Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To máš pravdu, ale spousta prodejců by přišla o práci.... Já jsem silně proti elektronické distribuci. Nejlepší je zachovat stávající systém, akorát zamezit pirátění a adekvátně ohodnotit prodejce her, tj. zvednout ceny her.
  • ucho
    Shaker: tak já to chtěl hlavně po walltarovi, jako důkaz, že si to koupil. samozřejmě když si něco koupíš, tak víš za kolik a víš kde. všimni si, že ani on nepřišel s tím, že koupil ruskou verzi, to jsem jako první napsal já. a to, že neřekl hned ten web, který by potvrdil tu jeho cenu, beru jako důkaz, že není důvěryhodný. normální člověk by napsal název shopu hned a upřesnil by cenu s tím, že se spletl a bylo to trochu dráž. jinak kdo vyhazuje peníze za ruské verze, to mi hlava nebere...
  • walltar
    Super, to abych se po každým zahrání nechal jít otestovat ... už teď si někdy připadám, že bych ty bugy mohl chytnout.
  • Tvl.. to přece není žádná varianta brod *1* *1* *1*
  • kennyB
    Tak to zase k tomuhle komentáři čekej nejapné vtípky *3* *1*
  • Ty vole..ty seš dobrej drsňák..o)
  • a co to udelat uplne jinak - neprodavat hry na discich, ale jen pristup ke hram. Proste platit za kazdou minutu hrani. Pak nebudou potreba zadny eshopy, vse bude online distribuce a spravedlivy uctovani. To by byl dobrej system. Proste zaplatit si hru jako slapku.. na pul hodiny, na hodinu, s kondomem (SD ), bez kondomu (HD)...
  • JA to mam cez torrent ale uplay musim zapnut :D
  • Mato1987
    tak som to nakoniec spustil tak, že som dal ten VEĽMI PODARENÝ UPLAY PROGRAM do offline režímu a spustilo to, a hneď prvé wtf bolo, že tá má titulky a menu po česky alebo maďarsky :D:D:D:D:D to akože mi to ani nedovolí zmeniť jazyk na angličtinu? to čo má znamenať....
  • Děkuji.
  • Přestaň snít, že si otevřeš eshop a lidi u tebe budou nakupovat hry za tisíce a vrať se do fabriky k pásu *2*
  • Možná i 75%, máš pravdu... Jeden eshop už jsem měl, ta marže je samozřejmě taková, když je hra např. nová. Když hru nikdo nekupuje, tak ji postupně zlevňuješ... Každopádně i tak si myslím, že je to málo.
  • Mato1987
    Názov chybujúcej aplikácie: Watch_Dogs.exe, verzia: 0.1.0.1, časová značka: 0x537507a1
    Názov chybujúceho modulu: unknown, verzia: 0.0.0.0, časová značka: 0x00000000
    Kód výnimky: 0xc0000005
    Odstup chyby: 0x00007ffa06cf04a8
    Identifikácia chybujúceho procesu: 0x1b3c
    Čas spustenia chybujúcej aplikácie: 0x01cf79affe1c782e
    Cesta chybujúcej aplikácie: H:\Ubisoft Game Launcher\games\Watch_Dogs CZEHUN\bin\Watch_Dogs.exe
    Cesta chybujúceho modulu: unknown
    Identifikácia hlásenia: 4a2af6a1-e5a3-11e3-82bf-94dbc9e2d7d8
    Celé meno chybujúceho balíka: Identifikácia chybujúcej aplikácie vzhľadom na balík: LOL
  • Hodně štěstí.
  • Jack1947
    Kdybych to nehral, tak ano... ale viz clovek si do posledni chvile mysliu pff dit to nebude tak hrozne no a nakonec po spusteni zjisti ze to je jeste horsi. *15* Muze se tomu zasmat... zanadavat
    *10* pobrecet ale je to realita, chlapče tak si zvykej a na to ja si asi nikdy uz nezvyknu.
  • Mato1987
    :D:D tak toto ma pobavilo :), ja som zaplatil 42.99 euro :D
  • Ty jsi se taky za 1500,- přihlásil do beta testu? Počkej si na patch... *3*
  • Marze 60%? Ty na cem jedes?
  • Black_Hand
    tak vzdyt si verejne deklaroval, ze tvoje prace se ma verejne piratit :D. dobra zprava pro vsechny :P. sice nikdo nic nerikal o tech neautorizovanych zmenach, ale kdyz se kaci les... :).
  • A to jako soudíš podle videí...?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit