Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Proč to těží na CPU když je pro to lepší GPU? :)
  • Dobře tak všem zlodějům... *1* *1* *1*
  • A čím je PC verze obsahově jedinečná? *12*
  • Shaker
    Jasne, bez ni se nevy*eru...
  • Xcomik
    Jo to se mi stalo u FarCry 3 takže už u Ubi her raději kupuji Uplay verzi. Jako mít zapnutý steam a uplay je celkem fatalita Nevadí mi ani jedna appka ale mít obě zapnuté kůli jedné hře je fakt tristní tak proč to k*rva ubisoft na steam dává!
  • Nerozumím, ty potřebuješ hru k uspokojení základních biologických potřeb?
  • Shaker
    Pocitam, ze napad ve smyslu: F*ck off, my si pockame par hodin (nebo dni? nevim) na PC verzi, abysme to udelali poradne se nenosi...

Nebo se pletu uplne a PC verzi byste si museli kupovat? Som zmeteny!
  • michaliuz18
    nebud naivny je to hovadina
  • Shaker
    Tohle mi zni jako pristup: Ukradnul si chleba, useknu ti ruku, protoze koho se*e, ze si mel hlad...

Jo, mas moznost to nekoupit, ale klamava reklama marketingu vydavatelu je v cajku?
  • Z valne vetsiny ano. Vracel bych snad jen Battlefield 3.

Jine hry, ktere jsem koupil, se mi libily dost na to, abych je nechtel vracet.
    A to pocitam i takove "propadaky" jako MoH:WF a DA2. I pres svou (priznam) nedokonalost se na mem zebricku obevuji o nekolik trid nad BF3.
  • Naprostý souhlas, je to šití přímo na míru konzolím, bohužel. PC Battlefield atp a GTA a jiné hold konzole. Na PC mě to fakt nebaví oproti Xboxu ač grafika je o něco horší, dá rozum,
  • tak začni?
  • Ocividne si myslis, ze ja si Watch Dogs koupil...

Dikybohu, ne.

I Origin od EA je o nekolik trid nad neprehlednym a na pouzivani neprijemnym UPlayem.
  • A když žádný release od Skidrow není? Už ti to docvaklo?
  • Za PC klidně dá 20 30 tisíc a krást hry za tisicovku mu blbé není. Počítač asi z prodejny by jen tak rychle neodnesl.
  • ucho
    a teď tu o červené karkulce.
  • Pořád je to krádež, i když to budeš tři hodiny okecávat. Pořád máš možnost to nekoupit.
  • Shaker
    A si stastnej ze vsech her, ktery si koupil? Uprimne takovych 20% her co sem poridil bych mile rad vratil at si je vydavatel/vyvojari strci kam slunce nesviti.

Vydat hru o cely velikosti (GB) treba s casovym nebo levelovym omezenim (rozumej demo) by nam usetrilo hodne penez a jim dalo minimum prace. Jenze to by pak byl veskerej lhavej marketing pred launchem ty hry uplne na prd a nekdo by se musel snazit delat poradny hry.

Taky hry kupuju, ale piraty chapu a mistama mam hodne co delat, abych se mezi ne opet nevratil.
  • walltar
    Wow ... kliknu na zástupce, který spustí uplay, který spustí steam, který spustí hru ... kurwa kde že je ten crack? Si připadám jako že si někdo ze mě dělá perdel.

Fakt naposledy co sem si koupil hru od ubisoftu ... že já deb*l vždycky takhle dopadnu. To mám za to, že si semtam koupím hru a nestahuju si je všechny. Tam je to bez problémů.
  • Ale řeší proč nejdou servery na Uplay, vid? ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit