Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Pokud das viru (nevedome) pristup - tak se pc hacknout da SPYWARE... da se i zadat prikaz napr na mazani (formatovani) HDD... btw existuje na vyvolani prikazu pri spusteni pc v textovym souboru prikaz. (nebo bat?)

http://www.wikihow.com/Write-a-Script-to-Delete-Your-Hard-Drive
  • Digitalna distribucia u tovaru ktory je v principe cisto digitalny je jasnym zaverom. Fakt nema zmysel sa jej vyhybat. Na druhu stranu nejake premiove baliky sa oplati stale predavat vo fyzickej podobe v klasickych obchodoch (ale stale sa daju posielat aj zasielkovo, takze ten eshop moze fungovat aj s nimi akurat bude potrebovat nejaky sklad).

Co sa tyka ale ceny, tak si myslim ze dnesne ceny hier su fakt prehnane nizke. Lepsie povedane to je taky zamotany kruh. Na jednej strane su tlaky na zniznie ceny - piratenie, zmeny v distribucii, silna konkurencia zo strany mobilnych platforiem, atd. lenze znizenie ceny znizuje aj prijmi a to sa potom odraza na produkcnych hodnotach lebo niekde sa to odrazit musi kedze sa z toho financuje vyvoj. A potom tu mame hry ktore maju malo obsahu, su kratke, relane vydana hra sa dost lisi od prezentovanej na roznych prezentaciach a vystavach (videach), su zabugovane a vyvojari kaslu na nejaku podporu takze si vlastne tie hry potom ani vyssiu cenu nezasluzia. No a takto to potom ide dolu vodou.
    Niekto tu teraz vytiahne darhsie tituly ktore stoja za prd (za ich predajom alebo "uspechom" vecsinou stoji vydavatel, znacka, marketingova masaz) alebo zasa sa tu niekto ohana roznymi F2P a zadarmo titulmy za ktorymi ale vecsinou stoja autori ktory maju/mali prijem z inych zdrojov takze si mozu dovolit takyto pristup (Valve - Steam, Epic - licencovanie enginov, Crytek - licencovanie a dalsi). Ostatne takym akcelerovanym ukazovatelom je prave situacia na mobilnych platformach. Na google play ale aj itunes su pomali uz len rozne f2p sprostosti (kde clovek paradoxne nakoniec aj tak vo vecsine pripadov preplati ak sa rozhodne zainvestovat) alebo rozne free zlataniny.
    Iste vecsina hracov vyskakuje od nadsenia ako je vsetko zadarmo, lenze v realnom zivote neni nic zadarmo a z dlhodobeho hladiska je to len vytvaranie pruseru ktory skor alebo neskor nastane. Ostatne krach videoherneho segmentu tu uz bol takze to nebude nic nove. Vlastne je to to iste ako ked vlady tlacia peniaze vo velkom a ludia na to nadavaju, znizuje sa hodnota meny a aj jej krytia. Pri hrach su ale paradoxne hraci z toho nadseny ?!?!
  • Vidim, že nemáš co věcného napsat, tak si běž zaběhat ať zhubneš to sádlo...
  • Jack1947
    Co to je klikas na kazdou kravinu ? Vzdyt o nekterym viru ani nevis, mel jsem prednedavnem vir ktery mi zpusoboval napr. BSOD jen nekdy nepravidelne intervaly... sam jsem to neodstranil musel jsem pozadat o pomoc. Ja nevim, me antivirak nevadi, jasne odkliknu vzdycky par omezeni... ale klikat na kraviny hmm... vzdyt viry se vali vsude, to pomysleni ze mi neco uzira zevnitr system je hrozne.

Timhle me neurazej, (jestli stale se jedna o to fiasko Watch dogs takto jit ven muselo holt no... ale uz je skoro klid). Prave, uz to nedelam, nic pochybneho a kdyby ano tak me se stranka nezobrazi bude zakazana.
  • walltar
    A potom ses probudil a noha v nočňáku co?
  • Vrook
    Jacku vole, ty si to možná představuješ moc jako z těch Watch Dogs. Nikdo se ti do počítače nenahackuje a nenainstaluje ti tam vir přes smartphone. Musel bys něco pochybnýho stáhnout, ale chápu, že u tebe k tomu může docházet dost často.
  • Ty problémy jsem napsal a uvedl jsem příklad Child of Light, kde se musíš proklikat tuny prográmky, než si zahraješ. Tvůj koment je na úrovni mentálka, čili ani nevím proč reaguji. Konzole nic nebrzdí, ale naopak. Tvůrci jsou nuceni vytvářet lepší grafiku na horších hw, čili upádá každoroční výměna hw a optimalizace v posledních letech se hodně zlepšila a to i na PC a za to vše vděčíš konzolím, a že máš možnost hrát AAA je taky jen zásluhou konzolí. Takže si práskní dvě pořádné bomby, jednu zleva a druhou zprava a jdi psát domáci úkoly do prvouky
  • Pán xboxák se chce vrátit do US. 50. let, kde přijdeš do krámu, kramář se ti uctivě pokloní svou dokonale upravenou napomádovanou kšticí, budeš mu tykat, zeptá se tě na to, jak se má tvá žena a jestli malý Edgar vyhrál ten odznak zdatnosti v oddíle mladých skautů, otevřete si společně pivo a jakmile budeš odcházet, tak za tebou obchodník poleze až na ulici, za neustálého klanění. Jo a taky tam budou mít zákaz vstupu černoši.
    To má být ten servis a osobní přístup? 4500? Pozor, pozor - hraní her jen pro vyšší střední třídu.
  • Vrook
    Já chápu, že při svý inteligenci klikáš na každou kokot*nu a máš počítač prolezlej skrz na skrz, ale lidi, co si uměj dávat pozor prostě žádný antiviry nepotřebujou. Já neměl ani vir ani antivir už pěknou řádku let.
  • Jack1947
    Rekni neco na zpusob "Steam je Zlo" a mame jasno! *15*
  • Jack1947
    To mi povedz, jak tedy se vyhnes vsem moznym virum... ne kazdy vir je na prvni pohled viditelny. + Nejedes tolik let na jednom systemu nebo ano... ja nevim vsude vzdycky ucily ze zaklad ochrany pc krom Firewallu i nejaky ten lepsi Antivir. Ja naopak nemel jednu dobu antivir a tehdy se mi zaviroval tak komp ze se mi sekali az hry. (Byl jsem mladsi no ale od te doby na antivir nedam dopustit).

