Přejít na výpis diskuzí
Piráti vs. legální majitelé? Poměr 100:3, tvrdí Bohemia Interactive
18.11.2011 | levis
249 příspěvků
-
přesně, lidi jsou blbý dostatečně, aby kupovali 5 let stejný Call of Duty *3*
-
z nějakého důvodu mám po přečteční článku chuť na španělského ptáčka *2*
-
Moment, jejich protipirátská ochrana funguje tak, že mají menší přesnost?!
Pardon, ale to je ta nejdebilnější věc co jsem kdy slyšel. To není vůbec ochrana. Vždyť u většiny her multiplayer na oficiální servery nejde cracknout vůbec, resp. hodně rychle dostane permaban, nebo když už - tak to funguje leda na nejakych free serverech ktere často stoji za prd.
Pokud maji tahle stupidní systém, tak bych fakt musel byt idiot, abych kupoval hru kdy budu hrat 1:30 proti piratum.
Lidi nebudou pirátit, KDYŽ JIM TO NEBUDE STÁT ZA TO, tihle si fakt vyloženě říkají o to, aby to lidi pirátili. -
Ten pán může brečet jak chce, ale může si za to sám, kdyby se v Bohemia Interactive naučili dělat kvalitní hry jako třeba borci z Infinty Ward, tak by s prodejností problémy neměli.
Lidi nejsou blbý, aby kupovali brakovou a zabugovanou Armu, když si mužou pořídit záruku kvality jako je Call of Duty. -
Tak to je logický, že nebudou ukazovat nejhorší misi hry :D ale to máš jako s trailery jak na hry tak filmy...a samozřejmě to tak je, proto na PC nevychází dema poslední dobou (od EA vrabců vůbec-ty jsi sou 100% jistí, že pc uživatel jsou do jednoho člověka piráti a hry si vyzkouší cracklou plnou verzí)
-
A Oni se diví ? Vydají simulaci vrtulníků, která není pro masové hráče. Všechno udělají na několik let starém enginu z ARMA II, který je dost problématický, co se výkonu a kvality týče. Uvádět statistiky v procentech a dělat náhled na pirátství, kvůli jedné nepovedené hře je opravdu zavádějící. Když už si autoři dávají tolik práce s vývojem a že to není jenom pár měsíců, proč se nepoučí z předchozích her a ohlasu herní komunity. ARMu II mám zaprášenou na poličce a její engine a ovládání mě dnes už spíše odpuzuje. Jak to asi mohlo dopadnout se simulací vrtulníků, která nabízí dost omezenou zábavu ? Spíš jim budu fandit s ARMou III, kterou bude opět pohánět vylepšený engine Reaylity, aby nabídl lepší výsledky a odstranil problémy s AI. ....ve finále nemůžu hodnotit práci a mít lítost nad tím, co práce bylo za tímto projektem. ( Když si půjdu koupit nůžky a nebudou stříhat, také mě nezajímá, že nekdo musel udělat formu, udělat odlitek, pochromovat, smontovat a nabrousit. Hodím je do koše, nebo vyreklamuji )
-
pochybuji, ze BI jsou schopni vyvinou cokoliv, co by soucasna generace konzoli utahla (dost ze to utahnou budouci generace PC) ...
-
Pokud jsou to opravdu jen pokusy si hru zahrat online, dava cislo smysl. Legalni verze projde na prvni pokus kdezto u piratske kopie to nejde nikdy. Pirati to nejspis zkousi vicekrat, takze je dost pravdepodobne, ze statistiky budou silne zkreslene. Pokud ale jde o pocet unikatnich IP, ktere se pokusily hrat online, tak je to docela brutalni cislo.
-
UDELEJTE TO NA PS3 !!! snizite pomer a my budeme mit letecky simulator.
-
SC2 se snad hrát po lance (bez battlenetu) hrát nedá a singleplayer neni zrovna to kůli čemu si tu hru všichni sháněli, takže tam můžou bejt ty čísla taky 100 : 3, ale těch sto si tu hru vlastně nezahraje. Lepší je to s F2P hrama, tam by mě zajímalo kolik % lidí v si něco koupilo za $$$.
Jak vlastně zjišťujou počet upirátěných her? to vezmou počty stáhnutí z torentů a rapidšérů? nebo to udělali jako ve WoG kde se do multiplayeru přihlašovali i piráti *4* -
Aj keby to bolo 100:3, ako hovorí ten chlapík v článku (osobne si myslím, že je to taký marketingový kec), tak minimálne polovica z tých ľudí opirátené hry len vyskúša a po hodinke idú do koša - a nikdy by za nich nezaplatila.
Producentov hier jednoducho zlostí, že hráčí majú možnosť vyskúšať obsah hry zadarmo a rozhodnúť sa ju nekúpiť (a nehovorte mi o demoverziách - to sú minimálne úryvky z hier, ktoré sú úplne v réžii vydavateľa a kde sa dajú chyby a zlý design hry ľahko skryť). -
Vůbec nechápeš co myslím, je to tak že když hra za to fakt stojí, tak se her prodá mnohem víc, např kdyby u nás dneska vyšla MAfia (1. díl) tak by se lidi umlatili a dali za to prachy na 100%
-
Hej, lebo dobré hry sa nikdy nekradli *7* To je úvaha jak v materskej škôlke...
-
Kdyby hry nestály za houby(většina nových ''pecek'') tak by je lidi kupovali... konec debaty
-
Tolik let už pláčou že nebudou mít vývojáři co do huby a pořád (DOBRÝ) hry vychází asi se to teda ještě vyplatí z nás tahat prachy. *3*
Jinak si myslím že až u nas bude skutečně pruměrnej plat 25000Kč a hry budou stát jak v zahraníčí bude s piratěním konec do té doby SRY. -
Napodobne. Dokonce i v Take On Helicopters maji stale stejne bugy, jako v Arme. A to jsou to pritom je Heli...
-
Na vrtulníky jsem se fakt těšil a hru sem si chtěl koupit. Ale po zkušenostech s Armou 2 jsem nejdřív šáhl po pirátský kopii abych zjistit jestli se mi to bude šlapat. Ale jak sem čekal, hra mi běží 12-20FPS (mám čtyř jádro na 3,2GHz, 4GB ram, GTX260 OC). Což považuju za průšvih, jelikož hra vypadá hůř než FSX z roku 2006 (FSX s 50GB mody mě běží bez problému). Takže, až se v Bohemia Interactive naučí optimalizovat, rád začnu kupavat jejich hry, protože hry jaké oni dělaj, je na thu žalostně málo.
-
jo SF uspesne chranila vydavatele pred potencionalnimi zajemci o legalni zakoupeni hry :)
(zrovna SF je pripad, kdy fak melo vyznam si tu hru stahnout nebo alespon cracknout) -
ja bych si to pral ale ani nahodou tomu neverim :)
-
no ma to vice faktoru proc se dneska krade podle me jeste vice nez predtim. Prvni a jista vec na nasich trzich sou penize. cena je proste pro nektere prilis (jen upozornim ze sme si vedom toho ze nekteri za hru nezaplati nikdy ani kdyby tala 100kc). Dalsi vec samotna kvalita her. nekdy to sou braky i od znamych studii a bez demoverze clovek asi nezjisti jeslti to chce nebo ne. Tudiz jina nez demoverzer razor 1911 neni. Treti a podle me dneska uz nemene dulezity faktor je klacky pod nohy od saotnych vyvojaruhry. Treba homam. vcera esm se stehoval tak mam jen hnusny 3g internet a ten jejich conflux s tim uplne nekamaradi. Tak si rikam to prece neva multak nehraju tak co. Jenze ouha na confluxu mam vsechny savey a informace o postave takze kdyz chci hrat OFFLINE musim mit OFFLINE save tudiz to projec asi 2x... A takhle bych mohl pokracovat. Drit 2 a games for windows atd... Jediny dneska slusny distributor her je cdproejtk sem zvedav jak dlouho mu to vydrzi bejt bila vrana.