Přejít na výpis diskuzí
Pětiminutovka s NHL 13: první souvislé záběry ze hry
23.7.2012 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
mno tu 13 uz nebudu ani stahovat... to vypada naprosto stejne jak 2012 *15*
-
až na drobné detaily to vyzerá ako nhl 2006
-
Tak ten backskating de provozovat i ve 12ce, minimalne si tak muzes s bekem zajet za branu.
-
No prave letos bych rekl, ze se investice vyplati i pro lidi z 12kou. To predelane brusleni tomu evidentne absolutne prekope gameplay, kdy napr. obrance, ktery se rozjede od utocne modre nedojede utocnika, ktery se rozjel z vlastniho obraneho pasma, protoze nenabere stejnou rychlost. Presne ten realistictejsi feeling z brusleni a celkoveho gameplaye mi v NHL od EA chybel a podle tohohle gameplay videa se ho konecne dockam.
-
Né, to vůbec. PCkáři jsou přece hrozní piráti. Oni jsou vždycky ti zlý. *16*
-
A nenapadne je konečně udělat port i pro PC?
Ach jo... *13* -
jak jsem psal víš, nekomentuju to tady protože chci v každém ročníků víc změn *1*
-
omg a já něco takovýho napsal? Já napsal, že se to prostě nevyplatí kupovat každej rok *1*
-
*přidali (oni) sukénky :P
-
no to ja zase jo :)
chtel bys aby od minule sezony pridaly sukynky ? :)
Hele ceodecek vyjde 50 bez jedine zmeny, tady vidim progres uz od NHL 08 (hra u mantinelu atd...) nevim, tady mi tahle kritika neprijde opravdu k veci.
Sezonu nhl 12 jsem dohral pred par tejdnama a tohle me laka uz od pohledu.... protoze presne v tom jsem naky vylepseni chtel :) Nebudu ti do toho kecat, ale takhle to vidim ja. -
A co čekáš? myslíš že každej rok bude kompletně předělanej celeje engine? Proč měnit něco co zatím funguje, stačí jen přidat nebo upravit pár věcí ( vtomhle případě bruslení atd.) a je to, nemůžes čekat každej rok úplně jinou hru
-
a dál? dál už nic viď...od animací po komentátora je to minulej ročník....podle mě v tý hratelnosti nebude takovej rozdíl abych si hned po 12. koupil tenhle díl
-
:D:D:D:D:d
takovy chytraky zboznuju :) Brusleni je uplne nove !!!! doporucuju ti to zahrat si casteji nez jednou za 5 let a nedivat se jen na videa a pak rozumovat .)
Ja se moc tesim ! A vsichni kdo to hrajou, potazmo vischni kteri vidi progress okamzite urcite taky .) -
Já hrál spoustu hokejů na PC a bylo mi vždycky líto, že ta série na PC nevychází. Jednou v zimě jsem dostal strašnou chuť si zahrát a tak jsem si koupil XBOX s NHL11. Když jsem to přitáhl domů, spadla mi čelist, jaký to byl rozdíl v porovnání s tím, co bylo na PC. A ač jsem váhal, koupil jsem si i NHL12 a tenhle rok do toho jdu zase. Jinou hru na XBOX nemám, hraji radši na PC, ale hokej je hokej ...
-
NHL se vyplatí koupit vážně tak jednou za pět let. Tohle totiž vypadá na drobné detaily naprosto stejně jako 12.
-
Už to konečně začíná vypadat jako bruslení, a né jen takové bezduché točení kolem své osy
-
Musíš uznat že ten backskating s tim obráncem za branku, že to vypadalo dost dobře.
Na PC bych za to zaplatil klidně 1500, jestli si někdy pořídim konzoli, tak tohle bude první hra co kupuju. -
Chapu, ze cetnost pouziti toho backskatingu v ukazce je dana tim, ze proste snazi prezentovat ten prvek, ale pusobilo to dost divne. Snad ve finalni verzi nebude tenhle styl prilis overpowered, protoze hlaska "you'll be able to backskate anytime with a puck" me trosku vydesila.