Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli seš fanda baldur's gate, jak tvrdíš, tak bys měl vědět, že v options byla možnost zaškrtnout aby všechny události pausly hru a tím se z toho stalo tahové RPG, je to dodnes geniální, to že tam není hex grid, který nesnáším je jedině dobře. Betu PoE jsem nehrál, takže netuším jestli to tam implementovali, ale to není něco, co by případně nevyřešil primitivní mod
  • Tak tak, budem muset počkat až to vyjde.Graficky hra vypadá pěkně, ale nejduležitější je pojetí světa a příběhu.Ono nejde tak ani o velký příběh, jak se snaží dnešní RPG hry prezentovat, ale o vžití se do světa. A proste v tom světě žít.Takže ideální pro mě jsou menší části příběhu, rozeseté do více volných lokací. Tak třeba to bude ono. *4*
  • Keyz
    Navíc dnes od 22:00 CET bude živé vysílání. Tam také snad něco více řeknou a ukáží.
  • walltar
    Si počkej na reakce hráčů, na recenze a na gameplay videa po vydání. A rozhodneš se na základě toho jestli je ta hra dobrá, nebo ne.
  • Na tuto hru se teším. Tak nějak doufám že by to mohlo být aspon trochu podobné Baldurs Gate.(v modernějším pojetí-jako graficky). Izometrické RPG mám rád. Ale podle některých reakcí tady -které tuto hru odsuzují na základě bety, jsem nějak znejistěl. To už opravdu žádné studio nedokáže vytvořit podobnou hru v otevřeném světě?? Když si vezmem jak Bylo Baldurs Gate uspěšné, musel by to být luxusní kšeft.Taková hra by se přece prodávala sama-tak kde je problém???
  • no grafika není špatná, jen mi tam např nesedělo, že v jakési temné pustině na tebe vyběhně 30 lvů a všude dál jsou jen klasičtí afričtí lvi, je to takové nelogické. Proč lvi do takového prosředí? Prostě mi to přišlo, jako kdyby neměli inspiraci..
  • Keyz
    Jak vypadá beta? Je to již ve nějakém skvělém stavu když to je blízko do vydání? Prospěl tomu čas navíc?
  • Hral som betu a poviem vám - hrozné. Množstvo bugov a neprehľadné súboje (neverím, že to vo finálnej verzii bude iné). Na BG sa to nechytá. Grafika tiež nič mimoriadne, je síce detailná, ale tie lokácie sú mŕtve. Dnes by sa dalo z toho dostať viac za tie prachy čo vybrali na KS. Podľa mňa ďalší podvod na hráčoch, ktorí si to už zaplatili.
  • walltar
    Zase otázka je, měl psát recenzi opěvující hru, i když se mu ta hra nelíbila? Nebo měli na games po přečtení recenze najít někoho komu by se hra líbila, aby ušetřili křehké duše čtenářů? *1*
  • Icewind dale bylo vyborne atmosfericke rpg a davalo smysl, ze tam neni tolik dialogu, kdyz se to odehravalo na nehostinnem severu. Nazvat to nudnou rubanici tezici z licence muze jen clovek, ktery si to vubec nedokazal vychutnat a celou hru naprosto nepochopil.
  • del0
    To zpomaluje, ale to ani nepopírám. Nicméně mám radši přehledný combat a víc taktických možností.
  • Femto
    totálni kravina samozřejmě, takže recenzent má hru recenzovat ne na základě jeho pocitu, ale na základě nějaké osy z KS... *1* *1* *1*
  • Femto
    vskutku nesnášim ty výkřiky o nejlepším RPG historie. Je to skvělá hra, i teď vypadá graficky, atmosfericky lépe než např. Divinity, ale máme tu spousta skvělých JRPG, kde příběh a emoce hrají prim a můžou být také považované pro některé za nejlepší RPG historie a představ si, že jsi na to potřeboval konzoli(PS2) Máš moc černobíle vidění...
  • Hra byla presne tím, co autori slibovali na Kickstarteru. To, že někteří nesvéprávní jedinci na Wasteland 2 poslali sumu prekracující jejich moznosti a pak se divili, ze je vysledke neuvrhává do permanentní extáze. kterou nikdo nesliboval, není důvodem k sepsání takové recenze, která zde byla uverejnena.
  • Femto
    ohh a co na něm pan Smejkal nepochopil? To že se na hru musí brát ohled, jelikož to platili pc-hráči a je to děláno jen pro PC, takže automaticky 9/10 či 10/10. Nenech se vysmát...
  • Ne bojím se, že to bude recenzovat někdo, kdo nepochopil Kickstarter a svojí frustraci si bude vybíjet na nevinne hre...
  • nevyužívají, ale vykrádají ho tak poctivě, že je to skoro totéž *1*
  • jediná škoda podle mě, že nevyužívají svět forgotten realms... to by tomu dodalo ještě tu správnou atmosféru *5*
  • V porovnani s tormentem je vazne dosti trapny, asi jako srovnavat detskou knizku s epickou sagou, (pripadne pc s konzolema ^^)
    Icewing dale byla nudna rubanice tezici z licence, bylo tam 20x min dialogu nez v BG a obavam se ze se to prikloni hodne smerem k ID,
    Ze domrvi Torment je mi taky jasne, jenom bych rad veril tomu ze nejlepsi rpg vsech dob (true story) bude mit dustojneho nastupce.
  • Ať už je to provokatér, nebo skutečný musulman, to co tu mele je úryvek z koránu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit