Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • del0
    Fungovalo to, ale asi jako pěst na voko. Souboje v BG bych zrovna nenazýval taktickým rájem. Už jen fakt, že melee postavy šly "kitovat"... *15*
  • Kozy
    To to letí, březen vypadá na parádní herní měsíc.
  • walltar
    Jo asi bych taky byl spíš pro tahový souboje... Ale myslím, že i s těma pauzovacíma to bude super.
  • walltar
    Na konci března? Tak to vypadá, že GTA5 bude muset počkat.
  • VergiliusGrey
    Tak holt to nejsou naváděný firebally *1* . Já bych se toho nebál. Fungovalo to dřív, bude to fungovat i teď.
  • flash789
    pauzovani je jen berlička vyvojaru protože není mozne v te komplexnosti co tyhle rpg nabizeji aby to celou dobu každý hrac zvladal v realnem case. tahove souboje jsou pro tyhle hry asi preci jen lepsi.
  • flash789
    nedavno jsem testnul Wasteland 2 asi 20 hodin, a musim rict ze tyhle izo rpg mají porad něco do sebe.
    Ale fakt je taky ten ze za tech 25 let co hraju, se mi moc zpet vracet nechce, preci jen jsem si tehle her uzil vic nez dost. Libila by se mi nejaka moderni podoba her jako byli Wizards and Warriors nebo Wizardry, podle me je v tomhle sub zanru velkych open world dungeonu tohohle stylu docela dira na trhu. Vselijake indie pokusy ( Malevolence: Sword of Arkhanox třeba) nepocitam.
    zatím se na novy torment nebo pillars moc netesim..
  • del0
    Jako fanda BG se těšim moc, akorát mě trochu mrzí ty pauzovací souboje. Je sice pravda, že se snaží navázat na "tradici" Infinity her, ale mě osobně by víc vyhovoval tahový systém, o to víc, když sem viděl ve videích ten hrozný chaos a nepřehlednost. On je to prakticky takový hybridní tahový systém, akorát s tím, že u toho spamujete mezerník a ze soubojů máte kulový zážitek, protože se víc soustředíte na to, kdy ho zas zmáčknout. Navíc je tady problém s tím, že narozdíl od tahů, kdy máte přesný přehled o tom, kdo se o kolik polí může pohnout a na tom zakládat část taktiky, tady dáte někomu příkaz třeba kouzlit na dálku a po odpauzování, než to zakouzlí, je protivník úplně někde jinde (u vás) a vy zjistíte, že kouzlíte do vlastních řad. Přijde mi to jako pauzovací mikro v RT strategii.
  • tomocz
    *Baldurs, kucí :)
  • No podle bety se mě zdá, že ta hra bude spíš jako icewind dale nebo dragon age, je to hodne akční a hodně se kouzlí to v baldurs gate nebylo, docela mám strach jak ty souboje budou záživný.
  • Sr_Lobo
    Ten lubrikant na stole dava takovymu meetingu grady... zkusim to v praci taky navrhnout *2*
  • VergiliusGrey
    Už aby to bylo. To bude zase probdělých nocí *1*
  • Sice se více těším na Numeneru, protože Planescape Torment je jedinečný, ale i tak je to skvěle :) - izometrická RPG rozhodně nepatří do starého železa. Grimrock zase je novodobý král dungeonů, zase se vrací strategie nebo závodní hry. To je pro trh a hráče skvělé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit