Přejít na výpis diskuzí
PhysX efekty se chlubí i Warframe, a opět to vypadá divně
20.3.2013 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Ja PhysX využívám v 3ds max, tam je to bez debat naprosto vynikající věc s použitím Rayfire plug-inu. Což tady lidem asi moc neřekne. Ve hrách je mi PhysX celkem jedno, nicméně by se jistě našli tituly, kde je využití dobré. Ve většině případů prostě například k pohybu rozpadajících se trosek/kamenů nebo k pohybu látky, která je také přes PhysX a vypadá realisticky.
-
Podle wiki i podle nVidie je SDK pro PhysX dostupné pro Windows, Linux, MacOS, PS3, X360, Wii. Z toho je přeci naprosto jasné, že PhysX konzole neumí. *7*
-
Novinka? PhysX je novinka? To buď žiju v jiném vesmíru a nebo jste mimo. PhysX je tu s náma od roku 2004, nVidia ji vlastní od roku 2008. Opravdu je to novinka?
-
No... rozdil bych videl v tom, ze s vypnutym physx tam pan behal a svarel autogenem... Pokud je physx zapnuty, pan svari s CO2... Myslim ze v dalsim L4dead me bude bavit svareni o tisicinu procenta vic :) To se za ty miliony na vyvoj vyplati :))
-
Tak ono je to jednoduché, PhysX není všude, pročež si herní vývojář nemůže dovolit udělat hru jen pro to. Samozřejmě by mohl někdo udělat např. námořní simulátor, kde by byl skutečný vítr na skutečných plachtách a vytvářel by skutečné vlny - ale kolik lidí by si to pak potenciálně mohlo koupit?
PC jako takové umí mnohem víc, ale co se skutečně dělá je dáno staršíma konzolema... a ty physX neumí.
Mno a tady tohle přidávání particle efektů do hotových her samozřejmě nikdy nikoho nenadchne. -
Physix je nerealistickej hnus Havoc je lepší. Každopádně ta hra celkově vypadá dost deb*lně.
Btw: chtěl bych se vyjádřit k té reklamě. Tohle je jediná, která mi naprosto vyhovuje!!! Je neagresivní, neznemožňuje ovládání videa a nevyskakuje do něj 10x za minutu prostě zapnu video za vteřinu, dvě reklamu přeskočím a hotovo. Takže palec hore... -
cela ta stoji za exkrement jako neni tam pvp o cem se tu bavite :D...sem to videl prvne sem si pomyslel ju pecka budu mit naky skilly strielt a rubat katanou lidi misto toho tupej koridor walk ala hellgate nebo vindictus (obe hry podstatne lepsi).
-
ageed *5*
-
"O 3D technologii platí to samé, a to říkám jako člověk, co doma má 3D grafickou kartu, 3D monitor i dostatečně silný počítat na to, aby všechny podporované hry ve 3D hrál. Kolikrát jsem to využil? Raději se ani neptejte..."
Ale drahej HW jsi koupil, takze ucel to splnilo :):):) Osobne si myslim ze komplet celej herni prumyslu uz je jen o tom, jak z hracu vytahnout prachy a dat za to co nejmin. Zvlast vsechny ty super placeny bety nebety a podobne, jako Neverwinter, kde za to ze muzes do bety f2p hry, das 50 dolacu abys mel jistotu ze se tam dostanes. Jindy zas hry vychazej nedokonceny a je to oznaceny jako beta verze a pritom uz platis za ingame predmety a neplanuje se wipe. Shit, byla doba kdyz kdyz hra vysla, tak byla proste dokoncena a hraci dostali poradnou davku narezu za kterek si zaplatili. Stejne tak je na prdel, ze hra ma vyjit za roka a nez se tak stane tak uz sem vsechen obsach videl v podelanejch videich a recenzich. Dopr... a co vzruseni z prekvapeni jak za starejch casu???
A nepiste sem zadny drysty, protoze me to nezajima, jelikoz JA mam vzdycky pravdu a spravnej nazor a nikdo me nemuze presvedcit o opaku. -
Někdy by vývojáři prostě měli vyjít ven na denní světlo a opéct si buřt za zvuku kytary. Pak by poznali, že oheň dělá asi tak desetinu jisker, co jejich bájný PhysX.
-
bez PhysX to vyzerá oveľa lepšie ...tie guľky po výbuchoch a podobne sú dosť rušivé, a prakticky ani neviem čo si mám o tom myslieť ...nie že by bez PhysX tie výbuchy vyzerali nejako realisticky, no s ním zapnutým to vyzerá ..úplne divne
-
Je to novinka, tak teraz to dávajú kam sa dá. Po istom čase ich to prestane baviť a budú to dávať len tam, kam to aj logicky patrí. To video je tým vyslovene preplnené a je to až hnusné.
-
HAVOC je lepší (:
-
ale pride martinnr a vam vysvetli ze tomu nerozumiete :)
-
Aneb daj dementovi do rúk physx...
-
Celý slavný PhysX jde mimo mě. Přijde mi, že to akorát neúnosně žere výkon..