Přejít na výpis diskuzí
Piráti vs. legální majitelé? Poměr 100:3, tvrdí Bohemia Interactive
18.11.2011 | levis
249 příspěvků
-
Kdyby hry nestály za houby(většina nových ''pecek'') tak by je lidi kupovali... konec debaty
-
-
Mozna si to uplne nepochopil, neni problem, ze by lide hry nekupovali, ale ze je kradou.
-
Hej, lebo dobré hry sa nikdy nekradli *7* To je úvaha jak v materskej škôlke...
-
-
Vůbec nechápeš co myslím, je to tak že když hra za to fakt stojí, tak se her prodá mnohem víc, např kdyby u nás dneska vyšla MAfia (1. díl) tak by se lidi umlatili a dali za to prachy na 100%
-
-
-
Tolik let už pláčou že nebudou mít vývojáři co do huby a pořád (DOBRÝ) hry vychází asi se to teda ještě vyplatí z nás tahat prachy. *3*
Jinak si myslím že až u nas bude skutečně pruměrnej plat 25000Kč a hry budou stát jak v zahraníčí bude s piratěním konec do té doby SRY. -
-
Hm takže do té doby si pirát co krade. A tim se chlub.
-
-
Nic takovího jsem nenapsal, aneb podle sebe soudím tebe.
-
hmm otazka je taka... ked okradne zlodej zlodeja, kde je moralne právo ? Môžeš si sam odpovedať.
-
-
-
Na vrtulníky jsem se fakt těšil a hru sem si chtěl koupit. Ale po zkušenostech s Armou 2 jsem nejdřív šáhl po pirátský kopii abych zjistit jestli se mi to bude šlapat. Ale jak sem čekal, hra mi běží 12-20FPS (mám čtyř jádro na 3,2GHz, 4GB ram, GTX260 OC). Což považuju za průšvih, jelikož hra vypadá hůř než FSX z roku 2006 (FSX s 50GB mody mě běží bez problému). Takže, až se v Bohemia Interactive naučí optimalizovat, rád začnu kupavat jejich hry, protože hry jaké oni dělaj, je na thu žalostně málo.
-
jedna z nej ochran byla Starforce *1* ale druha strana mince bylo to ze se chovala jako spyware a trojan *15*
-
-
jo SF uspesne chranila vydavatele pred potencionalnimi zajemci o legalni zakoupeni hry :)
(zrovna SF je pripad, kdy fak melo vyznam si tu hru stahnout nebo alespon cracknout)
-
-
Nj. Co z toho plyne? Ze to zrejme bude fungujici ochrana :)
-
to jsem necekal, ja vzdycky myslel, ze to je tak 33:1
-
Ja pevne verim ze v ArmA 3 bude kampan konecne fungovat na prvni pokus bez nutnosti preskakovat nejake mise nebo bez problemu s mizejicimi sejvy. Ty nase kluky cesky vzdycky rad podporim at se jim vyviji lepe! Drzim palec!
-
-
ja bych si to pral ale ani nahodou tomu neverim :)
-
-
Napodobne. Dokonce i v Take On Helicopters maji stale stejne bugy, jako v Arme. A to jsou to pritom je Heli...
-
-
-
Otázka je co vše vede lidi k pirátění.A pak jak je možné něco upirátit.Ale brečet když už se tak stalo, je dost pozdě.
-
Docela by me zajimalo zeptat se na tyhle cisla treba Blizzardu.. Konkretne treba u Starcraftu II apod.
Ja bych od BIS hned po vydani uz nikdy nic nekoupil, jednou jsem toho ctvrt roku litoval, nez jsem si to moh normalne zahrat -.- .. -
-
SC2 se snad hrát po lance (bez battlenetu) hrát nedá a singleplayer neni zrovna to kůli čemu si tu hru všichni sháněli, takže tam můžou bejt ty čísla taky 100 : 3, ale těch sto si tu hru vlastně nezahraje. Lepší je to s F2P hrama, tam by mě zajímalo kolik % lidí v si něco koupilo za $$$.
Jak vlastně zjišťujou počet upirátěných her? to vezmou počty stáhnutí z torentů a rapidšérů? nebo to udělali jako ve WoG kde se do multiplayeru přihlašovali i piráti *4* -
-
U her s f2p modelem a mikrotransakcemi (do toho se počítají i různé facebookovky) si pravidelně něco platí cca 2% hráčů, ti ovšem pak v průměru utratí kolem $20/měsíc. Mám dojem, že jsem to četl někde na games.cz a vyjadřoval se k tomu jeden z vývojářů většího studia (Zynga?), jinak ale odkaz nemám.
-
-
-
presne tak.. ze 100 piratu tak dle meho stahne a zkusi tak 75. pak to smaze nebo si to koupi.. zbylych 25 holt sockuje.