Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
tak takhle to nějak vypadá;)
http://www.youtube.com/watch?v=nCN7VW1LmSg&feature=player_embedded#at=196 -
-
Z toho videa mi přijde, že AI v téhle verzi hry je vyplá nebo aspoň jen na nějaké demonstrační úrovni.
-
-
ja to nebudem stahovat uz len preto ze ma nezaujimaju poloprodukty a preto aby som podporil hranie na PC
-
No podle me ve hre bude celkem dost bugu a nevym ale us se stalo ze uradli vyvojarum betu a pak finalni verze mela prekopany pribeh a mea jinou dejovou linii nez beta. Treba takovy lineage 3 z ukradeneho enginu nakonec je hra podobneho razu.
-
taky si myslim ze je to jen aby navnadily hrace protoze ve hre chybi sousta efektu a animaci ale jsem sklamany cekam sem pokracovani crysis 1 ale to stim nema skoro nic spolecnyho krome proroka v uvodni animaci jinak to je naprosto jina hra
-
Chtěli jste demo? Tady ho máte *1*
-
podarilo sa mi to pustit v DX11 :)
-
-
Ako prosim daj vediet PLS
-
-
hned to padlo... treba pockat na dalsi sposob.
-
-
-
Je to reklamní trik:) Ale klidně to hrajte, jenom to hru podpoří, každopádně vostrá verze bude o něčem jiném. Lepší je si počkat a nedělat špatné úsudky.
-
Betu ani zkouset nebudu pockam si na original jedina spravna cesta. Ale popravde si myslim ze az vyjde battlefield 3 tak se na Crisis 2 rychle zapomene.
-
-
To trochu pleteš dvě různé hry každá je o něčem jiném.
-
-
stahujem warez ale takato podlost to je ...aj mna moc
-
-
O akej podlosti hovoríš? Z ustanovení Obchodného zákonníka , ako aj z vyjadrení obchodnej inšpekcie vyplýva , že predavajúci je povinný ponúkaný tovar predviesť
a informovať o všetkých jeho vlastnostiach. Keďže samozrejme obchod nemôže
predvádzať každému ním kupovanú hru, malo by túto úlohu zastúpiť demo. Cd si
môžeš vypočuť, pre film sú trailery, ale keďže hra nie je film, mal by si mať možnosť
ju vyskúšať. ( samozrejme len časť z nej). Všetci tí , čo tu píšu, že tú betu vyskúšali
si iba zabezpečili možno " nezákonným " spôsobom to, čo im niekto odoprel tým, že sám seba z dodržiavania zákona vyňal. -
-
Bohužiaľ Thorgal, napriek tomu, že máš absolútnu pravdu, ustálená judikatúra vo veciach duševného vlastníctva nezodpovedá zdravému rozumu.
Napríklad konkrétne ustanovenia zákona o ochrane spotrebiteľa sú v prípade hier absolútne nepoužiteľné, resp. nevymožiteľné. Sám som sa snažil v lehote 2 dní vrátiť hru Bioshock do Brlohu, no neúspešne. Dokonca som mal dôvod, ktorý bol viac než opodstatnený- HYPE zámerne uvádzal potenciálneho zákazníka do omylu a demo svojím obsahom nemalo sebeväčšiu výpovednú hodnotu o kvalite celku. A ťahať sa kvôli tomu po súdoch? Tie sú vo veciach duševného vlastníctva absolútne podriadené lobingu a nedovolia si rozhodnúť v prospech práva a zdravého rozumu.
Stačí sa pozrieť aké precedensy sú v USA- trestným činom j už vytvorenie záložnej kópie originálneho- vlastného disku.
A kecy o stratách v prípade sťahovania "pirátskych" kópií??? Takýto blud už komentovať ani netreba. -
nic než pravda, Nebudu kupovat hry dokud nebudu mít záruku kvality. A to mám na mysli pořádný demo. Nebudu kupovat zajíce v pytli
-
thorgal: Tak ty musis jet na slusnem matrosi *1*
-
Tak kreativní výmluvu jsem už dlouho neviděl.
-
-
-
tak kde je link kua na stažení?? )))))))))))))
-
-
-
google ty lama
-