Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
Stan: jasně, píše ten, který se snaží podsouvat mi něco, co jsem nepsal? nebo sám uvádět příklad na něco, na co jsem nereagoval. když nedokážeš pochopit moji jednoduchou větu, uniká mi důvod tvého reagování na ni.
a když něco nechápeš, napíšeš, že píšu hlouposti? velmi duchaplné... a ještě jednou si kopni do toho nicku. a kdybych ti řekl, že je to mé jméno a jméno mých rodičů, kopl by sis i do mých rodičů, jako další duchaplný vývoj tvých reakcí? posluž si... -
A lidem jako ty stále nedochází že to není krádež jako krádež např. v obchodě.
Stahování softwaru je nelegální, děkuji za poučení, to jsem nevěděl : )) -
Viz unik Killzone3 a bude to znamenat konec her pro PS3? Podobne nazory jsou fakt k smichu a jen trapne vymluvy pro pripadny prodejni propadak. Kdyz je hra je super tak se prodava bez ohledu na piratstvi, naopak nikdo se nemuze divit ze shitky nikdo kupovat nebude
-
Myslím si , že všetky urážky a tradičný spor konzoly anti pc sú zbytočné. Tento únik neznamená nič, keď povýjdeni tejto hry bude pri jej predaji na strane zisku plus.
Nie piráti ani podobné úniky ale tí, čo si hru kúpia alebo nekúpia rozhodnú, či
aj prípadne Crysis 3 bude aj na PC. -
Navíc dokonce i u nás je hry nelegální i stahovat narozdíl od hudby a filmů.
-
jaký argumenty? na to co tu píšeš ani nejsou třeba argumenty, stačí jednoduché "píšeš hlouposti" nemá cenu to jinak okecávat.
ten tvůj nick si o to pak přímo říká, dokonalý obraz toho co píšeš a to nejen v téhle diskuzi, jinak by mě ta přímá úměra ani nenapadla. -
Když uvidíš někoho jak vykrádá obchod tak to policii taky neřekneš, protože by to bylo udavačství? V tý naší zlodějský zemi pořád hodně lidem nedochází, že tohle je taky krádež.
-
np na PS3 se už pirátí taky (a releasy sou ještě dřív než ty na Xboxu)
-
To na tebe musí být maminka opravdu pyšná :)
-
Joooo :) Skôr Sa Boja Že Crysis Bude Sračka a že to ludia zistia eŤe skorej :D ! *8* *8*
-
Vidim,ze ste tu asi kreteni piratstvo a pc je fakt.Keby chuji na ps3 mali moznost stiahnut hru zadarmo tak by tak by ste tu vsetci picovali na ps3.A za druhe dnes uz kazdi druhy chuj ma flashnuty Xbox a napr.Modern Warfare 2 bol taktiez ujebany a prva piratska verzia bola na xko skor ako na pc.
-
Stan: jo, když selžou argumenty, přechází se na úrážení nicku, paráda :)
-
Crysis 2 si rozhodne koupim hned jak vyjde, podporit tim jedny z mala PC vyvojaru *3*
-
Jak rád vyvolávam flame *2*
-
ty se toho demagogickýho příkladu ať je sebehloupější budeš držet zuby nehty jak tak koukám, to že je úplně mimo i v principu ti zkrátka nevadí, jak příznačný nick.
rád si budu dál užívat svého vlhkého snu, moc rád, protože ty seš fakt noční můra : ) -
Jen at se nestane to že možná pokračování crysis nebo jiných her od cryteku nebudou na PC kvuli teto události, ikdyz na druhou stranu je tady to že si nedokažou ohlídat své zamněstnance.
-
použít pojmy jako morálka a udavačství v jedný větě je fakt k pousmání.
-
chlapče, a kde jsem prosímtě házel vinu na pc scénu? probuď se z toho vlhého snu a nevymýšlej si tady. nebo je v dnešní době in vsouvat lidem něco, co neřekli? :)
tedy až ti zabijou někoho blízkýho, doufám, že budeš říkat kolem sebe, no nedokázal se ubránit, prostě pech... -
pirati mohli oznamit cryteku debilka co to vyniesol von, trochu piratskej moralky ala Godfather
-
jestli si to takhle pochopil, jistě to bude pravda, ámen Pane.