu na FIFU 97 a její halový fotbálek, tak to byla zajímavá inovace, která se zároveň někam vytratila. Asi uvolnila místo Fifa Street. Dříve jsem se na tyto série těšil, ale nyní ve mě sílí přesvědčení, že čím výšší číslo tím větší úpadek série záznamená co do oblíbenosti, alespoň u mě...
-
Cau. DO diskuze to moc nepatri, ale nevim dke jidne bych se ptal :D
Strejda vyhrál Xbox360 v re play ( hlavně, že já tam porad taky posilam a porad nic :D )
A koupil si na to hned pár her včetně NHL 2012.
Samozřejmě nikdo z náš předtim neměl v ruce konzoli a když sme zkusili nhl tak sme to hráli jako fakt otřesně.... davali sme trenink a dali si pár zapasů, ale o moc lepší to nebylo byli sme rádi když sme dali aspon jedne gol.
Takže sme taky kokosove ? A nebo vam to taky dalo, než ste se to naučili ? -
Ne každej má na pc gamepad s analogem. Systém ovládání hráče a hokejky je dělanej právě na něj, jak bys to pak chtěl hrát na klávesnici? A to že když si chci koupit hokej tak si dokoupim i gamepad neni moc snadný
-
Graficky pořád stejný. Co tam taky pořád vymejšlet že? Záleží na hratelnosti a na novejch vychytávkách. Každopádně dokud to nebude na PC tak to hrát stejně nebudu:-)
-
Prepiste dejiny - PC hrac napsal, ze konzole neni na h*vno *4*
-
Dalsi "hrac" kterej hraje nhl na youtubu ? *1*
-
Kdybys hral nejaky NHLko z poslednich 2 let, tak bys vedel, ze neni. Divat se na video neni to stejny jako hrat hru.
-
My s klukama ve skole hráli turnájky v NHL12, ale není tohle nějaký pomalý?
Nebo se mi to jen zdá? Mě fakt přijde že se to hejbe nějak moc pomalu sakra. -
Naposledy jsem hrál NHL97, tu originálku mám stále doma..a vidím že je stále vše při starém..neuvěřitelný *7*
-
Novinky pěkné, jen na nich ještě zapracovat. Přesto to ani zdaleka neodpovídá ceně 1300 Kč. Pro hráče bylo přízivnější vydat každý rok DLC s cenou okolo 400-500. A jednou za 5 let vydat normální komplet pořádně předělaný dle vývoje technologií. Bohužel pro EA je toto samozřejmě nevýhodné. To samé platí u série FIFA.
-
bohuzial, najdolezitejsiu zmenu neurobili....a to je zmena zariadeni, na ktore NHL vyjde....ak by to vyslo aj na PC, bol by som prvy, kto by to predobjednal :)
-
*1* tak to pak jo