Přejít na výpis diskuzí
Pirátská verze Watch Dogs mění PC v těžební stanici BitCoinů
27.5.2014 | Jan Olejník
443 příspěvků
-
Ale pre pirata nema hra ziadnu hodnotu, pre teba ano, uzijes si ju tak viac...naco to takto vobec riesis? aj kradnute auto mas zadarmo a pavdepodobne aj s nejakym benzinom v nadrzi a platnou emisnou a stk. Poctivou cestou si ho musis najprv za vlastne peniaze kupit, potom za vlastne peniaze natankovat a za vlastne peniaze si dat spravit emisnu a stk...ale tak ukradni si auto *1*
-
No a ted si vem az zacnes, hrat prijdes nato zes je mohl vyhodit z okna a udelal bys treba líp. *15*
-
Takze...
Predobjednam si hru cez steam..
-Vsetci pirati hraju tyzden predomnou..
-S hrou sa instaluje uPlay.. piratom nie.
-Hra ani nejde hrat kvoli uPlay connection problemom... pirati hraju.
Co som vlastne dostal za svoje peniaze nechapem. -
nj, ja mám otvorené 3 support tickety na ubisofte, tak som zvedavý koľko im bude trvať odpísať mi...
-
A zabaví nám naší počítačku, babičku a na hlavu nám dají pytel a odvezou do Guantánama.
-
To má být ta zbržděná hra???
-
Staci stahovat scene release a ne chujoviny od deti a je to v pohode...
-
malokdo ví že i duveryhodni uploaderi jsou monitorování policií, tak abyste se nedivili až vam jednoho dne zaklepe na dvere interpol
-
Muzes koupit origo ale hrat warez. Stejne by ale nekteri moralfagove kviceli, jak tim Ubisoft okradas. *15*
-
Mne sa aj tak najviac paci, ako kazdy vsade pisal - chodte uz niekam s tym watch dogs, pomaly sa clovek ani nevys*re, aby nevidel nieco o watch dogs...a teraz behom par hodin je tu viac prispevkov, ako na celom serveri Games...Srandisti *1*
-
Trochu mě mrzí že legálně zakoupené hry nás trestají tím že si je v den vydání nezahrajem. a začíná to být pravidlem *9*
-
nápodobne, ale ja to už berem športovo, lebo keby som to nebral, tak by som niečo zlé spáchal na tých žabožrútoch ubisofťáckych.
-
Verbal je inteligentní a vtipný dá se říct troll. Veskoslav je jen hlupák. Velice špatné srovnání.
-
Vidis? prave o tom mluvim arogantni a netolerantni... ale co ja uz si na toho pleskoslava vznikl ostatne je to takovy Verbal Games.cz Ja se pleskove nebavim s tebou jen, promlouvam na akatoshe ze to co dela to je presne to krmeni co ty rad.
-
Zase jenom nadávky, fráze a tvoje nonsense blábolení. Já chci konkrétní příklad té lži.
-
Jak říkám, pokud jsi natolik jednoduchý, že si to neumíš přečíst a podívat se, kde lže, tak je to tvůj problém. Evidentně máš nějaký skrytý problém, co si ventiluješ no:)
A ty Jacku? S tebou se tu nikdo nebaví, raději jdi zase navštívit lekce češtiny. Možná Tě tam po letech už naučí psát. -
Už tři hodiny se nelze připojit na po... uplay asi nějakej kiks *16* *16*
-
Ty se chces vazne s nim hadat? *15* tak to preju hodne stesti... a hlavne pevne nervy. *4* *3*
-
Nevymlouvej se zbabělče a napiš danou lež. Já tam vidím argumenty postavené na faktech.
-
A proc by rikal ze krade, kdyz nic neukradl?