Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Myslím, že to nemá cenu s tebou rozebírat, evidentně něco proti mě máš a to už hezkých pár měsíců, takže nemá cenu se s tebou bavit. A pokud ty lži nevidíš, tak jsi ještě více zaslepený než jsem myslel.
  • co třeba http://games.tiscali.cz/recenze/crysis-2-recenze-55294
  • Lži? Já tam, žádné nevidím, na rozdíl od tvé agrese, můžeš být konkrétní v čem lhal?
  • kejo
    Doprdele, to ludia nevedia ani stahovat z torrentov? Ak vyjde nejaka AAA hra, na 110% sa ako prva objavi na pirate bay. Zoradim si zoznam podla seederov, v 99,9% mi uplne hore vyskoci torrent, ktory pridal uzivatel so zelenou (ruzovou) lebkou- co je zaruka doveryhodneho uploadera, tj ziadne virusy. Stiahnem, skusim, paci sa mi- kupim, nepaci- vymazem a seriem na to. Idiotom, ktori tento system nevedia pochopit, odporucam aby sa na torrenty rovno vykaslali a riskli kupu.
  • Ale ved bitcoin miner je uz skrz nelegalny software nejaku dobu na "trhu"
    Autorovi zelam DOBRE RANO !
  • Veskoslav
    Evidentně jsi sem přišel jenom kvůli mě, co? Takže znova, saab začal nadávat, uvádí lži ohledně karet atd. Takže asi tak, tímto s tebou končím a přeji hezký den. A zase se zase stav mě řešit, což evidentně děláš moc rád.
  • Jack1947
    To vis, nekdo je banovan a druhy ma privilegia... proste GAMES.CZ. *4*
  • Vidím jen tvůj nepovedený sarkazmus a agresi. Měl by ses uklidnit, jelikož už nezvládáš ani normálně diskutovat. Už ti to celé slavné pc kape na karbid, přípomínaš mi to pana Stacha z DD. To je taky takový omezený křupan bez jediného argumentu.
  • Veskoslav
    No přečti si diskuzi pořádně a podívej se, kdo začal urážet;) Možná to půjde.
  • Jak píší, neumíš se vyjadřovat, jenom napadáš. Ubohé, trapné.
  • Veskoslav
    Copak, už Tě nebaví psát jako saab? *7*
  • Jack1947
    Hehe, znama vec ale kdYz to napisu tady ja jsem tak maximalne povazovan za nemocneho cloveka... ne viry nejsou ja jsem hloupy mam antivir vlastne jen tak pac to rikali... *7*
  • Většina z nich má problém s ovládáním pravopisu na úrovni mateřské školy a dávají hře 0/10, takže nějaké konstruktivní kritiky se v těch komentářích nedočkáš. I tak to ale vypadá dost rozporuplně.
  • Veskoslav se zase projevil jako naprostý odpad tohoto webu, nechápu proč tady ten člověk ještě není zabanován. Jednou za čas si jdu sem přečíst diskuzi a je to zase opad. Za prvé je agresivní, neumí diskutovat, je absolutně mimo téma, nechápe psaný text. Redakce by takové agresory měla trestat okamžitě.
  • User score na Metacritic ještě v dnešní době někdo přikládá hodnotu?
  • walltar
    Proč lol? Já mám celkem problém s negativní akcelerací u téhle hry. Podobně to má většina her od UBI. Ale nechápu čím to vlastně je ... protože několik lidí mě řeklo, že takový problém nemá. Tak přemýšlím, jestli to není nějaká nespolupráce logitech myší a UBI her. Jde vypnout smoothing, ale akceleraci jsem nenašel nikde v settings souboru.
  • "Like the story is ok, but the rest just screams CONSOLE-PORT. I mean, if I want to play with a controller, I will play on my console, but when I play a PC game I expect it to be playable with keyboard and mouse. In this case, it's a pain."

lol
  • To byla dobrá hra, na tu si vzpomínám, to jsme my prodejci ještě vydělali pořádné peníze z prodeje her. Teď to není sice žádná bída, to vůbec ne, ale mohlo by to být ještě lepší. Já ji prodával snad za 3.500 Kč, a to bylo podle mě ještě málo.
  • Veskoslav
    Jsi prostě ulhaný hlupák. Nebo hodláš tvrdit, že sám výrobce lže, když to označil za kartu střední třídy? Mimoto ten test je z karet +- stejných, není tam špička, ale to by jsi musel použít mozek a přečíst si i něco jiného než nadpis.
  • Ano, ale piratstvi na konzolich je daleko mene rozsirene, a to kvuli vyssim narokum na "prorazeni" ochrany konzole.

V diskuzi ke clanku o moznem oznameni noveho titulu od Rockstar Games jsem o tomto vedl dokonce ponekud rozsahlejsi diskusi, takze se nebudu opakovat, a odkazu na me prispevky pod tamtim clankem.

Ve finale z toho PC vychazi hure - piratstvi je lehci a dostupnejsi nez na konzolich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší