Přejít na výpis diskuzí
Pirátská verze Watch Dogs mění PC v těžební stanici BitCoinů
27.5.2014 | Jan Olejník
443 příspěvků
-
Saabe, víš, že jsi psal minulý měsíc, že máš GTX780? Vyber si už konečně, co máš, nebo se nauč lhát.
Mimoto 5850 zvládne při high nastavení a 1920*1080 u Crysis 2 35 fps, tak je stále lepší jako PS3 a Xbox 360. Mimoto pomalu dosahuje současné generace v rámci fps. -
Jen dodám, že stažením hry z internetového úložiště pro svou potřebu se nedopouštím ničeho nelegálního :) :*
-
Chápu, že jste vymatlaný gumy, ale píšeš, že ti tvoje pc vyrdží pět let a že nebudeš nic měnit a vše ti pojede, proto dávám jako příklad. 5850, která je pět let stará? Chápete dem*nti. Já osobně mám 770GTX jestli to chcete vedět.
-
Pletete si dojmy s pojmy. Nehodnotíme konkrétní HW sestavu, ale platformu.
-
Moment moment. STOP!
Pokud mi hra nepůjde a moje PC splňuje technické požadavky, jaká ona hra požaduje. Tak jí bez problémů vyreklamuji i v tom e-shopu co jí má za 850.
Takže tady mi nic navíc neposkytuješ.
O jakémkoliv poštovném nemůže být ani řeč, protože poslat mi poštou hru za 4500 stejně jako by to udělal e-shop, který ji má za 850 ( a bavíme se o krabicové verzi hry ) tak ...
Podívej to nejhorší co můžeš někomu nabídnout. Je říci, že mu poskytneš Osobní přístup. Protože tohle nabízejí banky v reklamách, které nám přeruší film v TV. Nabízejí to podomní pojišťováci, co nás vyruší při relaxaci u hry. Já nechci Osobní přístup! Já chci, aby si mi řekl, co mi konkrétně nabídneš navíc. Za onu daleko vyšší cenu oproti e-shopu, jenž mi stejnou hru pošle a dál už mě nijak neotravuje. -
To že máš zastaralý hardware je jen tvá smůla. Nejde o chybu PC.
-
A pak je ještě souběžně s oficiální distribucí jistý nekonvenční kanál, warez se tomu tuším říká, který tě podobného problému zprostí. To jej sice nelegitimizuje, ale ta možnost tady vždycky je. Zkrátka potenciál je takřka neomezený. Být tebou, tak chápu (obzvláště dnes) platformu PC, jako zastřešující kategorii a konzole jako subkategorii. To máš jako s křesťanstvím a jeho jednotlivými proudy. Apropo to i dnes, když ti všechny potřebné dynamické knihovny a ovladače nainstaluje OS anebo jsou součástí instalace se hrou, někdo lamentuje nad tím, že musí něco doinstalovat? Věci, které jsou dnes takřka bezúdržbové?
-
Co to zase meleš za sra*ky? Hodláš specifické konzole srovnávat s 5 let starou kartou, jestli to rozjede? Zase jsi unban, co?
-
Odpověz mi stručně zvládá radeon 5850(pět let stará a hodně populární karta) ve slušném nastavení a se slušným počtem FPS? NE! Takže přestaň trollit.
-
čoveče nešéfoval jsi v nějakém roce 1999 jednomu obchodu co prodával PS1 hry? Moje nejdrážší hra, co jsem kdy DOSTAL, bylo Star Wars Episode I: The Phantom Menace na PS1 za 2199kč. Ale pravda, že jsem ji hrával skoro pořád, desítky hodin, takže ještě levné v tvém měřítku!
-
Ou já zapomněl připomenout že mluvím o hrách všeobecně ne konkrétních titulech určené výhradně pro PC.
Ale otázka. Jak vydělala konzole vývojářům Army? Arma pro konzole? WOW to bych chtěl vidět. -
No dej možnost pirátění na konzole a tvůj trh půjde vesele do prd*le
-
Počkat chlapče ale ty nemluvíš o omezení PC. Ty mluvíš o rozhodnutí vydavatele a jeho DRM.
"Tvůrci jsou nuceni vytvářet lepší grafiku na horších hw" = hloupost.
Naopak když se snažíš ze zastaralého hardwaru vymáčknout poslední zbytky výkonu dochází k problémům s optimalizací. Optimalizace se za poslední roky zhoršila. To je nepopiratelný fakt.
Vývojáři totiž používají hightend PC na vývoj her. A poté osekávají aby to ubohá konzole zvládla. A tím dochází k chybám.
Konzole vše brzdí.
Porovnejme vývoj her od roku dejme tomu 1995 až 2000. Ohromný pokrok. Jak v grafice tak v možnostech her.
Porovnejme ale posledních pět let. Hry jsou srovnatelné. Jak graficky tak herně.
A za to mohou konzole. Jejich hardware je už v době kdy vyjdou zastaralý.
Osobně teď sedím u PC které má trojnásobný výkon konzolí poslední generace. A vím že 5 let nebudu muset měnit jediný kus hardwaru. Proč? Nu protože i za 5 let budu mít dostatečnou výkonnostní rezervu abych zvládl hrát jakoukoliv hru která kdy vyjde. Tedy v případě že nepůjde o titul určený výhradně na PC. Titul který bude vždy vypadat a hrát se líp než kdy bude moci na konzolích.
Vítej v reálném světě chlapče. -
Pani, je videt ze tady je vice rozumnych nazoru! A to je jedine dobre , palec nahore. *4*
-
Click, click Saabu, click, click. Nic to nemění na tom, že píšeš srač*y.
-
Spise nekterych zarylych hateru konzoli kecy brzdi vyvoj pc her... ARMA je zbrzdena sama osobe.
Lidska blbost brzdi vyvoj her a hlavne nenarocnost. Casual gaming. -
To nemá cenu, to jsou fanatici a fanatici se vždy vyznačovali absencí racionálního myšlení.
-
Nebudu tu teď mlýt o tom, zda sosat, či kupovat, nicméně některá fakta se ignorovat nedají
Pokud je tedy člověk tak nějak normální (ať už student nebo maká či profituje z dávek od státu) jistě je rád, že je rád, a těžko mu zazlívat, že chce nějaké demo, či jinou možnost, jak "skutečně" zjistit, že mu jeho hrací skříňka stačí na tak v reklamách vymazlenou hru, jež nakonec je jen jakousi stláskanicí her jiných a ke grafice se přidalo pár stínů a odlesků navíc..
Ano, je spousta webů, které na mě dokážou vychrlit hromadu údajů o mém PC a jeho vlastnostech ale také umí do pc dostat spoustu balastu původně za účelem prozkoumání, avšak některý ten průzkumník si v pc udělá pelíšek a zkoumá jak je mu libo..
Ano, jistě je spousta informací dostupných třeba při koupi pc a komponentů a pak při vydání herního titulu a porovnáním bych měl být schopen zjisti zdali mi můj šrot na tu hru opravdu stačí..
Ovšem oproti tomu všemu, ukázaná platí a v dnes jen těžko věřit těm úžasným načančaným trailerům a letsplay videím a zjistit z toho jak moc se mi to vlastně líbí a pak ty údaje uváděné výrobci na webu a na zadní straně obalů her se taky mnohdy liší až do poslední chvíle a mnohdy i ještě dlouho po vydání..
K tomu nutno dodat že né všechno železo je podporováno a mnohdy ani reklamace není možná..
Ne.. to nejsou důvody k tomu abych pirátil.. Ale mohou to být důvody k tomu aby se vydávali dema, aby firmy přestali cpát marketing do všeho a hráčům, kteří legálně a za své mnohdy vydělané peníze mají z počátku spíše peklo než herní zážitek..
A nemusí to být nutně jen letošní herní pecky..
Jo a verze přímo od RELOADED je čistá *3* -
Konzole brzdí vývoj her??? V čem například brzdila při vývoji Army??? Konzole vývojářům vydělavají nejvíce peněz na další projekty.
-
Stačí si to koupil na Uplay a máš jednu, takže povídej dál.