Přejít na výpis diskuzí
Pirátská verze Watch Dogs mění PC v těžební stanici BitCoinů
27.5.2014 | Jan Olejník
443 příspěvků
-
Tato hláška už se v současnosti k filmům nedává (minimálně ne na BluRay disky, ale počítám, že se od toho upustilo i na DVD).
-
Hranim warezu jsi nic neukradl, moulo z cobolistanu. *3*
-
takymito slovami si odovodnujes kazdu kradez, ktoru sposobis?
-
tak klidne si ho zkopiruj a postav doma v garazi jeho majiteli to neublizi kdyz ho nepripravis o original. IMHO tohle srovnani neni z tve hlavy to ti jen zidozednarskej marketer vymil mozek neustale se opakujici hlaskou na vsech originalnich DVD
-
a to ti pirati behem hrani jeste vydelaji nejakej ten bitcoin *1*
-
ved hovorim...radsej si to cervene ferrari za rohom ukradnem, nez nan cumet a cakat kym nan zarobim, to je logika jak... *1*
-
Tohle není z /b/, ale z /v/, nebo /vg/, což jsou úplně normální diskuzní fóra.
Na 4chanu je spousta normálních lidí, jenže všichni znají jen /b/, což je největší žumpa veřejného internetu. -
Redakce games.cz chodí na 4chan? :D
-
Ale te Uplay mě se*e. Jako, ten samotnej program mě nikdy nevadil, ale to, že se teďka nemůžu připojit a stahovat Watch Dogs mě docela se*e. Ještěže mám ještě Wolfensteina (fakt skvělý), jinak by mě je*lo.
Jinak k tématu.
Piráti si tohle zaslouží a když vidím ty breky, že jim warez verze nejede u jakýkoliv hry, tak se musím smát. Upřímě, ať si stahuje každej co chce, ale laskavě ať si to stáhnou a d*žej tlamu, protože to je jen výsměch platícím hráčům. Například ze střední ze třídy jsem já jediný, který kupuje hry na PC a ještě se diví, proč to kupuju...to vypovídá o tom, kde PC platforma je...
Taky jsem tady někoho zahlédl se bavit o warezu na konzolích a jak kdyby konzolový warez nebyl obtížnější, tak by konzolisti pirátili stejně. Ano, souhlasím s tímto názorem, jenomže tady je právě to slovíčko "kdyby", které rozhoduje o úspěšnosti či neúspěšnosti jednotlivých verzí a tedy i případné "vyhrátí" vývojářů s tou či onou verzí. Právě doté doby, kdy na PC jen zkopčíte crack a na konzolích i přicházíte o záruku a technicky je to prostě náročnější, tak konzole budou vždy výdělečnější u velkých her. -
kamos v nemecku dostal za torrentenie filmov 800 eur "ucet"... cim nechcem strasit, len chcem povedat, ze sa to deje for real...
-
Furt tu hru nemam v Game Library na Uplay..... asi požádám o vrácení peněz.
-
Vzdyt je ocenil, ze to stahnul. *15*
-
Ma vetsi hodnotu nez copypaste recenze, kdy kazdy codshyt konci jako "game of the year" a dostava 9-10/10 *3*
-
Chápu, že někdy někdo prostě nemá prachy na hru...ale smutný je, když je pro tebe "hra skvělá" a ani to tě nedonutí jí koupit...a ocenit vývojáře
-
My nekradem ! My rekvírujem ! *1*
-
Originalka, ktera nejede ma daleko nizsi hodnotu jak warez co jede bez problemu. Aspon pro me, radsi hraju nez cumim na net kdy to konecne pojede..... *3*
-
Kupovat? Klidně až bude stát krabice max. 200 ,-
Víc za to vyhazovat nechci, to si to radši stáhnu. Někde jsou pro mně ceny fakt dost vysoké. To je lepší si počkat na slevy, a když nechci čekat, tak stahuju.
BTW. Hra je skvělá , u mně má 9 z 10. -
Doufám, že moddeři přijdou se skinem pro hlavního hrdinu s názvem: "Daniel Nekonečný".
-
Ten kabat mu vadi pri pohybu, sakra vubec co je na tom drsneho? *7*
-
líbil se mi hl. hrdina když jsem čekal že hra bude svým zpusobem kyber-stealth, proste vypada tak nejak "nezávisle". ale k akčnímu hraní mi ten vzhled hlavního hrdinu nesedí