Přejít na výpis diskuzí
Pirátská verze Watch Dogs mění PC v těžební stanici BitCoinů
27.5.2014 | Jan Olejník
443 příspěvků
-
Xboxák - udělal ses u toho že seš tady středem pozornosti a všichni tě mají za magora?
-
4.500 za hru mamince das litra na papani litra za cigara a jsi naprosto ready...Dobrej matros (asi kalasnikov, bila vdova ...neboo mozna afganec)
-
ty by sis mel tak maximalne otevrit pokoj v blazinci. Prej 4500 kc :D :D :D Jde videt ze ses shitbox peasant
-
Jo stačí smazat boot.ini *1*
-
muzu potvrdit, ze je to pravda. A tento bitcoin mining malware se ukazal i v nejakem rlsu u Wolfenstein: New Order, kde se maskuje jako Winlog.exe a bere si 50% CPU, ale je docela jednoduche se ho zbavit
-
Ucho: Ty dneska perlíš teda. Pan samozvaný soudce jde tvrdě po každém, kdo by třeba náhodou nějakou hru objevil ke koupi levněji než pan soudce sám. Hlavně ať jsou předloženy důkazy, nebo budeme upalovat. Koho to vůbec zajímá? Už by stačilo, nemyslíš?
-
No s tím umělým předražením to asi bude pravda ... jsem před nějakou dobou četl o tom jak velké US kamené obchody diktují ceny her na steamu. Protože pokud by Steam nabídnul výrazně nižší cenu, tak by tu hru velké obchody odmítli prodávat. Nevím co na tom je pravdy, ale je to slušná prasárna.
-
Ty musíš hulit super hustej matroš nebo jsi mag*r... *1* *1* *1*
-
No tak musíš přidat i chleba, housky, koblihy, pletýnky, preclíky, bagety ....
-
jezis a proc odmenovat prodejce? proc ne vyvojare? na rozdil od vyvojare totiz prodejce dobra hra vubec nepotrebuje, a uz vubec ne kameny prodejny, ktery umele prodrazujou hry, pokud je to pravda s marzi 60-75%, fujky
-
Tak já nevím asi žiješ na jiné planetě než všichni ostatní tady...já sám když si hru koupím tak jedině klíč k online stažení zaprvé je to rychlejší a zadruhé LEVNĚJŠÍ!!!
-
No ono se také píše, že ti to může hlásit vir a máš to odkliknout jako falešný poplach *1*
-
jo kámo u her za 4,500 bych si představoval trochu jinej servis, doživotní záruka na to že nevypnou servery, záruka že bude hra 100% bez bugů, EULA napsaná tak že ti hra a vše co v ní vytvoříš opravdu patří, neustálý přísun nového obsahu od autorů zdarma, plnou jazykovou podporu
-
Za jeden prodanej rohlík vydělám jako prodejce 1 Kč, za jednu prodanou hru, když jde o extra novinku, která stojí třeba 1.400 Kč, tak mám 1.000 Kč. Pochop, že na rohlíky se orientovat nemohu.
-
ty kjááávo ty jsi naivní jak pjase..
-
No já bych řekl, že to většina lidí odkliknula jako false positive.
-
To jsem jediný, kdo používá antivir? I to nejhloupější Avg Free, Avira nebo Avast zdarma jakéhokoliv minera ihned odhalí..
-
Já už bych dneska hru v kamenným shopu nekoupil ... vlastně celkově už v kamenných obchodech kupuju tak leda jídlo. Takže možná by bylo lepší se přeorientovat na rohlíky *3*
-
Da se zmenit v hlavnim menu (ne pri hrani!) jazyk... jejich tam docela dost takze si vybere kazdy, je mi lito ale nasich madarskych pratel tam bohuzel nemaji zastoupeni. No co no. *4*
-
to mas zato, ze stahujes chujoviny :) reloaded verzia nic take nepotrebuje