Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jedna z nej ochran byla Starforce *1* ale druha strana mince bylo to ze se chovala jako spyware a trojan *15*
  • Nj. Co z toho plyne? Ze to zrejme bude fungujici ochrana :)
  • to jsem necekal, ja vzdycky myslel, ze to je tak 33:1
  • Ja pevne verim ze v ArmA 3 bude kampan konecne fungovat na prvni pokus bez nutnosti preskakovat nejake mise nebo bez problemu s mizejicimi sejvy. Ty nase kluky cesky vzdycky rad podporim at se jim vyviji lepe! Drzim palec!
  • Otázka je co vše vede lidi k pirátění.A pak jak je možné něco upirátit.Ale brečet když už se tak stalo, je dost pozdě.
  • JohnyTheZik
    Docela by me zajimalo zeptat se na tyhle cisla treba Blizzardu.. Konkretne treba u Starcraftu II apod.
    Ja bych od BIS hned po vydani uz nikdy nic nekoupil, jednou jsem toho ctvrt roku litoval, nez jsem si to moh normalne zahrat -.- ..
  • presne tak.. ze 100 piratu tak dle meho stahne a zkusi tak 75. pak to smaze nebo si to koupi.. zbylych 25 holt sockuje.
  • Tak od osmnácti už nepirátim... Ono to má taky něco do sebe - člověk si pak toho co si koupil víc váží, má k tomu bližší vztah a na konec i prožitek ze hry (i když to zní možná divně) je větší.
    Navíc pokud tak nějak nahlídnete do tvorby pc hry například jako fanoušek umění a grafiky, tak prostě nejde přehlížet kolik práce (artworků, navrhů atd atd a to mluvim jenom o tom co m ne zajímá) si s tím vývojáři dali...
  • Já mnoho lidí od pirátění odradil. Řekl jsem jim, že je to natolik špatná hra, že to ani za to pirátění nestojí ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit