Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
nahodou chytry tah. Takovy betatesting zdarma .)
-
Jen jestli si tu někdo nevytváří alibi...
-
Myslím si, že tohle pro ně teď bude taková rána, že se od cryteku možná už další PC verze žádné hry nedočkáme, protože už jenom na tomto foru většina lidí ukázala, proč je vývoj pro PC tak drahý
-
-
Právě proto si myslím, že to udělal někdo z EA, protože tak moc nesnášejí PC platformy a asi by záviděli výdělek cryteku.
-
-
hele a kde bych to stáhnul ?
-
uz sem to dohral. je to nuda *11* .mel sem to na plne detaili a grafika nic moc. jdu hrat COD to je lepsii
-
-
Jasně no :D ty si to dohral a já sem Papež :DDD Už podle toho jak píšeš je znát, že bys to ani nainstalovat nedokázal :D
-
A proč si to hrál když je to nuda? Jo a Low nejsou plne detaily hry XD
-
-
Pokus o vtip? Nevyšel :)
-
-
Jasne, vzdyt CoD je proste nejlepsi na svete *11*
PS: Sarkasmus *1* -
-
Skoda ze v puvodnim prispevku taky nebylo PS:troll
Pak bys treba pochopil ; P
-
-
-
Mě to je celkem jedno, já mam hru predobjednanou na EA Store
-
Moc se to dramatizuje. Lidi co si to tedka stahuji by si to holt jinak stahnuli po vydani. Nejaka ztrata tam mozna vznikne, ale zadna hruza to nebude. Mam dojem ze half life taky unikl ne? a nakonec se to prodavalo docela dobre.
-
-
Jo ale Half byla opravdu dobrá hra, jedna z posledních dobrých fps kde to nefungovalo stylem přikrčím se ... fuuu ... a mám plné životy. Nikdy sem ve hře nezažil větší pocit strachu než když sem lezl polorozbořenýma ruinama města s 10 životy a uslyšel sem zvuky nepřátel v temnotě. Dead space byl proti tomu lekavá nuda. Prostě Crysis ublíží hlavě to že je to tuctová FPS a k tomu má tak dobrou grafiku že to dost lidem nejede .... samozřejmě to svedou na piráty. Jenom čekám kdy někdo řekne že ten kdo si hru nekoupí je stejně špatný jako pirát protože kvůli lidem co si hru nekoupili firma přišla o 120mld. dolaru.
-
-
Chudáci z cryteku teď zkrachují a nic nového kvůli tomu nevyjde. Spíš si počkejte a kupte si to, abyste podpořily skvělý tým.
-
-
Ještě něco: Taky to může být strategický tah EA, který se snaží poškodit crytek právě kvůli tomu, že se crytek zaměřuje na PC a EA na konzole. Asi by záviděly výdělek na PC platformu. LOL, jak ironické.
-
-
vsadim se s tebou o kilo, že komp fakt nepřekoná prodeje na třeba na ps3...
-
-
-
LoL o tomhle vim uz od vcera vecer obevilo se to na torrentu a uz to stahuje snad prez tisice lidi nekteri to uz maj sosle a dolozili videa prez fraps na youtube ze je to prave.
-
Jako programator v jiste herni firmicce ;) uz jen kvuli tem technologiim na pozadi hru 100% koupim! Minimalne beznou verzi (uvazuju ale i o sberatelske). Beru to jako poklonu autorum. To co predvadi v CryEngine3 je obcas dost neuveritelny.