Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heh, kouknete na metacritic, ne na ty zaplacene recenze ale na users score, ja rikal ze to bude fail *15*
  • Pokud mluvíme o Windowsech, tak na druhou stranu ani nemusíš vědět, že nějakej malware máš. Keylogger není těžké udělat a pokud jedeš na 32-bitech tak i dobrej rootkit je často na reinstall (a to opět o něm ani nemusíš vědět). Na 64-bitech tě jakžtakž ubrání PatchGuard, protože málokterý „hacker" si bude kupovat digitální certifikát třeba od Verisign, aby si mohl podepisovat ovladače svého rootkitu, ale určitě se nějaká vyjímka najde, a jakmile dostane ovladač do paměti kernelu, tak jediný co tě mu brání kompletně ovládnout vše, je na stejné úrovni běžící již výše zmíněný PatchGuard. Po jeho odstranění má plnou kontrolu nad operačním systémem a registry CPU a nepoznáš prd, jestli se něco děje.
  • Keyz
    Netřeba kupovat tak často. Navíc lidí kupují mnoho hloupostí včetně drahých telefonů které nevyužijí apod.

Kdyby to fungovalo dobře vylepšuješ když je nějaké velký postup v technologii. To bylo super a nestálo by to moc. Takto to prostě brzda je, protože zde máš HW na nějakou dobu a hotovo. Tvořte na to a i kdyby se vymyslelo něco super, bude to zde 5 let.
    Jak říkal Vávra, je potřeba si stanovit na jaký HW to budeš dělat a k tomu nepotřebuješ další krám. Lze si to stanovit sám podle situace na trhu. To je výhoda.
    Takto to je strašně nepružné. Držet jednu věc 5 let a pak udělat velký skok a zase znova.
    Klidně během 2 lze něco vyměnit a to stojí třeba 4 tisíce ani ne. Navíc jestliže nic neměníš jede ti to třeba 30 FPS a to dost lidem nevadí.
    Ano chce to více snahy od lidí aby dobře kupovali a dobře prodávali (starý HW).
  • Tushan
    ty třeba ano ale opět říkám lidi prostě prachy nemaj a když vydavatelům vstávají vlasy na hlavě hrůzou že se nebude prodávat nová generace konzolí tak na tom asi něco pravdy bude. Vždyť na konzolích si lidi nekupují víc jak 2,3 hry ročně
  • Omg proč takovej román? Napiš kradu a je to ne?
  • Ja napríklad nemám v PC žiadny takýto warez už veľmi, veľmi dlho.Ono je môj PC zároveň aj pracovná stanica a riziko vírusov proste neprichádza do úvahy. Fakt ale je, že mnohé hry sú neúmerne drahé. Aj keď vôbec nemám finančné problémy, za hru s rálnou životnosťou 5-10h, naviac totálne bezduchý mainstream, za to proste 40-50€ nedám. V dobe bez demoverzií mi neostáva než hru proste nekúpiť. Alebo počkať rok-dva či tri, kým sa hra objaví na Steame za 5€ naviac odladená a patrične opatchovaná :P Alebo sa zamerať na hry s vysokou trvanlivosťou a hodnotou, do ktorých mi nie je ľúto vraziť väčšiu sumu *5*
  • jenže třeba skok ze software rendering na 3D akceleraci v tom roce 97/98 byl tak výrazný posun že jsem podobný od té doby už nezažil.. kdyby někdo přišel s podobně revoluční technologií, co by dnešní hry vylepšila rozdílem jako byl mezi software a 3D, rád mu za to ty peníze dám
  • Tvoje IQ??? 80? Uroveň debility??? Možná ještě hůře. Kde jsem psal, že jsem vybral high-end kartu, vybral jsem hodně výkonou kartu s dobrým poměrem cena a výkon, jelikož ty jsou nejprodávanější, ty tady píšeš, že ti karta vydrží pět let, tak jsem vzal 5850, ten není schopen ani 30FPS při full hd např. metru na slušné detaily a to samé 5870, takže se nauč číst a nepiš sračkyy
  • DarkShadow14
    hej fallout som si aj ja dávnejšie kúpil v zlave a witcher sa mi zdá som odchytil na humblebundle, už is nie som istý, ale toľko som chcel, dúfam, že ti nebude NVčko padať, lebo trvalo mi pár hodín googlenia, kým som to ako tak opravil, sem tam ešte padne, ale zvykne držať okolo 4-5 hodín nepretržitího hrania...keby si náhodou potreboval poradiť s tým, tak jedna možnosť je nainštalovať si CASM mod pre automatické ukladanie po pomaly každej akcii čo vykonáš, resp. modifikovať fallout.ini súbor
  • Lotr
    Zajímavé chlapče. V době vydání jí sám výrobce označil za kartu vyšší střední třídy. Chce to používat Google. Pokud chceš pomůžu ti to i najít
  • Tushan
    ja to myslel trošku jinak *15*
    šlo mě o to že až budou mít lidi prachy na utrácení za herní pc tak se ten vývoj prostě bude hýbat dopředu o dost rychleji. konzole přece ve své podstatě jsou levné náhražky pc určené pro hraní... a evidentně je hodně lidí kteří prostě ty prachy nemaj a tak šáhnou po levné variantě. Určitě bych lidem nedával za vinu že nemaj prachy na zábavu a proto sou to blbý konzolisti a brzděj vývoj, takhle to všechno vyznívá a moc košér to teda není.

btw: ještě si vzpomínám jak herní vydavatelé byly hotoví z toho že se možná nové konzole nebudou prodávat. stejně tak jako se minulou generaci skuhralo na to jak je vyvoj her drahý.... všechno se zdražuje a lidi nemaj prachy na utrácení a někteří jedinci by nejradši z5 rok 98+ kdy šel hw na odpis po pul roce *1*
  • ucho
    teoreticky, v praxi se to řeší trochu jinak.
    jinak dej jim zde tedy podnět na změnu: http://www.pirati.cz/faq/platnycopyright
  • http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/15229-ati-radeon-hd-5850-vyplati-se-trochu-usetrit?start=13
    Třetí nejvýkonnější grafika(Druhá v AMD) tehdejší doby s nejlepším poměr vs výkon, takže už zavři tu svoji omezenou držku...
  • Veskoslav
    Jelikož současný next gen tady má být dalších 5 let a jediné hry, kvůli kterým se vyplatí investovat do pc vyjdou příští a možná až přespříští rok, tak nevím podle čeho by člověk měl házet upgrade. Předtím to bylo dáno tím, jak se posouvaly technologie a možnosti. Teď se prostě vývoj zastavil. Nic víc.
  • Veskoslav
    No já mám třeba takto zálohu ArchiCadu 14+knihovny.
  • Zabudas ale na fakt, ze ak si kupis PC teraz, tak ti bez problemov vydrzi celu generaciu tychto novych konzol, len budes casom osekavat grafiku tak, aby si dosiahol grafiky na konzolach, lenze ked chces mat stale a stale lepsiu grafiku, tak logicky musis kupovat stale novsi hardware, co je na tom tak tazke k pochopeniu?
  • Jack1947
    Vite co, ja zustanu u firewallu, antiviru a vi zase budte bez nej a vsichni budem spokojeni. Zbytecne se vyspamovat o blbostech, kdyz napr. Rusko nam muze vypnout plyn...
  • Není nad to s dvěma deci mešního vína v klidu při svitu hvězd sledovat své úhledně seřazené adresáře a soubory v Total Commanderu.
  • Jack1947
    Po druhe jsem se dneska zasmál! *15* , i kdyz slabsi tak brej for. *3*
  • ha ha.. dobrej foor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší