Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
tak nejsem si jistej o jaky procenta Crytec ci EA prijde, rekl bych ze pocet lidi ktery si to zahrajou a kvuli tomu koupej hotovou verzi (protoze to co leaklo je funkcni asi jako nedokonceny Source CS mod) bude stejne jako ty co to chteli koupit ale nelibilo se jim ze hrajou lepsi COD ... strilecka na kolejich s troskou svobody s Invazi Emzaku do New Yorku. Za sebe reknu ze se mi libi mira vtahnuti do pribehu a hru si tak jako tak koupim.
-
rád si počkám na vydanie na Steame a akciovú cenu napr. na začiatku prázdnin alebo kedykoľvek neskôr. Kto to upiráti, je fakt blb.
-
Nechápu jak to někdo může udělat. Roky práce a miliony korun a takhle jim poděkujeme. Ke Cryteku mám dost respekt než abych tohle podporoval stažením tý betaverze i když se dost těším. Já být šefem Cryteku tak si založím Crysis3.com a na něho dal jeden velký prostředníček..
-
Pročetl jsem všechny komentáře a už se tu názory opakují některé i třikrát, tak už by snad stačilo stále psát to samé. *10*
-
-
Každý má právo vyjádřit svůj názor, někteří i vícekrát, pokud jim nebylo porozuměno napoprvé *1*
-
-
Jen tak dal ... dekujeme ! *4*
-
jednou vetou, kto stahuje a podiela sa na rozsirovani/stahovani takehoto poloproduktu na PC len zabija hranie na PC. Len tak dalej chuji! Za 10 rokov si stiahnete len gate...
-
-
Nebrec konZOLLINO *2*
-
-
Podle toho jak je to napsané bych spíše řekl že to je PCčkář. A osobně by mě taky štvalo kdyby někdo dal na net hru od studia, které se jako jedno z mála posledních zaměřuje hlavně na PC. Vůbec bych se nedivil, kdyby se EA rozhodlo že další projekt od Cryteku bude čistě konzolová záležitost. Tak jen aby jsi nakonec nebrečel ty.
Díkybohu jde Crysis 2 úplně mimo mě a jsem konzolista! *2*
-
-
-
Nejhorší je že mnoho hráčů nebude chápat rozdíl měsíce ve vydání bety od finální verze, apod.. Prostě to budou hrát a řeknou si proboha co to je za sra*ku, Crysis 1 byl lepší a hru hodí pod kytky.
Prostě je mnohem lepší počkat na finální produkt, než si zkazit zážitek s betou. -
No když si vzpomenu na to vyjádření Cryteku po vydání jedničky, že kvůli pirátství už nikdy nebudou dělat PC exkluzivní titul, tak tohle tomu nasadilo korunu (bohužel pro nás PCčkáře). Na druhou stranu, když už k tomu došlo, mohli by toho využít jako open beta test, pročíst si reakce hráčů a do března doladit/upravit co se jim nezdálo.
-
-
tohle pirátsví je jejich neschopnost uhlídat si zaměstnance a jak se dívam tak se dívám nikde nevidím leaky Dragon AGE , hommefront, Shogun žeby dalši kontrovezní tah EA?
-
-
tahle beta verze je mesic stara, presneji receno z 13.1.2010 coz je skoro 2,5 mesicu pred vydanim a za tu dobu se da odladit jeste spousta veci a spousta veci se da jeste pridat atd... tudiz kazdej kdo si to stahl a hraje to jen ochuzuje sam sebe z poradnyho pozitku ze hry...
-
-
no za tie 3 mesiace teda moc toho nedoladia..posledne mesiace sa zamerane na vydanie hry a podobne
-
-
mě to přijde jako bojkot na pc scénu nějaka svině to vypustila schválně aby se prostě pc scena celá zbořila a dělali se už jen xbox hry.jinak bych si nedokázal vysvětlit proč to uniklo ale doufám že ředitel EA se sním mazlit nebude !
-
-
To je kravina. Konzole umí jen stárnout, ale PC se dá pořád vylepšovat. Hry na konzole nemohou svou grafikou a mechanismy překonat ty na PC (pokud by ovšem někdo konečně pro PC taky něco vyrobil)
-
-
No a? Rozhodují peníze a těch je na PC málo.
-
-
zas tak málo ne nebo by pC už neexistovalo....dokonce i Bungie (Halo) utekla na Pc a multiplatform k Activisionu...tento tvůj názor ukazuje jak se neorijentuš v herné scéně
Tenhle "leak" je promišleným tahem EA důvody:
1...nemožnost nastavyt vyšší graf roz.
2...nemožnost hrabních pozdějěích levelů(záhadně rozbité)
3...na všech jejich strákách postlé informace o leaku
takže pochybuju že by leak verze13/1 byla takováto neplecha -
-
Orientuji se velice dobře takže vim že hodně původně PC only firem se přesunulo i na konzole kvůli nízkým ziskům. Ten tvůj příklad který jako měl vyvrátit můj názor je dost slabý. Takže si nejdřív zjisti fakta než zase budeš někoho poučovat.
-
-
-
-