Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
Tak bych rekl ze za tohle uz se PC scena asi crysis 3 nedocka:) a kdyz tak to bude jen predelavka s konzole:),Nemam nic proti stahovani her.Ale tohle se nedele,pochopil bych kdyby nekdo podrazil starence hulku,ale tohle je vazne vrchol(:-D)
-
-
chuligáne jeden nevychovanej ! *10*
-
No. Jenze za to nemuze pc scena. Ale Crytek, potazmo EA, ze si to nedokazi ohlidat. Stejne tak tech x statisic lidi, co si to stahne, nemuze za toho, kdo to vynesl ven. A co si budeme nelhavat. Na x boxu se pirati jedna radost.
-
-
až tě někdo zabije a lidi budou říkat, no zabili ho, nedokázal se ubránit, je to jeho vina :D vidíš jak máš pokroucené myšlení?
-
-
Co to? to si děláš kozy? ten tvůj příklad je dost mimo, někdo z Cryteku či lidí zasvěcených s interními záležitostmi okolo C2 hru vynese, a ty by si házel vinu na hráče a pc scénu? vždyť nikdo nic necraknul, neukradnul atd. prostě se hra jen šíří na netu, když už příklad, tak je to v podstatě to samý, jako kdyby zaměstnanec banky jen tak hodil na ulici na hromadu peněz a pak se banka divila jaká hrůza, že lidi peníze rozkradli. Je to blbost Cryteku, že si to neumí ohlídat, příležitost totiž dělá zloděje a zloděj je ten co to vynesl, měl by si zanést před svým prahem, pc scéna jako taková s tím nemá nic společnýho, to už je jen přirozený vývoj události, který snad může pohoršit jen totální naivku.
-
-
chlapče, a kde jsem prosímtě házel vinu na pc scénu? probuď se z toho vlhého snu a nevymýšlej si tady. nebo je v dnešní době in vsouvat lidem něco, co neřekli? :)
tedy až ti zabijou někoho blízkýho, doufám, že budeš říkat kolem sebe, no nedokázal se ubránit, prostě pech... -
-
Tak buď té lásky a vysvětli mě pomalu chápajícímu co tím tvým příkladem chtěl básník říci : )
Mám dojem, že ty ten nick máš schválně aby si v případě, že ho někdo zesměšní ve vztahu k tomu co píšeš, pak mohl psát rozčileně jak je to ubohé a tvrdit, že ten druhý nemá pravdu ani argumenty, protože zesměšnění nicku=nemá argumenty, nemá pravdu, neví nic, je primitivní, už jsem to tu u tebe viděl několikrát, vyčůraná strategie *3* -
Stan: jasně, píše ten, který se snaží podsouvat mi něco, co jsem nepsal? nebo sám uvádět příklad na něco, na co jsem nereagoval. když nedokážeš pochopit moji jednoduchou větu, uniká mi důvod tvého reagování na ni.
a když něco nechápeš, napíšeš, že píšu hlouposti? velmi duchaplné... a ještě jednou si kopni do toho nicku. a kdybych ti řekl, že je to mé jméno a jméno mých rodičů, kopl by sis i do mých rodičů, jako další duchaplný vývoj tvých reakcí? posluž si... -
jaký argumenty? na to co tu píšeš ani nejsou třeba argumenty, stačí jednoduché "píšeš hlouposti" nemá cenu to jinak okecávat.
ten tvůj nick si o to pak přímo říká, dokonalý obraz toho co píšeš a to nejen v téhle diskuzi, jinak by mě ta přímá úměra ani nenapadla. -
Stan: jo, když selžou argumenty, přechází se na úrážení nicku, paráda :)
-
ty se toho demagogickýho příkladu ať je sebehloupější budeš držet zuby nehty jak tak koukám, to že je úplně mimo i v principu ti zkrátka nevadí, jak příznačný nick.
rád si budu dál užívat svého vlhkého snu, moc rád, protože ty seš fakt noční můra : )
-
-
-
-
-
-
No nevim jak u vas ale na kazdem servru se sdilani dat muzou dat do rohu stahujte Crysis2 zde staci jen dat hleedat a mate na rapidu to musi byt us 500x uploadnute. Cekal sem ze to bude Beta neco jako RUSE nebo RIFT ale hra na mem pc byla celkem nehratelna v kampani prechod z nacitaci obrazovky do hry pusobi strasne a samozdrejme nechyby zamrzavani hry. Pokud Verze Crysis 2 z 13.1 us dali do lisoven tak cekejte aspon 2GB patch ktery opravy chyby. Neteri lidi maji holt stesti ze na jejich sestave to jede bez problemu ale to nemusi byt u kazdeho. A jeste k tomu ma vyjit CZ verze raci pockat na CZ titulky a fakt pro Crytek je to podle me reklama i kdyz je mozne ze finalni crackla verze bude na netu rozsirena asi 3x vic
-
-
Tobě ale nedochází jedna věc a to, že nejde jen o to jaká verze a z jaký doby pochází, ale i to, že se jedná o debug verzi ve který je spousta nástrojů pro lazení hry. To, že se ti hra seká může být i tím, že máš zaprasený disk a hra si ukládá na disk obrovský logy a podobně. Tohle v plný verzi rozhodně nebude. Ty bugy co jsem viděl na videjkách, jako třeba ztuhlý NPC, může být klidně tím, že jsou schválně vypnutý scripty. Vůbec nikdo nemá ponětí o jakou verzi se jedná. Crytek může mít tisíce buildů a různě osekaný pro účelový testing. Nikdo neví jaká verze byla ukradena. Takže si lidi prosím vás odpusťte svý stupidní závěry na hru.
-
Možná, kdyby si uměl číst, tak se dočteš, že Crysis 2 ještě není v lisovnách..
-
-
Je pravda ze todle je svinarna. Bylo by "slusny" pockat aspon tejden po vydani. To ale neznamena ,ze jeto nejaka tragedie pro PC scenu. Pokud bude hra dobra lidi si ji stejne koupi kdo prachy nema stahne si to ted nebo za pul roku. Nestalo se to poprve ani na posled. Dokud budete mit pc na stole budou se na nej delat hry pirati ne-pirati.
-
-
Mas proste recht! :-) *3*
-
Pirati/nepirati stahnou, kupujici pockaji... :-) Co je za problem? Je jedno jestli na netu dnes nebo za mesic. *3*
-
-
stahovat sa bude mesiac pred a aj vela mesiacov po vydani hry..kto chce ten si to kupi a nebojte sa Crytek na tom tak ci tak zarobi pekne peniaze
-
*3* *4* *1* *8* *9* *10* *11* heehhehehe
-
Na druhou stranu jo. Urcite to stahnu. nejde ani o hru, ale je v tom uz sandbox 3. Asi dobra zprava pro modare.
-
Niekto tu hovoril o zámerných bugoch alias ochrane, podľa mňa je to super vec, teda na 100% vás to naserie a pôjdete si kúpiť origo :D. Napr. na pirátskej verzii Command and Conquer: Generals hneď ako začnete hru tak vám všetko vybuchne alebo v českej klasike Vietcong so zlým crackom vám postava uteká dozadu- to znamená že je hra nehrateľná. Rozhodne je to lepší spôsob ochrany ako sa furt len pripájať na net aby si to server overil - a nakoneiec aj to hackli ( Assasin Creed napr. )
-
-
Naprostý kec. V 95% her není rozdíl mezi pirátskou a origo verzí. Vytáhl jsi tady přiklady her s nějakými rannými nevyladěnými cracky. Naprostá utopie takový názor.
-
Ve vetsine her jsou cracky funkcni a ty switche osetreny. At uz je to Arma, nebo Batman.
Sranda je, ze zrovna u Army jsem se prevteloval do ptaka v multaku i u originalu, u cracku ne... BIS presto nosi furt nos nahoru.
-
-
Joo tak za tohle bych fakt vraždil!!! Stejně tak mě nas..lo, když mou oblíbenou hru TDU (rep. 2. díl) všichni sosali pár dní před vydáním. Hele já sem pirát od tý doby co pařim nakompu, tehdá sem si prostě na věži přehrál kazetu na jinou kazetu, a tim sem zpirátil třeba 100 her najednou lol. A pár her, kerý zato FAKT stály, sem si i tu originálku koupil. Nikdy bych si ale nedovolil takhle poškodit vývojáře, že jim to ukradnu eště než to vydaj, to je prostě nechutný :( Samozrejme se to promítne na tržbách, což v případě např. TDU2 (best hra) nebo studia CryTek (hlavní tech průkopník PC scény!) je opravdu k pláči. Tito si to nezasloužej. Ty torrenty bych okamžitě přísně monitoroval, a všechny co to sosnou bych do měsíce obeslal dopisem s pozvánkou k soudu :(
-
-
a ty hry, ktere sis zkopiroval hral, ale nebavili te tolik, aby sis koupil original, tak ty hry asi nedelali lidi jako u her, ktere sis nakonec koupil? *1* Kazes vodu ale pijes vino. *11*
-
-
No alespon nejak sem ten herní průmysl podpořil, vím o hodně lidech co pařej jak zběsilý a žádnou hru si NIKDY nekoupili. Já ale předevšim mluvim o tom, že to někdo dá na torrent než ta hra vubec vyjde. To je to co me nas..lo. Jako myslím, že dyž si stáhnu Outcast, kerej už sotva někde seženu, tak tim nikoho o prachy nepřipravim. Ja novy hry vubec nestahuju
-
-
-
Kamos to stahnul a chvilku jsem to s nim paril, zadne bugy tam nebyli zatim co jsem to hral... priznam 2 hodiny :) ale pak me pisnul ze je tam pak neakej bug v misi kde neni specifickej mob na zabiti. takze to stejne nikdo nedohraje tuto verzi :)
-
Tohle až moc smrdí. To musel být někdo z EA, aby mohl říct, že na PC se další díl (a potažmo i ostatní hry) vyvíjet nebudou kvůli pirátství. V lisovnách totiž hra prý ještě neni (už jen podle vyjádření Cryteku je to nesmysl) a Crytek by tohle svojí hře a zejména PC, který maj fakt rádi neudělal. A to, že by měli tak chabě zajištěný počítače a FTPčka, odkud to nejspíš zmizelo, to je dost absurdní.
-
-
Vždycky je tam lidskej faktor. Zaměstnanec to dá kamarodovi se slovy "nikomu to nedávej" , ten kamarad to dá kámošovi se slovy "ale fakt to nikomu nedávej" a pak je to další den na torrentech. *4*
-