Přejít na výpis diskuzí
Pirátská verze Watch Dogs mění PC v těžební stanici BitCoinů
27.5.2014 | Jan Olejník
443 příspěvků
-
Kvůli takovým lidem jako si ty upadá hraní na PC a stěhuje se na konzole a ještě si na sebe pyšnej.
-
Jj přesně tak, aneb jak konzologames.cz chce zase pošpinit PC scénu, v tomto je ten web hodně trapný.
Vždycky tady taková trapná zpráva a za hodinu se tu objeví slavnostně, že na nextgen konzoli něco pojede 30fps v závratném skoro fullhd rozlišení ... :D -
akorát že ten miner byl ve fake Skidrow verzi
-
Však to bylo jen popíchnutí. Každý ať si dělá, co chce. *3*
-
Na poslední odstavce novinky je jen jedna odpověď. Mám časově omezené demo, u kterého bych zjistil zda se mi opravdu hra bude líbit, pojede na mém šrotu a chci za ní vyhodit bakšiš. Ne není a na recenze se prostě spolehnout nemůžu, tisíc lidí tisíc chutí.
I kdybych si třeba musel zajít do obchodu, abych si to tam zkusil tak bych měl alespoň trochu možnost udělat si svůj názor a rozhodnout se.
A to že někteří chytráci využijí warez k svému obohacení (bitcoin miner) to už tu bylo, je a bude... -
No nám, co nepirátíme, jsou pirátské verze u zádele. A jiná myšlenka v článku nebyla :)
-
trapnej hoax,zavirovanej byl jen jeden jedinej release od p2p (s popisem skidrow) a delaji z toho svetovou tragedie a megalomansky triumf ubisoftu nad piraty...
-
žádný release od SKIDROW nevyšel... takže víš, co to znamená...
-
Ne to bude mezi židlí a klávesnicí, byl jsem s tím u doktora a je to beznadějný.
-
Tohle j taková kravina.
Já mám přímo od Skidrow a vše šlape perfektně jak má. Další dva co znám mají z jiných zdrojů a taky všechno šlape.
Tady někdo plaší lamy, nic víc. Navíc stačí jen spustit správce uloh a člověk hned vidí co se děje a neděje v jeho PC. -
Tak když někdo stahuje od neověřenýho uploadera tak at se nediví. :)
-
tak ho zkus zapnout a vypnout.
-
Tak neviem v akom zijes svete ale pocet uspesnych SKIDROW cracknutych hier je radovo niekde inde ako od RELOADED u ktorych vzdy nieco nefunguje a musia vydavat XY patchov :/
-
Byl jsem mladý a zmatený!
-
Jo nejede mě internet.
-
nefunguje ti google?
-
Kdo nekrade, neresi...
Snad to bude lekce - PC se musi zbavit povesti, ze "co uzivatel, to pirat".
Ja nepiratim, a ziju. Co vic, dokonce jsem stastny. -
Co jsou BitCoiny?
-
To je krasne, ako si kazdy z toho clanku zoberie nieco uplne ine :-))
-
reloaded > skidrow