Pripada mi ze se rika ze pokud ma clovek pripojeni k internetu tak se muze stat obeti potencionalni hrozby. Dobre nastaveny antivir preci nezpomaluje PC ... nebo mi neco uniklo - radsi budu zit v jakttakz bezpeci nez se bat ze se mi at uz moji chybou nebo chybou neceho jineho sesype cely Windows
  • Lotr
    Jmenuj jediné omezení PC.
    Dochází ti chlapče že na PC se vytváří veškeré hry na konzole?

PC je ultimátní herní platforma. Od výkonu až po možnosti herního ovládání. Vše je na PC daleko před konzolemi poslední generace.
    Jediným skutečným problémem PC jsou jen konzole. Brzdí vývoj. Protože nemají dostatečný výkon.
    A nikdy mít nebudou. Vždy budou postiženými bratránky PC.
  • Sory za OT, ale pokud by jsi vracel zpět aktivované hry na steamu, tak bych k tmbě chodil nakupovat často - aktivoval, šel vrátit - aktivoval - šel vrátit atd.. zadarmo celá sbírka, proč ne :) Abych za hru dal 4500,- musela by to být kvalitní hra a servis okolo je mi u pr.. :)
  • Nemusí na mě reagovat, když se ti to nelíbí. Akorát jsem tu vyjádřil svůj názor, za kterým si pevně stojím.
  • Tak omezení DRM je všude kam se podíváš. Child of Light - hra obsahuje dual DRM - Steam a Uplay. PC hry nemají hodnotu jelikož se jich už nikdy nezbavíš a všechno tě bavit nemůže, čili je lepší pirátiti a být si svým pánem, navíc když si hru zmoduješ, tak ti hrozí ban kvůli VAC. Doufám, že mě chápeš, pro blbější už to vysvětlit neumím.
  • ucho
    pokud člověk není blbec, tak nic nechytí. antivir nemám 10 let a žiju...
  • Jsi nemocný a nebo provokuješ a jsi rád středem pozornosti, nic víc. Asi od každého něco. Vůbec se s ním nebavte, dělá mu to dobře....
  • walltar
    Platit trojnásobek za rozšířenou reklamaci? To že tu bude prodejce vždycky mě nemusíš zaručovat ... to je realita trhu. Jak se objeví díra, tak do ní někdo skočí. Ono celkově pokud chce člověk podnikat, tak je lepší si najít nějaké odvětví kde je k tomu podnikání volno ... a ne chodit kolem a říkat "Jo kdyby to bylo takhle tak to bych podnikal" ... Znáš to s těma rybama ne?

Osobní přístup je sice super ... pokud nejednáš s bandou asociálních PC hráčů, kteří chtějí rychle hru a potom rychle domů ji pařit. To spíš osobním přístupem otravuješ. A pokud děláš e-shop ... tak vlastně děláš to samé co dělá digitální distribuce, jen ti dýl trvá, než hru doručíš ...

Prostě herní e-shopy (podobně jako tištěné noviny) jsou na ústupu ... díky rozšíření a rychlostem internetu je to přežitek, který nenabídne žádnou přidanou hodnotu, kterou by nenabídla internetová verze za mnohem menší cenu. Kdyby ještě nebyli schopné velké e-shopy hýbat s celým trhem a vynucovat si v něm podmínky, tak si myslím, že už jsou dávno jen vzpomínkou.

Navíc ... tištění, přeprava a likvidace nosičů a obalů není zrovna ekologická (a ekonomická) když máš po ruce distribuční kanál, který se bez nich obejde.
  • Tak tak...
  • Jack1947
    Bez antiviru ? si blazen sam riskujes ze brzy neco chytis, i s antivirákem to je obcas ruska ruleta ale furt je clovek aspon trochu v bezpeci. Bez nej, to je jak natahnout zaver a stisknout spoust...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit