Přejít na výpis diskuzí
Planescape: Torment: Enhanced Edition - recenze
21.4.2017 | Ondřej Švára
133 příspěvků
-
Legenda zůstává legendou, stále nepřekonaným klenotem mezi RPG, recenze je k smíchu
-
smutný ale zcela zasloužený pád legendy.
-
Joj: neplýtvej dechem... lidi bez trojmístného iq zřejmě nebudou cílovka, tomu to nevysvětlíš *15* nemá to na něj dost barviček a výbuchů tak je to nuda
-
Chováš se jako prasátko, nejsi ty náhodou imunolog? *4*
-
To, že tu jakýsi recenzent dá 5/10 neznamená vůbec nic, zvlášť když vytkne, že to nemá nový obsah, o který nikdo nestál. Tohle se dělalo čistě pro to, aby to fungovalo na nových systémech, a nemusel jsi trávit hodiny aby jsi to vůbec spustil. Na tom je ostatně založený celý gog. A ty dworkine okamžitě přesťan s těma pseudovtipnýma odpověďma. Fakt už je nepříjemný všude vidět ty tvoje rozčilující přitroublý kecy ...
-
ok
-
Test
-
Proc to nenapises do bleskovek, tam se resi vsecko.
-
Omlouvám se za OT ale tady to docela žije. Eurogamer už nefinancuje xzone? Zavítal jsem tam po dlouhé době a koukám, že snad v každém článku je "koupit na Alza.cz"
-
Rozhodně dává obrovskej smysl porovnávat open-world rpg z pohledu třetí osoby s remakem klasickýho izometrickýho rpg s pauzovacíma soubojama.
edit: Safra, zapomněl jsem nejdřív refreshovat stránku...:D Souhlasím s vyjádřením Španělské Inkvizice. -
aha. tak to vďaka za info. to som netušil, že to šlo dolu. v tom prípade je tá cena a stiahnutie pôvodnej verzie hry naozaj dosť hnusný krok.
-
Já kupoval původní verzi asi před půl rokem a plná cena činila 9.29 Eur.
-
aj pôvodná verzia stála 19.99€, nie? bola poslednou dobou lacnejšia? ja som ju na GOG kupoval v roku 2014 a pokiaľ viem nezlacnela. teda dvojnásobok nechcú. na steame som ju dostal, takže tam už sumu pôvodnej edície nezistím.
ale súhlas s tým, že pôvodnú hru mohli nechať v ponuke. v zásade jej nič nechýbalo.
skôr ma štve spoplatnenie soundtracku. ako bez urážky, ale 10€ je fakt dosť. mali ho pridať ako bonus k hre. -
Ahoj. Je tahle hra R P G? *5*
PRAISE GERETOD OF REVOLVER -
To bohuzel na zadne EE hry s DaD.
-
Recenzent psal dle toho jak to vidí on. Souhlas či nesouhlas, je jen na tobě, ale není důvod se uchylovat k sprostotě.
-
Mám tady dva příspěvky a z toho jeden je dotaz. Takže si mě evidentně s někým pleteš. Nebo --- no, budu laskavý a budu předpokládat tu první variantu. *3*
-
To je paráda! Až dohraju Pillars, tak další hra je jasná vobla. Nikdy jsem původní nehrál :-)
-
Srovnávat tyhle hry je trošku mimo ne?