Přejít na výpis diskuzí
Pirátská verze Watch Dogs mění PC v těžební stanici BitCoinů
27.5.2014 | Jan Olejník
443 příspěvků
-
To je hezký, ale kdo by to dělal, když má originál... :)
-
ale on má pravdu. Pokud to jenom stáhneš, ničeho nelegálního se nedopouštíš - ale fakt netuším co má někdo z toho, že bude čučet na složku se softwarem - jakmile ji totiž bude chtít nainstalovat, tak už máš zase pravdu ty.
-
miluju lidi co křičí jak konzole brzdí vývoj her *1* opravdu chtějí lidé v dnešní době plné nejistoty předražených služeb a zvyšování nákladů na domácnost upgradovat každe 2 roky železo aby si mohli zahrát nějakou super nabušenou hru ??? berte to tak že kdyby měl každej jouda 30 tisíc zakladní plat tak si asi každej pořídí pc a nebude mu vadit cpat tam každy 2 roky nějakej ten novej kus hw. jenže ne každej dosáhne na pruměrnej plat a firmy chtějí obsáhnout co největší počet potencionálních zákazníků a ne jen nějakou elitu co neví za co utracet.
prostě až se všichni budem mít jak prasata v žitě tak asi budem utrácet i za takové v podstatě nepotřebné věcy jako je nabušené herní pc a pak se zase rozběhne herní evoluce ale mám pocit že lidi se budou mít jen hůř takže z tim moc nepočítejte *15* -
Chlapče právě koukám na řebříček výkonu karet v té době. Nebyla hightend. Radeon 5850 se držela ve zlatém středním proudu dostupných výkonných karet ale na špičku nikdy nedosáhla. Mid-end se jim myslím říká.
Mimochodem chlapče. Já s tebou nediskutuji. Nemohu diskutovat s někým kdo se tak mýlí. To je jako diskutovat s papežencem o tom že Darwin měl pravdu. -
No já nevím ... 5 let už se mě zdá celkem hodně. Já teď mám 7970 a myslím, že vydrží ještě tak rok ... I když nebýt Star Citizena, možná bych i těch 5 roků vydržel.
-
Pokud vlastníš originál, můžeš si kopii i stažením pořídit. To je vyjímka.
-
Umíš ty idiote číst. co píší? Většina lidi si nekupuje to nejdražší. ale to nejvýhodnější a to bez sporu byl legendární 5850 a ona i 5870 neměla cenu high-endu-- 400 dolaru je nic proti této době..
-
představ si, nemám ani firewall :D
-
a není hra tak trochu obojí?
-
jen dodám, že se pleteš *3* tahle výjimka platí pro audiovizuální díla, ne pro software...
-
Co to meleš o banu ty idiote? Jsem tady v životě žádný nedostal a za druhé, když si to tak krásně pamatuješ, tak mi pošli odkaz, takhle bez důkazu se jen ztrapnuješ.
-
5850 nikdy nebyla high end....Nevím, kde jsi na to přišel....Její cena, když šla do prodeje bylo cca 300 dollarů. Je to předělaná 5870....
-
Radeon 5870 byl totální high-end. 5850 byla o dost levnější a trochu slabší asi tak 10 FPS ve Full hd a byla to velice populární karta, čili ideální pro pět let starou kartu a chlapčce si říkej svýmu hošanovi, my jsem si spolu husy nepásli, pokud neumíš diskutovat, tak sem nelez
-
Saabe, evidentně jsi zase po dlouhé době unban, tak chápu, že jedeš bomby, ale někdy si pamatuj, co píšeš;) Stejně jako Jack, Joe alias max či pepa.
-
To byl jen žert. Pointa spočívala v tom že ani PC jako skvělá platforma nabízející úžasné možnost nemůže napravit "lenost" vývojářů.
Ale pokud mluvíme o Armě 3. Tak u ní celkový pokrok spočívá v optimalizaci. Běží a vypadá o něco líp než Arma 2. Jinak souhlasím s tím že se nikam pořádně neposunula. -
Už se topíš ve svých lžích, ale dám ti přináležitost Veskoslave, aby jsi ten přísvěvek o mé 780GTX našel :)
-
Arma zaraba a BI vdaka tomu stale existuje ze v svojom segmente nema zatial priamu konkurenciu. Urcite to neni vdaka nejakym technickym kvalitam alebo ze by sa BI nejak prehnane snazilo. Maju silnu komunitu, zasa hlavne vdaka specifickemu zameraniu, a z toho mozu tazit. Len uz teraz sa im do tejto oblasti zacinaju tlacit aj ine tituly, aj ked nie tak komplexne a siroko zamerane a BI si to aj uvedomuje. Pokial nieco zasadne nespravia s Armou tak sa im moze kludne stat ze za par rokov im Arma zdochne, respektive ju budu prefinancovavat z inych znaciek/zdrojov.
-
Chlapče chlapče chlapče Radeon 5850 nikdy ani v době kdy vycházela nebyla hightend karta. Chápu že jsi kapku nu hloupější a ucházejí ti širší souvislosti ale psal jsem vskutku jasně že mám velmi výkonné PC
-
Budiž zatracen, halelůja.
Když si stáhnete detaily na patřičnou hodnotu odpovídající úrovni grafiky, která byla v roce vydání dané karty, tak ano. -
Arma pro konzole??? To jsem někde napsal??? Mluvil jsem o brždění herní scény, pokuď se nepletu. Podívej se na komentáře u recenze Arma 3, jak si lidi stěžujou, že nezlepšila herní mechanika, AI atd... Kdyby hra byla i na konzole, tak se zase bude psát, že je to vinou konzolí a jaká to byla dříve skvělá hra *3*