Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neeeeeeeeeeeee!!!!!!
  • dobrýý kuci!
  • Otec Syn i Duch svatý, ámen
  • tak tady ste se hoši pěkně rozjeli, začína to tu fakt vypadat jak v pomocný školCE pro kikány :X
  • ucho
    členové razoru jsou dávno pozatýkaní... ty ses spíš dostal teď v noci k počítači v nějakém ústavu...
  • dějou se ruzny veci, chce to bejt o krok dál, coz neni vubec problem, staci to pochopit základní pravidla a vubec ten system, co je to torrent a tracker, predevsim tracker žejo, už podle nazvu... jinak sem na wifi co tu sdílí celý patro... nikdy nikdo mě nedá prostě... chapej, kdyz uz po nekom pudou, tak to bude spis nejakej Stiffmaister co uploaduje XX nez nejakej kokos z čr co si sosnul nějakou cípovinu a tomu ver... stejne jako nikdo nejde po lidech, co prodávaj gram trávy, ale prez ne se snazej dostat k tem, co prodávaj kila... jako spotrebitel si uplně v klidu... ja mam svy odpalceno prostě, platil sem celý 90léta, i díky mě je z toho ted takovej byz, nejaky pojeb z EA nepodporim NIKDY ani UBI, ani vomylem ani centa prostě, NIKEC!!
  • :D
  • jako dostal sem se na page Razor1911 a neveril sem, TPB hadr...

na PC sou tam uz hry jako GTA 5 a Dying Light, Watchdogs samosebou uz dávno taky... ale podle commentu to GTA5 a DL normalne facha... to uz je docela husty... vim ze treba takove ASSasins creed se dal sehnat pred vydáním a byla to ta sama verze co pak nakonec vysla... ale GTA5? :D
  • >implying
  • Je to problém Logitech myší jak říkáš. Mám doma jen Logitech myši, tak je to pro mě občas taky trošku problém, většinou ovšem zvýším DPI a už to celkem jde. U AC II jsem měl přepínač DPI u MX500 na max:)
  • @Bren ..... To jako vážně? Víš co znamená seeding, right? *12*
  • ucho
    Myslíš si, že by studio skončilo, kdyby na tom rejžovali peníze? Kdyby v tom byl ten pomyslný zlatý důl? Baldurs Gate to samé... Co jsem vygoogloval, tak Falloutu 2 se prodalo 200 tisíc kusů, což je poměrně směšné číslo na podle některých nejlepší hru všech dob...
  • Hodil si sem zajimavou informaci. Netusil jsem, ze byl Fallout propadak. Muzes postnout nakej link, nic sem nedogoogloval.
  • Potvrzuji že přímo od Reloaded je hra čistá, obsahuje české titulky a s patřičným crackem který lze nalézt i na nejznámějším českém serveru pro ukládání/sdílení souborů funguje bez Uplay...
    Na druhou stranu, hra z obchodu funguje taky.. pokud teda funguje Uplay či Steam.. a pokud vám to pc rozchodí i když už jste zaplatili..
    Výběr je jen a jen na vás..
    Nějaké komplimenty že sosám a podobně netřeba, o tom tu není ani zmínka..
    Někdo koupí, někdo stáhne.. někdo má mladou a přeje vám rychlý download nebo fungující steam/uplay *1*
  • Jack1947
    Vytiskni si ho na 3D tiskarne *2*
  • ucho
    Však je to v pořádku. nemáš na to, nechceš za to platit, tak si to stáhni a ve zdraví užívej. Ale proboha necpi to tady lidem a nechlub se tím, jako by to bylo naprosto v pořádku. A už vůbec se to nesnaž obhajovat, když zjevně neznáš zákony. Stejnou logikou lze říct, že někdo něco udělal a teď by za to dostal rád zaplaceno, když to někdo bude využívat. Problém pirátství je ten, že lze všechno tak snadno obejít. Kdyby tvoji logiku praktikovali všichni, tak prakticky žádné hry nevznikají, takže buď spíš rád, že jsou lidé ochotní za hry platit. Do nebes se vynáší například Fallout 2, ale že to byl komerční propadák, a že Falout Van Buren už se dokončení nedočkal, nad tím se teď máchne rukou. Ale tak aspoň si hru užila i spousta pirátů...
  • kupovat hru bez toho abych ji skusil proste nejde nedam 50 eur za neco co me nebdue bavit a vyseru se na to po 10 minutach a takovych pripadu uz bylo hodne...
  • TLIACHY a a viac a viac ...... aj ja si idem warez ...Preco ? som student nemam mat odkial prachi .... a co som ukradol ? nic ibasom si stiahol subor ktori uz niekto hodil na net ... a ja to dalej nesirim ....a za to je zodpovedny ten kto to tam nahral predsa ...
  • Co si zaslouzi? Aby jim warez verze jela, kdyz origo nejede? Trololol. *5*
  • N7N7
    No včera to samé, taky mě Veskoslav nazýval lhářem a když jsem chtěl vědět, v čem podle něj lžu, odpovědi jsem se nedočkal. A teď v tom pokračuje jinde jak vidím. Asi se jedná o nějakou specialitu tohoto psychika.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit