Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zato ty se chováš vyloženě jako dospělej člověk hele. *4*
  • To jsou nějaké hry pro fotografy? *4*
  • DwaR
    podľa reakcií hráčov na fórach, steame, GOG-u a internete všeobecne (čo som videl ja) obstojí. stará garda drukuje fakt, že nepomenili obsah a len urobili facelift. novým hráčom príde k duhu fakt, že sa nemusia piplať s módovaním, aby bola hra hrateľná aj v súčasnosti v "zaužívanom" komforte.
    uvidíme ďalšie recenzie, osobne si myslím, že games bude jediné, ktorých recenzent je s hrou nespokojný a osobne som zvedavý skôr na názor chalanov vo fight clube/pri gamesplay. predpokladám, že to bude rozoberať parta, ktorá má k tormentu srdcový vzťah a zhodnotí mi to kvalitnejšie.
    EDIT:
    kvalitnejšie = viac rozoberú nové mechaniky z pohľadu hrateľnosti a vplyvu na hru. kvalitnejšie sa nemusí rovnať lepšiemu hodnoteniu.
  • xxxy
    na steame zo 170 hodnoteni je 95% pozitivnych, z tych 7 negativnych su 4 cinske kde sa stazuju ze nemaju este cinstinu v hre (bude pridana neskor), takze hraci su spokojni a to je najdolezitejsie...

tato recenzia je mimo, fanusikovia nechceli ziaden pridavny obsah, preto tam ani nie je, a nie kazdemu sa chce riesit xy modov aby mohol staru hru hrat poriadne, radsej si zaplatim EE ediciu (navyse s povodnym autorom riesili opravu niektorych bugov), odohral som baldurs gate 1 EE, baldurs gate 2 EE, icewind dale EE a bol som spokojny, bolo to vyborne spravene a skvelo hratelne...
  • ohání se češtinou a napíše: " by jsi měl"

*15* *15* *15*

Tady je fakt stádo tupounů.
  • DwaR
    cena - každému ako vyhovuje. pre nových hráčov je to priateľné, pre niekoho ako ja, kto má 5 orginálnych verzií je to zbytočnosť. toto ale nemôže ovplyvniť recenziu. aj remaster bioshocku, uncharted a iných je len snaha opäť predať starú hru. pôvodným majiteľom je to +/- zbytočné, pre nových hráčov to cenu má.

módy - existujú, ale ja si tiež radšej zaplatím za pohodlie stihni/inštaluj/hraj. nechcem sa piplať s módmi. nemám na to čas, ani chuť. preto máme GOG a steam, aby sa iní starali o funkčnosť hry, nie ja. takže sa vrátime k bodu 1. pre pôvodného majiteľa je to na zváženie, pre nového to cenu má.
    súhlasím, že stiahnutie pôvodnej verzie môže pôsobiť zvláštne, ale aj tá stála dvacku, takže čo na tom? novému kupujúcemu je to za jedno a ja ako vlastník nie som ovplyvnený.

recenzia: do tohoto sa púšťať nebudem. to by sme tu rozoberali recenzie a aj tak by to nikam neviedlo. uzavriem to tým, že mi príde hlúpe recenzovať len technický stav. recenzuje sa hra ako celok. ak chcel recenzent zaujať postoj len k technickému spracovaniu, mal si dohodnúť bezznámkové hodnotenie, ktoré by lepšie sedelo aj k jeho recenzii, kde o hre samotnej nenapísal ani fň.
  • Přestat by jsi měl spíš ty... Za prvé, tvůj výplod v původním změní je sotva čeština... za druhé, se sem krásně hodí jedno staré kočičí přísloví:"Co to sakra meleš, ty vořechu?" aneb tvuj koment je totálně OT *3* *1*
  • Co to je Prokovnice? Officiální zbran Proroků?
  • Recenzent je s prominutim I D I O T!

Priste to dejde nekomu kdo poslednich 20 let nehral hry se sipkama ukazujici dalsi objektiv...
  • Myslím, že nefunguje (mělo být tam pár textů nových). NIcméně zde je nějaké dobračisko už domluveno s Beamdogem, že se by mělo češtinu aplikovat v nejbližším patch:
    https://forums.beamdog.com/discussion/63873/planescape-torment
  • A otázka nejdůležitější: Funguje na enhanced edition čeština, vyrobená na staré verze nebo ne?
    Díky.
  • Hoši ale vy si tu otázku špatně. Obstojí 20 let stará hra v současnosti bez vylepšení jen na základě skvělého příběhu a průměrné hratelnosti. Evidentně ne dle recenze. Myslím, že CRPG hratelnost už je přežitek a ukazují to prodeje nového Tormentu.
  • Ještě upozorním, že největší dva největší herní servery IGN a Gamespot dali 59% a 60% pro Aliena
  • 60% pro Aliena je ještě moc. Natahovaná 5 hodinová chodbička na 20 s tupými skripty. Aliena opravdu nejde zabít, i když máš prokovnici. WTF? Z Aliena udělali boha v té hře. 55%

Jinak líbí se zdejší pláč dětiček. Pokračujte...
  • S recenzí tak úplně nesouhlasím, původní Torment jsem nehrál (vím, kacířství) a dostal se k tomu až teď, koupil jsem verzi pro Android a pařim to večer na tabletu v posteli nebo i venku na cestách a je to super, už jen proto že hra nemusí být online, dá se vždycky zapauzovat. Z tohoto pohledu jsem rád, že je to co nevíc podobné originálu a taky to určitě není zbytečná hra, své zákazníky si určitě najde
  • Ok ked to tvrdis ;)
  • recenzet ... to by mel bejt tvor, kerej veci rozumi ... tohle nepsal recenzent, a je otazka jestli tvor ...

Ale jo, du si koupit veterana ... rok vyroby to ma nekde kolem 1920 ... a pak napisu clanek, ze je sice vylestenej, ma paradni laky, je zrekonstruovanej do puvodniho stavu ... ale ty k,urvy tam nedaly palubni pocitac, nema to xenony, ledky, a neumi se to ridit samo ... takze je to vlastne nehorazna srajda....
  • Inquisitor
    Sakra a to vyjde zrovna, když jsem se po letech rozhodl Planescape zahrát a jsem v půlce původní verze. To jsem se teda trefil :)
  • Přesně!
  • ravux
    Doje*al. A dal jsem vypoved.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit