Přejít na výpis diskuzí
Pětiminutovka s tvůrci z CDP o nejpodstatnějších vlastnostech třetího Zaklínače
25.9.2014 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
osbočím:líbí se vám polské cihlové hrady?mě teda osobně moc ne.
-
nechci se tě nějak dotknout, ale zatím co pozoruji v diskuzích tak největší hnůj tady předvádíš ty :)
-
Mohu mít jen takoví dotaz to je pro vás opravdu tak hrozně důležité že nebudete hrát za typka bílého jak křída? Není důležitější jak se to bude hrát,příběh a atmosféra?
-
Je naozaj zaujímavé, že ma radíš medzi trollov a zberbu diskusie, no je to viacmenej k smiechu a ešte k tomu priamo od teba to skôr vyznieva viacej ako kompliment než urážka. Ty, kto si vymýšľa rôzne iné pseudonymi a prezývky len aby si v diskusii presadil svoj názor a ešte k tomu používaš vpnky na zvyšovanie si tzv. "reputácie" na internetovej diskusii o počítačových hrách, chlape, veď sa už konečne spamätaj. Všetci naokolo ťa majú už prekuknutého ako mastný papier.
-
Nikoho jiného jako Gandalfa bych nepřekousnul.
-
Fotomontáž? Ještě větší id*ot než jsi předvedl minule.
-
Chápu hahaáčku, že sis našel veřejného nepřítele, ale já jsem se k tomu, jak je zpracovaný Geralt nevyjádřil. Ale to by se ti nehodilo do krámu. Ale vidím že Assasin Mato a Indie N7 už jedou bomby. Jakkoliv s tebou diskutovat nemá cenu. Sr/če jako ty mám v práci a je asi tak oblíbený jako učitelka, co řekne přepadovka. Strašně rád posuzuje lidi, aniž by tušil která bije. Jako to děláš ty. Mimochodem ty nulo, mám nahrané asi tolik let, kolik ti je. Naprosto netušíš, co jsem hrál, co mám rád či jaký mám názor na Z3. ALe jak jsem psal. Jsem tvůj veřejný nepřátel a tvůj pidimozeček si měl vzal jako nepřítele. Stejně tak Maťo, N7, GGG, Triska či Max. Samý výkvět.
A nezapomeň se proklikat do finále, napsat všem okolo, že jsou Veskoslav a nakonec mi přičíst dalších 10 nicků, co ještě nebyli Veskoslavové. -
Ale měl pravdu, že to bude zajímavá podívaná :D
-
Tak hry tebou jmenovaný si zahraju taky, nemám problém. Krajina v Zaklínači vypadá parádně, nevidim na tom nic špatnýho. Hlavně jsem ještě nehrál, tak si soudy nechám na potom :)
-
toulky komprimovanou bramborovou krajinou? ne dekuji *1* to se radši budu toulat pustinou ve wasteland nebo si počkám na pilars of eternity
-
Už se těšim na ty toulky krajinou. Tohle objevování mám ve hrách nejradši. Hlavně po zklamání z dvojky, kde tohle dost chybělo.
-
Middle-earth: Shadow of Mordor vypadá opravdu dobře. Je tam dokonce pokus o inovace, což je fajn.
-
Zatím mám pocit, že hratelnost u tebe znamená „správná barva vlasů“.....
-
Možná jsi to neviděl, ale i Jack má své dny, kdy dokáže být hodně nepříjemný a sprostý. Ale jinak souhlas, ve srovnání s ostatními trolly je to jen takový neškodný primitivní prosťáček. *2*
-
OMG, prej jedna z mnoha reklam a přitom je to jen amatérská fotomontáž s photoshopu LoooL to sis zase pěkně naběhl! *1* *1* *1*
-
V prvom rade nechcem nikoho obhajovať, ale džek je len taký malý, nešikovný a hlavne neškodný človiečik, to nemôžeš porovnávať s vesnickoslavom, uchom či nebodaj s tripledží alebo hnisavcom. Ten zoznam trollov je podstatne väčší, len práve títo 4 mi práve teraz prišli na um.
-
Bohužel, nerad to říkám, ale takových zákeřných parazitů jako je Veskoslav se dá zbavit jen velmi těžko. To samé Jack1947. Ti dva tu budou hnojit diskuze až do skonání světa. *7*
-
Jó tak zrovna tyhle 2 jsem už dávno hodil do stejného soudku...
-
To je samozřejmě věc názoru. Mě u Witcherů zaujala celkově vytvořená atmosféra temného světa prolezlého špínou a korupcí. Všechny charaktery ve hře byly dobře promyšlené a zpracované co se týče vzhledu i dabingu. Tudíž to hráče dokáže pořádně vtáhnout do děje. To, že někdo není schopný se naučit ovládání není chyba vývojářů
-
Naprosto s tebou souhlasím. Veskoslav je naklikávací psychopat a každý to o něm ví.