Přejít na výpis diskuzí
Pirátská verze Watch Dogs mění PC v těžební stanici BitCoinů
27.5.2014 | Jan Olejník
443 příspěvků
-
Hry jsou levné? V jakém poměru? Povídej, přeháněj. A více omezení jako pc? Povídej mi o nich, povídej.
-
kupoval som to v kamennom obchode ale hra vyžadovala aktiváciu na uplay a ten mi ponúkol už pri inštalácii len český a maďarský jazyk....
-
Normalni lidi zpomalovace PC opravdu nepouzivaj. Zadnej vir totiz nezatezuje CPU a HDD tolik, jako antivir ...
-
GL, HF!
Mnoho stesti... pri uskutecnovani tohoto servisu/obchodu. *4* -
Souhlasím s myšlenkou, že jsou hry obecně levné a že hodnota pc-her je nulová. Všude se válí nějaké kupony a když si hru koupíš, tak to spojíš se steamem a je po ptákách. Kupovaní pc-her je blbost. PC-platforma je divná v současnosti, je ta takový kočkopes, v podstatě to má více omezení než na konzoli.
-
Stále to nemá cenu 4500...Jsi legrační, fakt že jo.
-
Next gen = degradace FTW.
Naprosty souhlas. -
V dnešní době bych ti samozřejmě za tuhle cenu hru nemohl prodat, je to moje vize budoucnosti. Každopádně bych ti za tuto cenu nabídl záruky, že když ti hra opravdu nepůjde, tak ti ji vyreklamuju. A za tuhle cenu bych ti navíc zaručil, že jako prodejce tu pro tebe budu vždycky - osobní přístup, nikdy by nás nemohla nahradit elektronická distribuce. Poštovné bych ti asi zdarma nenabízel, 60 Kč za poštovné není moc.
-
WD je najlepším príkladom, že si hru pred jej kúpou treba vyskúšať. Ubisoft nás kŕmil až do doby warez verzie klamstvami, od grafiky až po možnosti a hrateľnosť. Katastrofálny a nepoužiteľní jazdný model, zlá fyzika, tupá AI a ďalšie samozrejmosti ako streľba z auta, pohyby postavy ( možnosť bitky, skákanie, skrčenie...) ja naozaj za NEXT GEN nepovažujem. Na tejto hre je dobré jedine tá myšlienka hackovania, nič viac...možno príbeh...Ale objektívne by som tomu dal 5-6/10 a kúpil jedine vtedy, ak by to bolo max za 10 eur. Za mňa veľké sklamanie a nie len v tom, čo som spomínal. Grafika je u mňa na poslednom mieste, ale aj keď som ju nechcel spomenúť, mám to nastavené na ULTRA samozrejme vo full HD a na grafiku sa dá pozerať jedine v noci a za dažďa, zbytok je o ničom.
Marketing, vymývanie mozgov a klamstvá, následné predobjednanie a potom vytriezvenie. Reklamácia možná nie je. Toto sa vám zdá byť správne ? Hmm...to má byť nejaké NEXT GEN zmýšľanie ? *7* -
Mozna pri tech Steam.api a jinych dll souborech uz jsou lidi tak nauceny ze nejake to winlogon, nebo login jim nic nerika a uz vubec ne nejaky vir na bitcoin menu. *3*
-
Dobře tak nový Wolf stojí 850 Kč i s daní. Ty mi jej nabídneš za 4500 Kč a já chci vědět, jaký servis navíc mi poskytneš oproti tomu e-shopu co jej má za 850 Kč.
A nepiš poštovné zdarma prosím. -
Tak pak prepsat registr- jestli nekdo nahodi navod nebo to nechapu lol, proc by mel byt clovek tlacen do CZ lokalizace a madarstina jako fakt? Koupil si to, odkud? ze Steamu. Aha tak to ne to je 59,99 pff 60 euro za betaverzi hry no tedy to je gool. *8* *7*
-
ja to berem športovo :D čo iné čakať od ubisoftu, ja si už ani nepamätám hru od ubisoftu, ktorá by išla bez problémov v deň vydania
-
no podle me to pirati nak udelaj. ja se klidne priznam piratim hodne casto a nestidim se zato muj duvod jednoduche jak facka za 1 nedelaj se dema tak nevim jak semito bude libyt uz hodnekrat sem zaplatil za hru treba 1200 prines sem ji domu zapnul a po hodine sem si rikal zesem blb ze jeto kravina tak sem letel ji vratit ale bohuzel musel sem ji dat do bazaru se hrou kde sem dostal zani 500 a byl sem rad a to nepocitam tytuli ktere mate dohrane za 4-5 hodin ale nepiratim jen kdiz semi hra libi tak siji bezim hned koupyt ale bohuzel uz takove chybu nikdi neudelam ze poletim hned do obchodu koupyt hru naslepo utratil sem spoustu penes za hry treba na ps3 a pak sem byl sklamanej a takove ze vidaj demo s hrou ktera trva 20-30 min hrani a to jeste treba nake kolo kde to nalaka lidi a pak prides domu a dozvis se ze jeto treba jen kapytola 1 s 10 tak sorry ale ne maj delat dema poradne treba s hratelnosti 1-2 hod sorry za cz a takove keci jak pise tamten bukalo at se prodavaj hry za 4500 ze si otevre obchod tak toje nakej troll
-
a proc ten eshop uz nemas?...mozna to je tim, ze ti nikdo hru za 4 litry nekoupi *7*
-
proc je treba podporovat prodejce?? Ti jsou uplne k nicemu, zvlast v dnesni dobe internetu. Prodejci chcou jen prachy za praci, kterou dela nekdo jiny(vyvojari)
-
nie, nedá sa jazyk meniť, ja mám na výber len poondiatu češtinu a maďarčinu....
-
Myslím si, že všichni to chápou stejně jako já... Dnešní zákazník nemá problém dát za hru 4.500 Kč, pouze očekává jistý servis.
-
Hej to už je moc okatý ... teď už pochopí, že si troll každej *9*
-
Všichni na tom vydělají, neboj, i ten vývojář... Je třeba však více podporovat prodejce, ti vám tu hru dodávají. Je rozdíl, když vydělám za rok místo 50.000.0000 Kč, 20.000.000 Kč. Jako podnikatel malého eshopu si tedy moc nevydělám.... Potřebuji víc peněz, abych mohl lépe reprezentovat svou firmu. To snad musí uznat všichni.