Přejít na výpis diskuzí
Pirátská verze Watch Dogs mění PC v těžební stanici BitCoinů
27.5.2014 | Jan Olejník
443 příspěvků
-
stream bych řekl že jede rozumě tak že lidi rádi koupí
-
Klaune! *15*
-
Use Force Luke.
-
Já si naopak myslím, že poslední dobou to pirátění není tak velké jako kdysi. Dokonce kámoš co si nikdy nekupoval hry dnes to jde se mnou též koupit :) Já bych konstatoval asi tak, že : Dobře vám tak srá*ové máte si koupit legal a nebrečet nad tím že tam je vir. (Nebo počkat až hru zlevní.)
-
Mam kamarada ktery hraje na konzoli a nema ani jednu hru legalne. (krome tech 2 co dostal pri nakupu konzole)
-
Takovi lidi jako je on budou bud hrat a nebo se budou flakat venku se svyma stejne staryma kamosema pro herni vydavatele je lepsi nechat mlade hrat zadarmo s tim ze si na hry zvyknou a jakmile si sezenou praci tak se stanou platicimi zakazniky a vyvoj se presouva od PC na konzole kvuli lidem kteri presedlavaji z PC na konzole
-
walltar: nebude to fungovat stejně, tys musel řešit aktivaci přes VPN. pořád se tady nepodělíš o tom, kde jsi koupil?
-
A přitom stačí použít rlslog nebo nějakou podobnou stránku a pokoumat, jestli ta Skidrow verze je opravdu Skidrow.
-
Ale nějak předmětem toho nebylo kde jsem to koupil ... ať to koupíš na steamu kdekoliv, tak to funguje úplně stejně. Ať mám jakoukoliv verzi WD na steamu, tak ta vždycky bude spouštět Uplay ... to je jediné co se mě nelíbí.
-
ucho: Táhni už do p_ce s tema vlezlyma otazkama o tom, kde to koupil, ty primitive.
-
Smejki: Ah... mel sem za to, ze tady na Games taky zastavas nejakou funkci a vidis aspon trochu dovnitr. Navic z tvych odpovedi je dost tezky poznat jestli je to sarkasmus nebo to myslis vazne, protoze o tobe celkem nic moc nevim.
-
ze ty jsi koupil jen CDkey? asi sis nevsim ze ten eshop provozuje sejdir&syn s.r.o. *3*
-
Lamiczky nevedi ze nedilnou soucast jejich pc je i firewall a vsechny pokusy hry se pripojit nekam sou nemilosrdne zablokovany. To si pak muze "tezit" kolik chce.
A verit nakemu fagotovi z 4chanu, je jako by ste brali vazne blazna na namesti co zvestuje konec sveta. -
Jak tady někdo psal, nejsem svatej co se týká pirátění (i když drtivou většinu titulů mam legit). Nicméně zrovna Ubisoft mě jednoho dne naštval tolik, že sem se zařek a od nich už nikdy nic (podpora typu "vyřeš si to sám" při problémy s koupí DLC z jejich shopu). Ani legit, ani torrent. Nicméně souhlasim s názorem "jednou si pirát, musíš podstoupit riziko s tím spojené".
-
Ucho: Jo, dost mozna porusil pravidla Steamu... Jenze to, ze je neco nekde napsany jako pravidlo nebo jako zakon jeste neznamena, ze je to spravne a fer. Sice nikdo nerikal, ze zivot bude fer, ale kdyz me ojebavaji vydavatele protoze sem v polskym regionu a Anglani a Amici si se svyma prijmama a vetsima cheeseburgerama muzou kupovat ty samy hry s drivejsim datem releasu a levneji, tak z porusovani jejich pravidel mam spis radost a ne zadny vycitky.
Jestli na to Steam nekdy prijde a zablokuje dotycnymu cloveku ucet, tak neni nejmensi problem si zalozit novej, dotu a war thunder si stahnout znova a zbytek her vesele upiratit, protoze jednou uz za ne zaplatil. Tohle je muj pohled z myho moralniho hlediska a podle nej se budu ridit. -
Škoda, že zájem o hru ani tak nezvyšuje pirátění jako investice do propagace :D
-
u don't say! patláš se v otázce, na kterou jsem neodpovídal a odpovídat nehodlám, páč já těžko mohu být jejím adresátem.
-
Kdy to má sakra vyjít? Koupil jsem si to a aktivoval na Uplay, ale v seznamu her to není
-
Patří jim to.
-
Tak zrovna na PB se nekoukám na jméno ale na lebku VIP/Trusted, který se nedají tak snadno získat.