Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ty jsi nedonošený zmrd, co ještě visí na pupeční šnůře.
  • Já to hrál, a zřejmě je to lepší, než vaše "fajné" německé simulátory. A pokud vím, tak v češtině slovo "Pyča" neexistuje, jedině, že by to bylo nějaké město v Maďarsku.
  • Blééé, bez steamu by bylo pirátů mnohemkrát víc. *10* *10* *10* *10*
  • Koukám, že už i v nápravných zařízeních mají možnost připojit se na net *1*
  • Víc snad ani netřeba dodávat.
  • Tento problém je velice jednoduchý! A vývojáři to moc dobře vědí, jen se jim do toho nechce. Dělejte hry, které stojí svým obsahem za tu cenu, za kterou je prodáváte! Tyhle breky vývojářů her opravdu zbožňuji.

Chcete potlačit pirátství? it's easy!:
    1. Vydávejte dema
    2. Dělejte kvalitní hry (nezabíjejte systém RPG tím, že z nich děláte FPS a nekraťte FPS do doby 1 celovečerního filmu)
    3. Vyserte se na Social kluby, STEAM a další fičury co jen otravují zákazníkům život! (Proč nemůžu z jedné originálky hrát na dvou PC zároveň? Proč musím čekat, než mi již zaplacenou hru "dovolí" naistalovat? Proč musím být online a proč si instalovat do PC něco co nechci a za co jsem platit nechtěl a jediný užitek co z toho mám je, že to zabíra ramku!
    4. Nedávejte do her reklamy! (Miluju, když před každým spuštěním hry musím absolvovat 30 log výrobců, distributorů a investorů bez možnsotí odkliknutí- především EA jsou na to odborníci)
    5. Hry pro konzole dělejte pro konzole a hry pro PC dělejte pro PC! Bodejď by se newarezilo, když hry pro PC už prakticky neexistují a všechno to jsou často nepovedené konverze.

Řeknu vám jeden příběh. Jednou si jeden člověk koupil originální hru. Když viděl co vše je potřeba před samotnou instalací hry nainstalovat a zaregistrovat. Hru hodil do šuplíku a stal se zněj warezák, hru mě rychleji, pohodlněji a bez bordelu okolo. Konec příběhu.
  • když kvality hry nedosahuje častky kterou tvůrci chtějí tak se není čemu divit ... ja nemam problém si koupit battlefield 3 ... nemám problém se skyrimem .. a určitě si koupim třeba diablo III ...

takovej helicopter bych se neobtěžoval ani pirátit :)

treba první flashpointy sem si koupil .. tenkrat to byla pecka .. a arma ? :D tak za 3 kila klidně ale ne za to co chtěj ...
  • Podle mě by měli nejdřív vydat ke stažení rozsáhlé demo,aby hráči 100% věděli, do čeho jít, protože koupit "shit" za 1200.- je dost drahá legrace. Možná by pak zjistili, že stejně by si hru koupili taktéž 3 ze sta:) Osobně si hru stáhnu-zahraju a pak i koupím, hlavně kvůli onlinu jako např. nedávno F1 2011 a věděl jsem,že těch 1000.- nevyhodím.
  • Ale příteli, moralizoval-li bych, doporučení by bylo na lekce slušného chování, nikoliv jen vyjadřování, které mimochodem tobě doporučuji dvojnásob.

A ne, nehrál. Proč bych měl?
  • Poslyš DEBILE, hráls ten odpad vůbec? A pal si moralizovat někam do pyče.
  • samovolne ? to bych rad videl jako repro :)
    ono totiz je to i bezna funkce v SP/MP misi zalezni na skripterovi (v MP i na nastaveni co po smrti)
  • K spominanej ochrane. Myslim ze nieje uplne dokonala pretoze sa mi uz stalo viackrat ze pri hrani sa zmenim na vtaka a to mam original so steamu.
  • Navíc, jestli si myslí, že jim pořád budou lidi dávat peníze a peníze, tak se mýlí. Lidi neplatí jen za hry, platí taky daně (tedy alespon vetsina *2* ), najem, jidlo, kupuji si ruzne domaci spotřebiče, platí si satelit, platí školku nebo školu dětem. Peníze nikde nevytékají z pramene hory! Peníze neustále kolují mezi lidmi, sem tam, sem tam... Pirátů je tolik, protože ceny jsou vysoké, peněz je málo a dávat peníze za hry je sekundární věc od ostatních výdajů.

Chápu vývojáře a vydavatele - mě by taky štvalo kdyby mi za hru kterou jsem vyrobil půlka hráčů neplatila, jenže já chápu taky obyčejné lidi, kterých je opravdu MNOHO ...
  • Však někteří vydavatelé jsou sami akorát velcí zloději (což znám už z vlastní zkušenosti) a kdo chce pirátit at pirátí, kdo chce bazarovky at si je koupi, kdo chce originalky primo od vydavatele at si je koupi. Pirátění není krádež - pokud si stáhnete hru kterou vám někdo jiný dobrovolně nabídl, tak to není krádež, pokud si koupíte bazarovku za polovinu ceny, taky to není krádež - kdo vám to prodal dostane požadovanou cenu a vydavatelé, vývojáří v tomto obchodě nehrají už žádnou roli. Pokud si koupíte originálku od vydavatele, tak prosím - to je totiž jediný způsob za který vás V a V neukřižují a nebudou nazývat zloději. Proč? Protože, když si hru stáhnete nebo za ní dáte kačku v bazaru, tak jim nejdou peníze... No jo, to je holt jejich problém. Tak at tady nejsou duleziti s tim jaky je pomer PIRAT/LEGAL kdyz maj přemrštěný ceny a dobré kvality dosáhne málokterá hra. *7*
  • "Líbení se" je subjektivní emoce. Například mě se nelíbí, jak ve mě příspěvek od "Já" vyvolává nutkání najít dotyčnou osobu a umlátit jí knihou "Lekce slušného vyjadřování for dummies".
    A další věc. V roce 1995 byly pravděpodobně komplexnější (pro hráče) hry, než jsou dneska. To beru jako plus.
  • Tady mi nekdo mluvi z duse.Mozna ze ty minusy davaji lide kterym se nelibi prikry styl prispevku a nebo ti co to jeste nehrali.Dost me mrzi ze si nezachovavaji potrebnou objektivitu, protoze je to presne tak jak je to napsane.
  • Tak zrovna španělák si s tímhle nemusí vůbec dělat hlavu, protože bohemyja interaktyf vyrábí takový sračky, že může bejt rád že si to koupěj alespoň ty tři lidi. Jejich poslední nedomrdek take on helicopters (od RELOADED samosebou) jsem vydržel hrát asi 2 minuty a měl jsem co dělal, abych se z toho nedoblil... Grafika a hratelnost na úrovni hry z roku 1995.
  • Az na to NWO naprosto souhlasim, tuhle hru jsem zkusil, nekupoval, protoze kdybych za to zaplatil tak bych se po.... vzteky, je to za ty penize pomerne uboze zpracovane a to jsem pomerne velky fanda do letani a vrtulniku obzvlaste, takze at se Vam to libi nebo ne ,je stahovani takoveho dilka vcelku odpovidajici, proti tomu jak vydavatele okradaji ty co to zaplati.
  • ono by se mozna tolik nepiratilo, kdyby mela kazda hra skvely multiplayer, za ktery si osobne rad zaplatim. napr letos bf3. hold je to jedna z mala cest, jak hru fakt prodat ve velkem...
  • IsimonI
    On mě bude opravovat někdo kdo napíše ˇješděˇ??xDD.. trolovat?? - co to meleš?xDD myslíš můj komentář k Bf3 ty stěrko?xDD hrát jako trol, trolovat, trlové v Bf3 - já vim,, tohle ve slovníčku nemáš tak jak by si to mohl vědět..xDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit