Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    Tak už jsem ji vyskoušel;)...v menu není nastavení grafiky, jen rozlišení a běhá to jen v dx9....jinak plynulost hry...nVidia 260gtx, 4-jádro, 4 giga ram a průměr fps tak 35....v pravým rohu nahoře se mi zobrazil měřič....takže zatim nic moc (samozřejmě to není finální verze)...odskoušeno, smazáno a čekám na original verzi...jen začátek mě přesvědčil o koupi a ještě v osekané verzi:)
    • Nastavení grafiky tam je v podobě tří "presetů". Na hardcore a v 1920x1200 mi to dává kolem 50 fps (HD 5970). Grafika je vynikající, asi nejlépe vypadající hra současnosti na PC. A to je prosím pěkně pouze DX9 a nefinální verze! S největší pravděpodobností si hru také koupím.
    • Taky ti to tam blblo ta obrazovka?Blikala ti?
      • Pete.palis
        no já jsme zareagoval jen mrkání jak padal do mdlob...ale blikání ne..možná že to bylo o kus dál, tam už jsem nebyl;)
        • a nevis jak bych to mohl zahrat bez extrahovani? abych normalne klikl na ikonku a hral :-)
          • Pete.palis
            no ja extrahoval iso soubor....ten se rozbalil a tam je ve výběru složka win64, 32 (dle tvýho systemu)...rozklikneš a je tam ikona Crysis, na ní jsem klik a jelo to....bez instalace, což se mi stalo poprvý...
  • Kouknul jsem na nějaký videjka a vypadá to vážně dobře, podle autorů se jedná o High nastavení v DX9, takže Ultra nastavení v DX11 bude ještě kousek jinde, takže graficky i věřím, že to bude vypadat líp než jednička, ale pořád mi to připadá takový sterilnější oproti jedničce, takový víc nachystaný
  • link? :D
  • Ono tých únikov je už v poslednej dobe toľko,že len ťažko uveriť na nešťastné zhody
    okolností. Deje sa to naschval. Sú iba tri možnosti.
    1: Snaha konkurencie poškodiť .
    2: Šikovný reklamný ťah (beta-demo)
    3: Alebo je to naschval, aby mali dôvod buď zaviesť nejakú šialenú ochranu ako nemenovaný Buzer- soft, alebo aby zdôvodnili svoju nechuť vyvíjať dalej hry na Pc.
    (Predsa len na konzoly to výjde za menej.

Osobne za seba: Videl som tú Betu a ak takto vyzerá beta a jej dej je aspoň taký ako tých
    prvých dvadsať minút, už teraz stojím v rade na originálnú plnú hru. Pre mňa jasný kandidát
    na pecku roka. Hry typu COD môžu rovno spáchať harakiri.
  • Myslím že to prodejům neuškodí. Stáhl jsem tu betu a vyzkoušel. Vypadá to celkem pěkně ale po 15 minutách jsem to vypnul. Jelikož je to Beta relase tak se to skoro nedá hrát, furt se tam něco dočítá, hodně věcí tam chybí, blbne grafika atd.... nejsou tam příběhové věci, každou chvilku to napíše že to něco nemůže načíst a tak dále. Jestli tohle někoho baví hrát tak je blázen. Já už mám půl roku hru předobjednánu a těším se až si užuju odladěnou verzi. Optimalizace je velice slušná i když jde o betu, jestli to ještě o chlup vylepší tak si v klidu zahraje snad každej.
    • MoravaGeorge
      Teda styď se, červenej se a půl dne nepiš nikde komenty, jsem měl o tobě lepší mínění, vydělává tolik, že by mě mohl pozvat na pivo a warezi jak žumpař.... :-D
  • Jozef123
    Jedná sa len o reklamu keď že je to len beta.Na každom portály o hrách na celom svete je táto informácia.
    • Taky mám ten dojem, dnes už vydavatelská studia nedělají obyčejnou reklamní kampaň, protože tu si může zaplatit každý(tudíž potřebují konkurenční výhodu,pokud chtějí prodat více). Oni chtějí hodně muziky za málo peněz *3* Takže co udělají?Vypustí do světa beta verzi a vydají prohlášení o tom, jak je to znechutilo a jak budou pronásledovat vyníky, přitom se o tom píše na každém webu o hrách po celém světě=tomu říkám reklama k nezaplacení *4* Nemuseli do toho vrazit ani korunu (nebo dolar) a už se o hře mluví.Přesně takto to bylo s Call of Duty Modern Warfare 2,hra sice předčasně neunikla,ale zase udělali kontroverzní obsah v jedné misi(střílení civilistů na letišti) a už z toho byl skandál a zase se o hře mluvilo.Takže v obou případech jde podle mě o marketingový tah *1* Ani bych se nedivil,kdyby se zjistilo,že na P2P sítě to nahrál člověk,který se jmenuje Cevat Yerli *1*
      • az nato ze pri MW2 to cloveka lakalo vyskusat a pri crysis 2 si hru prejdes a nelaka ta..
        • V obou případech se o hrách hodně mluví a to je zřejmě to, čeho chtěli vydavatelé a tvůrci her dosáhnout *4*
  • Zkusil sem build a rozhodně si hru koupim těšim se na finalní verzy.... (na to že to běželo jen na DX9 tak sem sral magi v kostkach ja hra pekne vypadala)
  • vubec to nemeli nikde ve svete zverejnovat,ze se jim to vubec stalo,takhle to zverejny vsechny pc portaly a myslim si ze ztrata bude o dost vetsi...viz. games.tiscali
  • Jdu to hned hledat:D Muhahaha, konzolisti zhorte:D
    • a pak ze nema PC scena upadat, kdyz tu mame takove parazity..
      • PC scena neupada ale s tema parazitama souhlasim. Konzole maj problem uz nejsou nextgen jen zpomalujou a komplikujou vyvoj. PC je primarni zdroj vseho vyvoje a porad se zlepsuje ale konzole uz jen starnou.
  • Pokud vím, tak se všude objevila jen beta Crysis 2, která obsahuje mnoho chyb, nekompletní textury a celkově jde o "nehotový produkt", takže mám dojem, že někdo tady zase zveličuje fakta...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit