Přejít na výpis diskuzí
Pirátská verze Watch Dogs mění PC v těžební stanici BitCoinů
27.5.2014 | Jan Olejník
443 příspěvků
-
*1*
-
Tu fyziku aut neupravej, protože to už je engine, proto mě ta hra omrzela, už jedině jenom GTA V.
-
tak schválně, jestli se walter pochlubí s tím, kde koupil hru kolem 500,- *3*
edit: a není to nic o čekání. něco si kupuju, tak snad vím, za co dávám peníze. a u her od ubisoftu je uplay už dnes imho standard... takže to leda tak kupoval z nějaké pofiderní stránky, ale těch 500,- mu nevěřím... -
Tak tohle je ideální řešení, koupit polotovar ani náhodou. To je jako jít kupovat auto a vidět ho jen vzhledově a z doslechu atp.
-
dej schválně odkaz nebo název stránky, kde jsi kupoval...
-
Proto sem si stáhnul Watch Dogs na PS3, tam viry nejsou, ale ta fyzika aut je jako z GTA Vice City. *1* Auta se vůbec neničí a ani pořádně nejde spadnout z motorky.. *1*
-
Dost casto s tebou v diskuzich tady souhlasim, ale dneska vazne nemas svuj den.
Cekat ze zkusenosti se to zamozrejme da, ale porad je to zhovadilost. -
Tomu se neda uz vazne nic vic nez jen smat... At udelaji jakoukoliv ochranu, tak je to na torrentech hratelny den pred oficialnim vydanim a tyhle blbosti si pak odsere jen platici zakaznik. F YEAH, FREEDOM!
-
tak se podívej na statistiky za rok 2013 a zjistíš, že nemáš pravdu...
-
smejki, zrovna ta mys, co se FPS tyka je docela velky +
-
Nevím jak ty, ale já, předtím, než se rozhodnu ke koupi, tak si stáhnu warez verzi a hru vyzkouším. Pokud se líbí, koupím.
-
Steam má upozornění,že je vyžadován Uplay,tak se uklidni a udělej si pořádek v makovině.
-
Už to crackli RELOADED a nikdo releasu nedal nuke. Není tedy důvod aby to vyšlo od SKiDROW.
-
nevšiml jsem si, a má poznámka se zapnutím a vypnutím je na zdejší osazenstvo asi příliš inteligentní na to, aby ji pochopilo :D
-
Nejdou ... Uplay ti napíše, že spouští steam. Já sem si holt blbec nepřečetl všechno. Je tam napsané DRM: Uplay. Tohohle si všimnout, tak si stáhnu cracknutou verzi a je to v pohodě. Tady aspoň člověk vidí, že si musí přečíst všechno. Radši 2x.
No nic ... poučil sem se, stálo mě to naštěstí jenom nějakejch 500,- ... příště si hry od Ubi zase stáhnu. Tohle sem ze steamu už odinstaloval. -
pokud si walltar koupil steam verzi a je překvapený, že je k hraní potřeba uplay, je to buď hlupák nebo kecá. volil jsem pro něj tu příznivější variantu :)
-
kezby to byla jenom pohadka *16*
-
imho bysme se mohli PC verze dockat ve videorecenzi nebo v levelu... zase to ber tak ze vzhledem k tomu ze games zije prevazne z reklamy tak si musi zajistit hity... a pokud nebudou mit recenzi tak pujdou ctenari jinam a hity tim padem konkurencnimu serveru...
-
Ted uz to nastesti funguje tak, ze i hry, co mas pres steam vidis i kdyz zapnes jen Uplay, ale jestli jdou spustit bez steamu, to ted nevim :D
-
Můžeš k ní připíchnout Myš +2 k hodnocení!