Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jde mi to, jak se tady nad většinou chudáků povyšuješ, jak si od 18ti kupuješ to a tamto, ale kdyby ses živil, šatil sám, tak se na ty hry ani nepodíváš.
  • Sorry to se jinak nedá říct ty seš fakt trotl... O člověku víš kulový a nevím o co se vůbec snažíš. Diskuze to rozhodně není... Měj se a žij blaze
  • Ellendway
    Abych pravdu řekl, tak nemám ani náladu si něco kupovat přes věčné problémy her.

- TES: Skyrim: Steam byl přetížený jako sv*ně. Nedalo se stáhnout vůbec nic. Natož hrát něco jiného...
    - AC2: Nefunkční ochrana proti pirátům nasrala akorát nás, "legální" uživatele. Stejně se crack do dvou týdnů objevil... ale my dva týdny hrát taky nemohli.
    - Battlefield 3: Nemožné spuštění hry u 90% hrajících na první pokus (pády, chyby, atd...)

Pak se podívejme na další hry, jako je GTA IV nebo zmíněný Skyrim, hry jsou čistě krásným příkladem, že z konzole na PC to prostě nejde...

Až mi zase jednou někdo řekne, že mám dát 1099 nebo 1399 (xbox) za hru, pošlu ho dopr*ele a koupím si to o vánocích na steamu... který bude stejně nefunkční.
  • Ellendway
    Ne asi... poslední dobou vidím hodně přemrštěná čísla. Zajímalo by mě, jak to vypočítal. Chodil po domech a díval se do PC? A pokud to jsou nějaké "statistiky", tak je to nepřesná novinářská kachnolabuť.
  • Takže v podstatě nejsi člověk, který by se uživil sám. Ok, to mi stačí... to jsem chtěl vědět.
  • Mozna by pomohlo nazyvat tyhle veci pravym jmenem. Ne pirati ale zlodeji ;)
  • Nj. Jsem rad, ze COD kupuji hlavne duchodci. *1*
  • Sem se lek ,že Pracuješ Pro Permanentně Předražené Pavlíčkovo JRC ;D
  • No kdyby jen děti . On dneska pětkrát zašustí bankovkami i dospělý ,než je položí na pult za něco tak zbytečného ale návykového jako jsou hry . Ostatně , kde by byla Nvidie a další, kdyby nebylo pirátů ?
  • No já vždy tvrdil , že mezi konzolemi a PC je hlavní rozdíl jen v tom kolik lidí dokáže pirátskou verzi hry spustit .
    Takže spíš než úpění nad poměrně reálnými čísly u horké novinky bych odkázal k Flatoutu 2 , který bylo hřích za ty tři stovky nekoupit ...
    I když rozmazaný racek taky pobaví ;) ...
  • Sorry hochu ale ty seš mimo... Nevím z jaké věty vyznělo že kupuji spousty her. Měl by si šetřit vlastní imaginací...
    " Myslíš si, že snad někoho zajímá, že si něco kupuješ?" - 31 kladných ohlasů (nemám tedy důvod vůbec přemýšlet že jednám špatně) a můj příspěvek doopravdy není o tom že bych si tady honil ego kolik mám her, ale je o postřehu jaký je rozdíl mezi prožitkem u kradené hry a u koupené hry.
    Můj systém je jednoduchý - na steamu kupuji hry ve slevě + celkově 3 hry tenhle rok v plné hodnotě.... 3500 kč zaokrouhleně za tenhle rok? Na to si vydělá i naprostý trotl..
    Jestli tě nějak uráží že si nekupuji jídlo a pití sám ze svého tak sorry ale život není fér...
    GN
  • V podstatě to tak vyznělo, že jsi nejlepší a nikdo na tebe nemá. Myslíš si, že snad někoho zajímá, že si něco kupuješ? Já si taky denně kupuji věci jako je jídlo, pití a další blbosti, abych si mohl poté na herních webech honit své virtuální ego s další partou exotů, kteří mi všechny podobné žvásty žerou...

Rád bych viděl tvůj systém a pak bych se pobavil o legálnosti tvé osobnosti. ČPU na tebe. FUJ
  • Ne neni, porovnáváš fyzickou a duševní potřebu, to neni stejný.
  • A ty si myslíš (bez jakékoliv iniciativy) tupče že si kupuji 15-20 her ročně? Co to je za naprosto infantilní a agresivní otázku typu vyber si tuhle odpověď nebo tuhle... Tyhle trolly fakt miluju...
    *11*
  • Steam není ochrana, chlapci, ale forma distribuce...Tím, že je nutné Steam mít nainstalován k hraní hry, vás nutí do vytvoření účtu. Posléze zjistíte, že se na Steamu objevují i slevněné hry a různé akce a je pro vás třeba příjemnější hru stáhnout, z čehož oni mají provizi (něco se na tom prostě najde). Steam mě taky sere, je to určitá psychologická forma "vězení", ale není to protipirátská ochrana. Stoprocentní enexistuje. Ode mě za Take on helicopters nedostanou ani korunu, hru jsem stáhnul z torrentů, nainstaloval, pár minut hrál...zjistil, že mě nebaví a odinstaloval. Jo a taky ty vysoký hardwareový nároky, s tim ať se jdou bodnout.
  • souhlas
  • 100:3? A ted prosim tu o Cervene Karkulce...
  • 1+ konečně rozumný názor
  • Vezmeme to z jineho (pseudo-ekonomickeho) pohledu s trochou nadsazky k zamysleni: Existuje pouze omezena kupni sila na poli zabavy. Je nerealisticke ocekavat ze by lide zacali vyrazne vice setrit napr za jidlo aby si mohli koupit hru. A i kdyby se tak vsichni chovali, penize budou zase chybet napr pekarum :o) Tudiz vsechny hry soutezi o plus minus konstantni balik penez ktery by mohli lide utratit za herni zabavu. Tenhle balik se magicky nezvetsi - krome ukousnuti jinym druhum zabavy - a tudiz jedina moznost jak snizit piratstvi je hry zlevnit nebo by jich muselo vychazet mene :) Dokud bude pretlak a moznost hry stahnout zdarma, piratstvi bude dosahovat v pomeru k legalnim kopiim "drastickych" rozmeru. To ale nema zadny vyraznejsi vliv na prijem vyvojare, dulezity je jen a jen pocet prodanych kopii x cena. Pocet piratskych kopii je irelevantni, muze byt maximalne meritkem jakesi popularity.
  • A co cekali u takovyhle pytloviny? Rekl bych, ze kazdy pirat stravi u hry tak 10 min... nazaver nesmeji zapomenout na to, ze kazdy kdo to spustil, by jsi tu hru jinak koupil, blabla...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit