-
Kazdej dycinky za sebe barde. Neustale pred kazdou vetu psat "podle meho skromneho nazoru" se mi trochu prici :)
-
Jo tohle je špatné. Zvrátit to asi nejde.
Ještě, že jsem pouze v prvním vesnici tak to pak hodím znova a vezmu rovnou jinou postavu. Také jsem nahrával a nevěděl o této hovadině. -
Na konkurenční stránce vyšel dneska hodinový lets play.
-
Dobrej amaterskej preklad klidne muze byt o nekolik radu lepsi, nez prumernej preklad "profesionalni". Ostatne, to ze nekdo preklada gratis neznamena, ze to neni profik.
-
Hmm, tohle je zrovna jedna z veci, na kterou by snad musel prijit i slepej, jen kdyby to vyzkousel ... evidentne dalsi vydana beta. Mno pockame si 1/2 roku, mozna to oprave, a navic to pak bude i 1/2 stat ...
-
No, tak to jsem zvědav kolikrát jsem tu první udělal. To už se asi nedozvím..ale funguje to.
Prodloužení ukládaní/nahrávaní jsem si tak všimnul, ale nevěděl jsem, že to je přímo bug. Ukládám často.
EDIT. Jo tak tu změnu statů u některých charakterů mám. Zjistěte si to sami. Dejte C -> klikněte na jednotlivé názvy atributů (Mig, Int, Dex atd). Hodnota base + bonusy z itemů. Pokud se to po sečtení neshoduje, tak víte co je špatně :) Viz můj Kana. INT Base 17 + 1 (helma)=18. Celková je ale 21. -
elf druid + elf mag, dal som ho dole, na 3ti pokus
-
Některý zmíněný bugy jsou až příliš závažný. :( Snad je Obsidian rychle opraví. Tohle měl ale řešit už betatest.
-
Já vyrazím na borůvky leda na Slovensku na horách, zahraju si až po svátcích jara. Přitom mám na PoE teď fakt chuť. Ale třeba aspoň do tý doby opraví pár bugů.
-
http://steamcommunity.com/app/291650/discussions/0/618457398976258195/#p1
Na tyhle chyby si dejte pozor. Zejména ta první. Takto omylem dostane společník lepší staty nelze to vrátit. -
Ale houby, mám moc práce a na hraní není čas *9*. Ale včera v noci už jsem postavu konečně vytvořil a dneska večer vyrazím na ty borůvky nebo co to je.
-
Nj, tohle je "paradox moderního hráče", že? *1*
-
Překladatele profesionály tak velké "niche" hry (objem textu) na českém trhu asi nezaplatíš. A popravdě, úroveň překladatelství v ČR beztak není valná. Proč? Mimo jiné kvůli neochotě překladatele adekvátně zaplatit + zaplatit korekturu / redakci. A mladým překladatelům naopak často chybí obecný rozhled nebo vzdělání. (Můj oblíbený český termín je "lombardní úvěr", původní překladatel "Lombard Credit" evidentně neměl ani ponětí o tom co vlastně překládá a že existuje nějaká Lombardie odkud pocházeli bankéři kteří v Londýně "lombardské úvěry" zaváděli. A takových příkladů můžeme najít samozřejmě celou řadu.)
Pokud to vezmou do ruky kvalitní dobrovolníci, může být překlad fajn. Koneckonců, výraz "amatérský" přece neznamená "diletantský". Adam Rambousek kdysi dávno vedl několik obstojných fanouškovských amatérských překladů a zřejmě právě díky nim je série BG a obecně hry na Infinity v ČR kultovní záležitost. Hlavním problém myslím spočívá ve stylistické jednotě, kterou by tým překladatelů měl udržet. -
To asi díky vhodné dovednosti. Medvěd má velkou přesnost a trefuje se snad vždy. Za rogue jsem ho sám většinou dorubal skoro do konce, hlavně díky první ráně z kuše která ubrala většinou přes 30 a poté palcátem.
Blbý, že jsem si první level nedal body do Lore a tedy xp lezou pomalu. To samé kodex.
Možná využil tohoto bugu: http://steamcommunity.com/app/291650/discussions/0/618457398976258195/#p1 *15* -
"Ta hra tu není proto, aby ti něco usnadňovala" :-) to nedává smysl! Vždyť je to hra, to je jedno jestli lehká nebo těžká. Navíc se plno věcí snaží usnadňovat - viz Stash - je to sice fakticky ptákovina, ale zrychluje to práci s inventářem o 1000 % oproti BG. Podobně by to platilo o změně classu po tutorialu. Přece nebudeš dokola opakovat jeden dungeon. S tím jestli je hra dostatečně obtížná to nemá co dělat.
-
Ten solo, co jsem postoval dole měl paladina. Ale nevím jakou rasu.
-
Zabil jsem ho az jsem mel 6 clenu v parte a jak? Celkem lehko :-)
-
Tak kdo zabil sám toho prvního medvěda v jeskyni a jak? :)
-
Bohužel to bude amatérské. Když hledají překladatele dobrovolníky...
No ale zase to hodně lidem pomůže i když to nebude 100%. -
Mě zase víc bavili Wiz8 a není to jen grafikou, začínal jsem na 8-mi bitech.