Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    Nejraději bych bral combat systém z jedničky. Ale ten se určitě konat nebude.. *7*
  • Knifer
    Tak proč ne na pc to rozjede prakticky na stejné úrovni jako na PS4 otázka zní jak se SONY postaví k modum
  • davidBray
    jo, teď jsi na to přišel, tak si dej dortík a pa
  • Jůůů, jdeme do války :_____)
  • davidBray
    nj, jsi mimo formu :D
  • frag.ment
    Ty, kterému nebylo ještě ani patnáct, na to určitě po škole čas najdeš... ;-)
  • Doufám, že pořešili ten nepohodlný combat ze dvojky, aby třetí díl nebyl zas jen simulátor kotoulů při boji, jako třeba u jedné vyhypované břečce video herního průmyslu s názvem Boring Souls.

hmmm, jednička nejlepší hra ever, je mi deset a lepší hru jsem nikdy nehrál hmmmm.... ale dvojka, no to už nebylo ono...... bylo to sice to samý co jednička, ale už to prostě nebylo ono. říkám to jen proto, že jsem vypatlanej čecháček a takhle už se to u nás prostě dělá... jou
  • TheGGG
    Wau a pak že diskuze do který nevstoupím je plná harmonie a přátelství.
  • jo tak ty se mě taky nelíbí
  • no neni, protože mapa Witcher 3 bude už takhle obří, tohle nebude pidi Skyrim, mapa jednoho z ostrovů co nedávno laknula měla 8x8 km *4*
  • to je zas argument opačným extrémem, vavra nam ukáže jak to má vypadat
  • pokud to teda neplánujete hrát na konzolích, checht *1*
  • ano jsou to hrady převažena v polsku a z cihel....naše kamennodrřěvěné se mě líbí víc
  • davidBray as Veskoslav detected
  • Uz byste mohli konecne z tadytech zabomysich valek na foru vyrust, popr nereagovat na anonymni hnidy, ktere se asi jedine tady citi dulezite.
  • Člověče já ti nevim, tebe by fakt bavilo jet třeba dvě hodiny na koni k cíli mise v realistitické nekomprimovné krajině? To by pak stejně každej používal výhradně fast travel, aspoň každej kdo by tu hru chtěl někdy dohrát (Daggerfall vyvstane na mysl) a z krajiny bys stejně viděl prd *4*
  • Tohle je snad první hra, která by mě, i přes pro mne naprosto nezáživnou tématiku magie-fantasy bullshit, mohla bavit, protože otevřený světy mám rád, vypadá to nádherně a obsahově to bude stopro taky nařachaný, takže by to mohla být zábava na stovky hodin, pokud na ní bude čas.
  • wenceslaus
    Nevím - možná to jsou hrady v Polsku, postavené z cihel... ?
  • stejně bude trvat tak půl dne než někdo vydá mod s texturou co to opraví, z toho bych si fakt vrásky nedělal
  • co jsou polske cihlove hrady?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit