Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen doufám, že to neohrozí vydávání her od Cryteku na PC platformu*9* . Jinak se těším, na konec března, až to vyjde *3*
  • Parchanti... Ted budou nutně spěchat a nakonec vydaj hru plnou Bugů... a Crytek to položí uplně....
  • Je mi líto vývojářů, podle videí to vypadá nádherně. Doufám, že tomu co to leaknul setnou hlavu.
    • Áno, dúfajme, že ho zatvoria na desiatky rokov do basy alebo dostane aspoň trest smrti!
      Presne tak ako v minulosti dostali "na prdel" osobnosti, ktoré boli proti hegemoniálnemu režimu, ktorý vo svojej nelogickosti a disproporcionalite obmedzoval základné práva. Či to bol Sokrates, Hus, Bruno, Horáková, Tiso alebo Klementis. Dobre im všetkým tak!
      To ste naozaj tak obmedzený, že dennodenný hype a marketingová masáž EA a Microsoftu o "pirátstve" Vám znemožňuje rozmýšľať??? Používajme trochu mozog a nielen slogany!
      • To sekání hlavy jsem myslel spíš jako ať ho zničí společensky. Aby už nikdy nemohl pracovat v herním průmyslu, protože takový člověk je obyčejný zloděj a měl by to mít vytetované na čele. Jen mi to přijde líto, když se představím na místě některého z vývojářů, který se poslední 3-4 roky jebal s tvořením assetů do hry a teď těsně před vydáním to někdo ukradne.
      • To tvoje prirovnani je trochu mimo ne?To ,ze si to neuhlidali je jejich chyba a je jasny,ze v konecnym dusledku to budou hazet na piraty a klasicke reci typu "pocet stahnuti=financni ztrata",kde kazdemu rozumnemu cloveku dojde,ze to jsou nesmyslne reci.
        Ale prirovnavat toho zodpovedneho cloveka k Husovi a pod? to vazne? *1*
        • Jednoznačne. Osoba ktorá manifestuje verejnoprospešnú činnosť konkrétnou akciou nie je zločincom, ale protipólom neprávosti. Nie je dôležité, či daná osoba reformuje cirkev, ktorá je skorumpovaná alebo, či narúša fašistickú politiku softvérových gigantov tým, že umožňuje hráčom pred kúpou otestovať výrobok. Doba sa zmenila, už sa nepredávajú odpustky a ani neplatí Cuius regio, eius religio. Je informačná doba a najviac neprávosti sa prejavuje práve v segmente softvéru.
          Princíp je nemenný, mení sa len doba a metódy perzekúcie, prípadne odporu.
          • ucho
            a co je veřejnoprospěšné na ukradení a zveřejnění nehotového produktu více než měsíc před vydáním? já na tom veřejnoprospěšného nevidím nic. dejme tomu v den vydání, tam ať se každý rozhodne podle vlastní vnitřní etiky, ale nehotová věc a takovou dobu před vydáním? to neobhájíš žádným nesmyslem, který plodíš :)
            • Takými "nezmyslami" obhajujem ľudí, ktorí sú neprávom trestne stíhaní skorumpovaným štátom.
              S Tvojim názorom som uzrozumený, aj keď...
              Ak necítiš z danej veci prospech, si buď zamestnancom jednej z korporácií, ktoré podporujú hon na čarodejnice, terorizmus a "pirátov" alebo si príliš mladý a hry Ti kupujú výhradne rodičia, takže si nedokážeš uvedomiť pomer hodnôt.
              Trochu praxe a ružové okuliare odložíš stranou. Zistíš, že Tvoji detskí hrdinovia EA, Activision atd. sú v skutočnosti tí, ktorí uplatňujú nedemokratické princípy fašistického kapitalizmu bez žiadneho relevantného právneho základu. A tí, ktorí sú odsudzovaní ako "piráti" sú tí, ktorí sa snažia aspoň čiastočne narovnať misky váh, aby vládla aspoň čiastočná proporcionalita.
              Aj Chartisti v sedemdesiatych a osemdesiatych rokoch boli najväčším protiprávnym činiteľom vtedajšieho režimu.
              Žiaľ kvality jednotlivcov a skupín sa odhaľujú až s odstupom.
  • dekujeme za demo
  • No,ale dole v komentarich pise LULZ:ze to zpustil v DX11!!!No jo,ale jak??:(((
    • Nemuzes verit kazdemu dementovi, proste keca :) Tady je seznam veci ktery muzes dat to souboru a upravit atributy, zatim jsem nemel cas to testovat jestli neco ma vyraznejsi vliv na vzhled ... http://www.paste.to/MTAwMDA=
  • Tak sem to hral asi pul hodiny,pusil jsem si nejakou pokrocilejsi cast hry a moje dojmy - Nemile prekvapeni.
    Vazne se mi nechce verit,ze tohle delali stejni lide ,kteri udelali povedenou jednicku.
    Vetsi priklon k arkadove hratelnosti tady byl citit snad na kazdem kroku.
    Zjednoduseni modu na obleku pocinaje,preplacanym hudem,ktery i na nejtezsi obtiznost vam ukazuje ,kde jsou naboje a mraky dalsich veci apod,zobrazovani zamerovaciho krizku kdyz namirite na nepritele pres iron sights.Takovehle veci bych chapal na lehcich btiznostech.Vetsi linearita,mensi levely,same zatarasy kam nemuzete jit a to jednicka taky nebyla kdovijak rozlehla,ale tady je to fakt tuctovka.Otresny hlas vaseho obleku a design noveho obleku me prijde jako obtloustla gorila s velkym zadkem,kde je stridmost z jednicky?
    AI taky nic moc,zacnu strilet po protivnikovy a kolega par metru od nej se ani nehne,mozna jen nedodelanost hry,mozna taky ne.A par dalsich veci by se jeste naslo,na co si momentalne nemuzu vzpomenout.
    Na konzolich to asi bude mit uspech,je to takove futuristicke a trosicku mene arkadove COD mi prijde.
    Jednicka byla fajn hra,nebyla dokonala,ale hrala se dobre,na nejtezsi uroven se clovek uz musel snazit a hra ho nevodila za rucicku,levely byly takove rozlehlejsi koridory,ale porad davali velkou variabilitu v pristupu hrace.Dvojka vodi hrace za rucicku i na nejtezsi obtiznost,vseho je vic,vsechno je radoby vic cool.
    Jediny co muzu pochvalit je grafika,i kdyz tahle beta mela plno bugu.
    Verim,ze si to fanousky najde,kdo rad COD,toho bude urcite bavit i tohle.
    Pro me to tedy urcite neni a to jsem se na dvojku tesil,nicmene po shlednuti prvnich gameplay videii ze SP jsem zacal mit pochybnosti a pro me se bohuzel vyplnili.
    • Tahle tvá "recenze" by možná měla nějakou váhu kdyby jsi hrál originální a kompletně dodělanou hru a ne nějakou nedodělanou verzi kterou zveřejnili piráti. A vzhledem k tomu že jsi stáhnul nelegální verzi tak jsi ten poslední kdo by jí měl hodnotit.
      • Jasne ,ze je nedodelana,ale za mesic uz asi koncepci hry menit nebudou ze?Budou akorat dopilovavat a vychytavat bugy.Takze zmizi graficke bugy a mozna zlepsi AI,a v obou pripadech jsem to tam i napsal,ze za to muze nedodelanost hry,tedy u grafickych bugu urcite a u AI mozna taky.
        Navic to neni zadna recenze,ale jen me dojmy z hry,bral jsem to jako takove nedopilovane demo.A vetsina veci co se mi na hre nelibi se uz asi menit nebude.
        A stahnul jsem si to jen z toho duvodu abych si to vyzkousel nez si to pripadne koupim a v tomhle pripade bych se asi tloukl do hlavy.
        Uz jen to,ze jsem to hral jen pul hodiny a nekde od prostred hry by ti mohlo docvaknout,ze jsem to nestahnul z toho duvodu abych si to zahral a nemusel kupovat.
        Prvni crysis i warhead mam koupene na steamu,ale jestli me povazujes za klasickeho pirata,je to tvoje vec,vyvracet ti to nebudu
        • A jak víš že ta verze kterou hraješ je z tohoto roku? Klidně může být i půl roku stará.
          • Samozrejme jak presne stara verze to je nevim.Ale soude dle stavu v jakem ta hra je to moc stara verze nebude.Pri spusteni tam jsou veskere loga a ochranne znamky,menu vypada dodelane,v polozce vyberu misi vypada,ze jsou asi vsechny,jsou tam cutsceny,intro.v extras jsou taky nejake veci vc demonstrace funkci obleku.A samotna hra (soude tedy jen dle cca 30minut hrani) vypada,ze je v podstate hotova.
            Kdyz bych to nebral jako pokracovani crysis tak bych s tou hrou problem nemel,proste bych ju presel jako dalsi arkadovou fps,ale protoze to je pokracovani jednicky,ktera me bavila, tak me to proste zklamalo.
            Ale verim,ze spoustu lidi to bavit bude
            • re:stacox jj to me napadlo,kdyz se na to ptal,ale tou dobou sem to uz mel smazany z disku.A za mesic se da vypilovat hodne o tom zadna,ale koncepci hry uz asi moc ne a to je to hlavni co se me na te hre nelibi.Takze ruzne bugy jsem bral s tim,ze to je jeste nedodelana verze kapis? *3*
            • ty vocasi... kdyby ses vic kouknul do logu, tak zjistis, ze tahle verze je z 13.1.2011 tudiz je mesic stara a za mesic se toho da hodne vypilovat
    • Coze? Ja myslel ze indikator zamereni se pouziva jen v MP. *8*
    • Omlouvam se za predlouhy prispevek *1* ,jen jsem se chtel podelit z dojmu tohohle "dema" *1*
  • to je pre-beta tam dx10-11 nefunguje a kdyz to nejak zpustit tak te to stejne vyhodi s chybovou hlaskou
  • nevite uz nekdo jak to spustit v DX 11???
    • keby tam bol nejaky virus, co vam zformatuje disky, jak by som sa vam smial
      • Narozdil od vas na slovensku u nas mame antivir *6*
        • No jestli ho mas stejnym zpusobem jako Crysis2 tak te lituju *2*
    • Ty si ale hrozna socka *11* *12*! Skoda ze ta unikla verze aspon neobsahuje nejaky poradny vir *2*
  • Je mi líto vývojářů *7* I když jsem odsoudil postoj kdy PC demo nevyšlo nehodlám podporovat piráty, ale vývojáře a hru si rozhodně koupím hned co výjde. Ten kdo nechce aby PC scéna kvůli takovým aférám vymírala, nechť zaujme stejný postoj a nevráží kudlu do zad týmu co PC scénu obohacuje. Bez nich by byl svět o něco smutnější. *10*
  • GaMe oVeR PC.
    • Konzolista breci ze uz hrajem :) Stejne je tahle hra dost o MP a tak tenhle single moc neznamena, uz mam predobjednano *5*
      • Spíš se směje že hrajete nelegální a nedodělanou verzi. A singl je polovina této hry takže znamená hodně.
        • Neni singl taky polovina CoD:BO?
          • Bejvávalo možná tak u prvního dílu ale to neznamená že když je v nějaké hře MP tak že to je to hlavní. Zrovna u Crysis je singl důležitý kdyby jsme se bavily o BF tak to je potom jiná.
    • Běž se válet na gauč ke konzoli xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší